Opasan propust u Flashu

poruka: 40
|
čitano: 8.636
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Opasan propust u Flashu".
16 godina
protjeran
Re: Opasan propust u Flashu
rustweaver kaže...
grimyHR kaže...

impresivno je jer za razliku od webgl-a i javascripta radi kak treba, i to i na starijim strojevima...

Ali nije actionscript nego je rijec o C-u kompajliranom preko LLVM-a koji se izvodi na AVM2 VM-u. Kako bi islo da je u actionscriptu pisano sve? Ne zaboravi da su Actionscript i Javascript srodni jezici.

ali raaaaadiiiii, zasto bi me bilo briga kako? html5 ne radi kak treba i radije cu imati performanse sa pluginom, nego stucanje bez plugina...

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
15 godina
neaktivan

....

U biti ignoriraj, skrenuli smo debelo u offtopic.

Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect, immortal machine?
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.3.2011 20:51 (rustweaver).
16 godina
protjeran
rustweaver kaže...
grimyHR kaže...

ali raaaaadiiiii, zasto bi me bilo briga kako? html5 ne radi kak treba i radije cu imati performanse sa pluginom, nego stucanje bez plugina...

Pa mene je briga, jer ja kao prvo uopce i ne trebam te fancy fore bilo od HTML-a bilo od Flasha, pa se onda zabavljam analizirajuci tehnicki dio.

Ponovit cu pitanje koje je zapelo na prosloj stranici.

Koliko Flash programera zna C i C++?

vise nego broj krajnjih korisnika koje je briga kak radi :P

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
16 godina
rustweaver kaže...
grimyHR kaže...

imas sad medu primjerima quake 3 u flashu post od 27.02. flash podrzava 3d akcelerirani sadrzaj...

to nije quake live

Sad sam malo analizirao. Flash (actionscript) tu uopce ne radi veci dio posla, nego samo presrece GL pozive, sav tezak posao obavlja nativni kôd (originalni quake 3 kod kompajliran preko LLVM-a) ukompajliran zajedno sa Flash aplikacijom, i to se sve skupa izvodi na AVM2 VM-u. Samo pribjegavanje C-u i LLVM-u za optimizacije govori da Adobe ima jednakih problema sa brzim izvodenjem ECMA script jezika kao sto ih imaju i developeri browsera.

Alchemy

Sa Adobeovih stranica

To bas i nije tako impresivno ako uzmemo u obzir da kod Quake2 Webgl demoa javascript radi SVE. Bas me zanima kako bi se Quake2 izvodio da je 100% actionscript.

Pozz ljudi...nešto vezano uz propust u Flashu i rušenje stroja.

Danas sam doživio BSOD koji ne vidjeh već dosta dugo...

A,jučer sam deinstalirao stariju verziju Flasha i instalirao najsvježiju preuzetu s Adobe site-a

10.2.152.32

Zanimljivo da mi se je to dogodilo upravo pri izvođenju Quake 2 Evolved

Nije dakle online,već single play koji je radio super sve do tog rušenja.

Dakako da sam pokušao i opet i igra radi normalno,samo nemrem više

rezoluciju poriktat na HQ.

Uopće ne mora imati  veze,ali je svakako zanimljivo....

Insomniac XD
17 godina
neaktivan
Asterix kaže...

Propust pogađa Adobe Flash Player 10.2.152.33 i ranije verzije na svim značajnijim platformama

Kako propust može pogađati verziju 10.2.152.33 kad je zadnja verzija 10.2.152.32

Jer nije ista verzija Flasha za sve OS-ove.

16 godina
neaktivan

Ma di ovo ide. Iz mijeseca u mijesec samo se pronalazi sve više rupa...nešto pod hitno moraju poduzeti...

16 godina
neaktivan
Opasan propust u Flashu

Flash je smeće teže i treba ga se što prije riješiti. Užasno neoptimiziran, a UNIXoidima radi grozno...

Treba ga što prije zamjeniti, zbog Desktopa, a još više zbog mobilnih platforma. NIje ni čudo da ga Apple ne želi na iPhoneovima...

Živio Arch! Živio OpenSource! Dolje Microsoft i zapadne robovlasničko-kapitalističko-naftne vrijednosti!
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.3.2011 11:20 (dj_beni).

1 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Opasan propust u Flashu

Flash je u svojoj suštini opasan propust koji zagađuje računala već 15 godina.

1 3 hvala 1
17 godina
Opasan propust u Flashu

Adobe je izdao zakrpu za Flash koja rješava propust opisan u članku.

Flash 10.2.153.1 možete preuzeti na:

http://get.adobe.com/flashplayer/?promoid=BUIGP

Izašla je i zakrpa za Adobe Acrobat:

Adobe Acrobat 10.0.2 Pro and Standard update - Multiple languages

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.3.2011 22:57 (klimama).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Opasan propust u Flashu
Mislim sad će sigurno netko reć da herem ali primjetio sam na OSX-u da kada učitam stranice sa više flash sadržaja da se brzina izvršavanja ostalih procesa uspori, zašto nemam pojma, ali da flash koći OSX ja sam se uvjerio.
I'm from Hollywood

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice