apsolutno istu stvar radi i magic lantern u canon fotićima samo uz još hrrrrrpu plus funkcija...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
blago njemu. ja nikad nisam uspio okinuti bez dodira.
Ovo mi izgleda kao da pokušavaju biti inovativni a ne ide im baš. Oduvijek postoje daljinski upravljači, a u zadnje vrijeme gotovo svi imaju i wifi upravljanje putem telefona sa remote viewfinderom, tako da mi nije jasan smisao ovoga.
Ovo mi izgleda kao da pokušavaju biti inovativni a ne ide im baš. Oduvijek postoje daljinski upravljači, a u zadnje vrijeme gotovo svi imaju i wifi upravljanje putem telefona sa remote viewfinderom, tako da mi nije jasan smisao ovoga.
Pa ne moras kupovati daljinski i smartphone.
Zanimljivo, nisam ni imao pojma da postoje appovi za fotic, treba isprobati.
blago njemu. ja nikad nisam uspio okinuti bez dodira.
Ja jesam par puta u snu...
Ja jesam par puta u snu...
joj, da. sori. davno bijah u pubertetu. zaboravih. vidiš ti koliko smo bili tehnološki napredni ...
sta nema timer za slikavanje duge ekspozicije?
sta nema timer za slikavanje duge ekspozicije?
Ima, za ekspozicije do 30 sekundi. No ako ces manualno odrediti pocetak i kraj onda, kao ni drugi proizvodjaci, nema.
Zaista ne razumijem zasto tu mogucnost nisu ugradili ni u smartphone aplikaciju jer bi u kombinaciji sa live perviewom to bila fenomenalna stvar. Da u real time-u (skoro) gledas kako se fotografija osvjetljava i prekines ekspoziciju kad je "taman".