Predstavljen Office za iPad

poruka: 8
|
čitano: 2.235
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Predstavljen Office za iPad".
16 godina
protjeran

haha, bilo je to za ocekivati,

djabe je tako da apple ne dobije ni centa od toga, a ustupa Microsoftu svoju distributorsku infrastrukturu,

a placa se kreiranje i uredjivanje dokumenta preko MS-a

jedino me zanima kako su udovoljili zahtjevima Applea pogotovo mislim na ustupanje koda Apple-u prije stavljanja na App store

i u cemu su ga pisali.

0 0 hvala 0
15 godina

Valja napomenuti da je između 29 jezika u aplikaciji i hrvatski.

Swedish latin super funk.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Prava šteta što nedavno potpisani ugovor MZOS-a i Microsofta nije umjesto A2 licencijskoga ugovora obuhvatio A3 koji u sebi obuhvaća i tabletni (grda mi riječ) Office.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Predstavljen Office za iPad
abraham kaže...

djabe je tako da apple ne dobije ni centa od toga, a ustupa Microsoftu svoju distributorsku infrastrukturu,

jedino me zanima kako su udovoljili zahtjevima Applea pogotovo mislim na ustupanje koda Apple-u prije stavljanja na App store

i u cemu su ga pisali.

Apple zato uzme 30% ako netko odluci kupiti Office 365 pretplatu direktno iz aplikacije (in app purchase).

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.3.2014 10:09 (Agent Rico).
16 godina
protjeran
Agent Rico kaže...
abraham kaže...

i u cemu su ga pisali.

Apple zato uzme 30% ako netko odluci kupiti Office 365 pretplatu direktno iz aplikacije (in app purchase).

mislim da pretplata na office 365 nejde preko in app purchase-a,

jedino sta moraju placati developersku licencu za stavljanje na App store sto i nije nesto

koliko god mrsko bilo MS programerima kupovati Apple Developer licence

13 godina
abraham kaže...

mislim da pretplata na office 365 nejde preko in app purchase-a,

jedino sta moraju placati developersku licencu za stavljanje na App store sto i nije nesto

koliko god mrsko bilo MS programerima kupovati Apple Developer licence

Misliti je..... {#}

http://recode.net/2014/03/27/microsoft-is-selling-office-365-within-ipad-apps-and-apple-is-getting-its-30-percent-cut/

Al ak ce bit ko Office za Mac, nisu se ni trebali trudit, jer nije ni Apple daleko sa svojima, dok u Keynoteu sije Microsoft na veliko.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.3.2014 10:44 (F10EXX).
16 godina
neaktivan
BarbaVeli kaže...
Prava šteta što nedavno potpisani ugovor MZOS-a i Microsofta nije umjesto A2 licencijskoga ugovora obuhvatio A3 koji u sebi obuhvaća i tabletni (grda mi riječ) Office.

Ako se ne varam, mozes od svog O365 admina trazit da ti dodijeli Office licencu na godisnjoj razini i to te kosta cca. 150 kn.

Opinion is like an asshole, everybody has one! - Inspector Callahan AKA Dirty Harry
13 godina
protjeran
abraham kaže...

i u cemu su ga pisali.

Zašto misliš da treba netko nekom ustupiti kod?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice