Najbolji tablet za filmove je Lenovo Yoga Tab 3 Pr

poruka: 4
|
čitano: 2.943
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Najbolji tablet za filmove je Lenovo Yoga Tab 3 Pr".
16 godina
online
Najbolji tablet za filmove je Lenovo Yoga Tab 3 Pr

Malo više utisaka vezanih za ugrađeni projektor, molim. 

 

Koja je rezolucija projektora? Kakva je slika? 70" inča je već ozbiljna dijagonala. Na fotografiji uz članak baš i ne izgleda sjajno, ali pretpostavljam da su u pitanju fokus, depth of field i trajanje ekspozicije podešeni tako da uhvate ekran tableta (mada bih rekao da je time fokus stavljen na pogrešno mesto).

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
offline
Najbolji tablet za filmove je Lenovo Yoga Tab 3 Pr

Sve to dvno i krasno, ali jel postoji verzija s Windowsima?

Windows Phone 8.1 - L520, L822, L930...
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
offline
Najbolji tablet za filmove je Lenovo Yoga Tab 3 Pr

Imam tab 2 pro. Rezolucija je 800x480. Slika je dobra za na putu ili nekakvu prodajnu demonstraciju ili kao alternativa za mali tv. Nije zamjena za pravi projektor.

 

Softver je relativno loš: Android 4.4.2 još uvijek ima bugova i koliko se može shvatiti iz preko volje danih odgovora na Lenovovom forumu, svega par će ih biti popravljeno (možda). Meni recimo svako malo prijavljuje da iz neznanih razloga ide smanjiti svjetlinu, pa se ništa ne dogodi niti smanji svjetlinu, samo bezveze pokaže misterioznu poruku. Android 5.0 su izdali i povukli jer je bio prebugovit; ne zna se kada će ga popraviti, ako ikad.

 

Uglavnom općeniti dojam je, unatoč impresivnom hardveru, pametnije je uzeti neki slični tablet drugog proizvođača, koji popravlja bugove, odgovara na upite i nije već više puta ulovljen da stavlja spyware.

 

Verzija s Windowsima je bila obećana prije oko godinu dana; uobičajeno, ne zna se hoće li se ikad pojaviti.

 

Sjetih se još par stvari... jest da podržava 64 GB kartice, ali nikoji drugi file system osim FAT32, tako da fajlovi ne mogu biti veći od 4 GB (što u današnje vrijeme terabajta nikako nema smisla). Pristup karticama je bugovit, pa ponekad nekakva Googleova zaštita ne da da se na njih piše, a ponekad dozvoli. Baterija ne traje 18 nego 5-6 sati. Punjenje baterije je, tko bi rekao, također bugovito pa se ponekad tablet resetira nakon skidanja s punjača, ili ostavi upaljenu lampicu kao da se još puni. Bugovite su i postavke zvuka pa ponekad svira ili vibrira i kad ne bi trebao, i dosta ljudi se žalilo na loš rad mikrofona.

Slažem se doduše s Petricem da su ekran i procesor odlični.

 

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.9.2015 21:49 (DigiMagic).
Moj PC  
0 0 hvala 3
8 godina
neaktivan
offline
Najbolji tablet za filmove je Lenovo Yoga Tab 3 Pr

Gdje se može kupiti kod nas?

 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice