Netflix dostupan i u Hrvatskoj

poruka: 1.575
|
čitano: 480.234
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Netflix dostupan i u Hrvatskoj".
14 godina
Re: Netflix dostupan i u Hrvatskoj
Dr. Vicko kaže...

Onda lijepo ne placate, prestanete spamati po temi i gledate nacionalnu televiziju sa sadrzajem koji su vam oni nametnuli, u vrijeme kada su oni odlucili i sa reklama a koje oni nude i koje se ne mogu preskociti 

ili odeš na torrent jer u čemu je problem biti nemoralan kao i 99% ostalog svijeta samo u drugim domenama, neću sigurno davati preko 30eur svaki mjesec na streaming servise, ako će mi to biti najveći grijeh do kraja života, potpisujem 😅

https://thestreamable.com/news/confirmed-netflix-unveils-first-details-of-new-anti-password-sharing-measures

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.2.2023 17:58 (loky4i4).
3 godine

https://www.tportal.hr/biznis/clanak/netflix-snizava-cijene-u-hrvatskoj-20230213

kod mene ceć stoji da će naredna naplata biti 02.03. i za Premium iznosi 9,99 Eura....

0 0 hvala 0
12 godina

To su nam sada smanjili cijene da lakše popušimo foru kad "zabrane" dijeljenje, odnosno ostave uz naplatu? 

4 godine
Ulica Ulice kaže...

https://www.tportal.hr/biznis/clanak/netflix-snizava-cijene-u-hrvatskoj-20230213

kod mene ceć stoji da će naredna naplata biti 02.03. i za Premium iznosi 9,99 Eura....

Ajd to i nekako mada dok radi turske ne mijenjam nista ;)

iskreno imam HBOmax, Netflix i sky ali najvise gledam naetflix.....

15 godina

I postoji kakav način za djeljenje lozinki sada kada korisnici nisu isto kućanstvo?

0 0 hvala 0
2 godine
MariusEight kaže...

I postoji kakav način za djeljenje lozinki sada kada korisnici nisu isto kućanstvo?

Sve i dalje funkcionira normalno, dobis poruku s recimo frendovog tv-a ti ga samo potvrdis da je dio kucanstva. Premium 4k i dalje ima 6 usera, svi ostali 2 ako se ne varam

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.7.2023 16:39 (Boris grozni).
3 godine

Ovo je prelazno razdoblje i vjerujem da će uskoro početi onemogućavati gledanje van tog famoznog kućanstva.....

0 0 hvala 0
11 mjeseci

Ekipa mogu li kupiti Netflix u RH i dati šifru prijatelju u Njemačkoj. Ja ga u RH neću koristiti, on će tamo biti jedini korisnik. Hoće raditi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Ja sam već treći put morao potvrdjivati u mjesec dana, tj frend mi je potvrdio pošto je njegov account.... tako da, ne vjerujem ni ja da će dugo trajati ovo razdoblje.

14 godina
Vi koji ste sherali, jeste otkazali ili plaćate samostalno? Brat i ja otkazali, a staroj ću uzeti povremeno. Imamo Max i SkyShowTime

0 0 hvala 0
12 godina

ja s frendovima koristim normalno.

ali koristimo na PCu, mobitelu, laptopu, android tv box i apple tvu.

dok smo koristili na TV appovima onda nas je trazio da potvrdujemo account.

za sad je sve ok.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina

Imam jedan slot viška pa tko želi može se priključiti...

0 0 hvala 0
2 godine
Kak koristite, mog frenda u drugom kvartu non stop trazi potvrdu po novome, iako je on tek 3 user od mogucih 6, koristim 4k premium paket.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Nije preko HR, ali korištenje je isto...titlovi...ne treba VPN itd...

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.8.2023 12:52 (Command Prompt).

0 0 hvala 0
12 godina

riješeno

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.9.2023 23:13 (bgm256).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice