Google priprema Android TV

poruka: 3
|
čitano: 66.350
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Google priprema Android TV".
14 godina
offline
Google priprema Android TV

Nije mi uopce jasna ova ideja. Idu napraviti TV uslugu koja nece nastetiti Cromecastu a samim njenim izlaskom na trziste mu steti izravno.

 
0 0 hvala 0
16 godina
offline
Google priprema Android TV

Kasno ... kineskih android tv škatuljica ima već ko blata po internetu.

You are like the Michael Jordan of being a son of a bitch.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
offline
Google priprema Android TV

Malo da oživim temu.

Google sasvim sigurno će zauzet TV dali će se u to uključit neki veći igrači vrijeme će pokazat.

Veliki Google priprema Android TV već neko vrijeme te će jako zanimljivo pratit sljedeću bitnu stvar koja će se dogoditi na ovom polju. Tu su već neki jaki igrači na sceni Apple TV već neko vrijeme sasvim sigurno će i microsoft pokrenut nešto svoje pa čak i ubuntu je izdao ubuntu tv :)

Bit će zanimljivo vidjet kako će integrirat android uređaj i TV, obzirom da google gura open platformu mislim da tu neće bit nekih problema. No postoji tu jedna druga stvar koja mene zanima obzirom da Google ima nekakav dil za proizvođačima hardware ono što pogoni android kao

uređaj je opet nekakav HW koji se nalazi u samom tv koji gura taj android (jasno opet će bit priča o ažuriranju) tako da sve mi se čini da i novoj generaciji smartTV koji budu gurali android postat će nešto poput današnjih mobitela koji će se mnjenat svako malo.

Zanimljivo bi bilo vidit nekakav uređaj koji će se moć dogradit po potrebi jasno google ima nekakav dev kit za mobilne uređaje dali će se takvo nešto pojavit i kod TV vidjet ćemo.

Veliki igrači kao Sony i Intel su već sudjelovali u projektu Google TV sad kad brend android je jako prepoznatnjiv jako mnogo ljudi koristi android. Sasvim sigurno da svi već igrači će izbacit nekakav smartTV koji će pogonit android ... čak i Xiaomi je izbacio TV sa 4K rezolucijom koji pogoni android i košta 460 $ možete pogledat na ovoj starnici - http://www.engadget.com/2014/05/15/xiaomi-mi-tv-2-4k/

Ono što sve android nudi čak i konzole će tu osjetit udarac prvenstveno se tu odnosti na one koji tu i tamo odigraju koju igricu koji nisu pretjerano zahtjevni za nekakav hardcore gaming. Veliki servisi poput netfixa i hulu-a će sigurno trljat ruke no ono što je najljepše na androidu imate XBMC koji je gotovo svemoguć :)

Zanimljivo će to bit samo da se pokažu što to novo može ponudit android na TV.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice