Iskreno, nadao sam se nečemu boljem. Imam Cookie i zadvoljan sam njime, ali fale mu neke ozbiljnije funkcije koje se danas počinju ugrađivati u široku lepezu mobitela. A ni dizajn mi se ne sviđa...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
hebeš 3G, bolje da su mu ubacili wlan i digli cjenu za 150-200kn. Onda bi to već bilo nešto, a ovako samo još jedan u ergeli (kp500, kp501, kp502)... IMHO: promašaj
Kako trenutačno imam originalni Cookie ovo me nije oduševilo.
Radije pričekam još koju godinu (ako izdrži još toliko) pa ubodem neki HTC
Ma ok je meni moj Cookie, premda mi je ekran bio otkazao pa sam imao 'netouchbilni' mobitel što me je dovelo u napast da kupim neki drugi. Ali, garancija je pokrila promjenu ekrana pa je i to prošlo... Istina da mu fale mnoge funkcije, ali braćo mila, u tele2 ponudi taj mobitel stoji 695kn...3 inčni ekran i 3mpx kameru za te pare ne možete naći...
Meni samo nije jasno kako LG uvijek ima nekakve zbunjujuće nazive mobitela. Cookie je bio KP500 i to je OK. A ovaj sad je GS500! A njegov je nasljednik! Odakle sad to odjednom? Logično bi bilo da su ga nazvali npr. KP600.
LG Cookie je uzasan mobitel. Jako sporo sucelje, moj se primjerak jos zamrzne i gasi i nakon sto je bio u servisu (zbog ucestalog gasenja).
na virtualnoj (horizontalno orijentiranoj) tastaturi je jako tesko pisati (nemam cevape ali imam duze, vece ruke i malo siri palac a pise se najvise palcem). na vertikalnoj je jos teze utoliko sto je sucelje frustrirajuce sporo.
baterija jako kratko traje (iskljucio sam i haptics i zvuk kod pisanja poruke i opet je banana)
katastrofa...
Ma ok je meni moj Cookie, premda mi je ekran bio otkazao pa sam imao 'netouchbilni' mobitel što me je dovelo u napast da kupim neki drugi. Ali, garancija je pokrila promjenu ekrana pa je i to prošlo... Istina da mu fale mnoge funkcije, ali braćo mila, u tele2 ponudi taj mobitel stoji 695kn...3 inčni ekran i 3mpx kameru za te pare ne možete naći...
uz dvogodišnju pretplatu. Inače dođe 895,00 kn
Novi Cookie ima punu tipkovnicu ispod displeya i to je glavna novost ovog modela,a meni je cisto ok za novce koje se treže za njega!!!
http://www.njuskalo.hr/lg-mobiteli/gw520-lg-orginal-nije-kineska-kopija-oglas-831288
Novi Cookie ima punu tipkovnicu ispod displeya i to je glavna novost ovog modela,a meni je cisto ok za novce koje se treže za njega!!!
http://www.njuskalo.hr/lg-mobiteli/gw520-lg-orginal-nije-kineska-kopija-oglas-831288
To je LG Calisto (negdje se naziva još LG GW525, LG InTouch Plus GW520 ili LG GW520 Cookie 3G)
Dakle ovo je Cookie 3G, a ne Cookie Plus
Iam LG KP500 to e onaj prvi. S obzirom da ne koristim Wlan, 3G a ni fotić na mobu, poruke ne pišem baš puno zadovoljan sam s onim za što meni treba. Spor je kad mu se otvaraju veliki PDF dokumenti i kad se memorija telefona napuni inaće i nije toliko spor. Jedino ga malo zezalo što se je resetiro i brejko al to je bio problem u kontaktima za bateriju to malo svineš nožice i radi. Baterija mu traje dan i pol što je malo malo al na kraju krajeva što te košta da ga po noći staviš na punjenje. Sve u svemu za 800 kn bez pretplate a tač screen (ko pada na tu perverziju) skroz u redu mob. De češ s tolikim ekranom jeftiniji mobitel :))
LG Cookie je uzasan mobitel. Jako sporo sucelje, moj se primjerak jos zamrzne i gasi i nakon sto je bio u servisu (zbog ucestalog gasenja).
na virtualnoj (horizontalno orijentiranoj) tastaturi je jako tesko pisati (nemam cevape ali imam duze, vece ruke i malo siri palac a pise se najvise palcem). na vertikalnoj je jos teze utoliko sto je sucelje frustrirajuce sporo.
baterija jako kratko traje (iskljucio sam i haptics i zvuk kod pisanja poruke i opet je banana)
katastrofa...
Posve krivi osvrt. Kao prvo, ne mogu reći da ima ultra brzo sučelje, ali daleko od toga da je 'jako sporo'. Što se tiče zamrzavanja, to je možda lošiji primjerak mobitela ili krivo korištenje. Horizontalno tipkovnica i nije namjenja pisanju s prstima, nego s stylusom i s njim se vrlo brzo mogu napisati poruke. Što se tiče one 'normalne' tipkovnice i ona je vrlo dobra, posebice za klasu touchscreen mobitela. Pisanje poruka se odvija dosta brzo (ako se zna brzo tipkati, tj. dodirivati ekran). Što se tiče baterije, traje mi puno duže nego što mi je trajala na mojoj bivšoj Nokia-i 6288 ( i to kad je bila nova novcata). Znam pogledati par filmova, poslušati dva-tri sata glazbe, i još mi traje dan-dva...Stoga, mobitel je daleko od katastrofe...
Znam pogledati par filmova...
Jesi ti siguran da pričaš o cookie-u?
Meni se taj novi jako sviđa .. sestra mi ima onaj vipov KP502 ali ja bi ovaj ... ljep je pogledo sam par filmića na youtubu .. i dobar je .. sam mu je ekran 2.8".. za 0.2 manje od starog...??
"Posve krivi osvrt. Kao prvo, ne mogu reći da ima ultra brzo sučelje, ali daleko od toga da je 'jako sporo'."
Sporo je sporo...pozivam te da zajedno isprobamo svaki svoj primjerak i napravimo video koji cemo uploadat na youtube i usporedimo ga sa nekim novijim touchscreen mobitelom (cak sam i za samsunge slicne cijene cuo da su brzi).
"Što se tiče zamrzavanja, to je možda lošiji primjerak mobitela ili krivo korištenje."
Haha...nema tu krivog koristenja, koristis ga ili ne. Nisam debil, koristim gadgete otkako su se pojavili. Prvu digitalnu video kameru sam kupio prije 15ak godina, fotoaparat (dslr) takodjer. dakle, odbacimo u startu to "nepravilno" koristenje.
"Horizontalno tipkovnica i nije namjenja pisanju s prstima, nego s stylusom i s njim se vrlo brzo mogu napisati poruke."
ajde budi realan, tko ce stalno vadit taj stylus iz moba i tipkat sa njime. usput, to i nije uopce lako na ekranu koji nije kapacitativni, ako znas o cemu govorim. ovo na cookieju su najjeftinija vrsta touch ekrana, koji ne reagiraju na dodir kao ovi bolji.
"Što se tiče one 'normalne' tipkovnice i ona je vrlo dobra, posebice za klasu touchscreen mobitela. Pisanje poruka se odvija dosta brzo (ako se zna brzo tipkati, tj. dodirivati ekran). Što se tiče baterije, traje mi puno duže nego što mi je trajala na mojoj bivšoj Nokia-i 6288 ( i to kad je bila nova novcata). Znam pogledati par filmova, poslušati dva-tri sata glazbe, i još mi traje dan-dva...Stoga, mobitel je daleko od katastrofe..."
ta "normalna" tipkovnica je uzas frende jer je mobitel jako spor i nemas taktilnog dozivljaja (haptics nesto poboljsava to ali vrlo malo i uz to trosi ionako slabu bateriju). dobro ti je rekao kolega s foruma, gledas filmove na cookijeu? hahaha,, jesi ti siguran da uopce govoris o ovom mobitelu.
mobitel je smece namijenjeno sirokim masama. pomirite se s tim. ja sam isto nasjeo lijepim pricicama, odsad nadalje strogo gledam svaku recenziju na internetu :-) i jos sam ga morao nositi na servis jer se stalno gasio, gdje su stavili najnoviji softver i opet se zna zamrznut. ma katastrofa... lg vise nikad ni za zivu glavu
"Posve krivi osvrt. Kao prvo, ne mogu reći da ima ultra brzo sučelje, ali daleko od toga da je 'jako sporo'."
Sporo je sporo...pozivam te da zajedno isprobamo svaki svoj primjerak i napravimo video koji cemo uploadat na youtube i usporedimo ga sa nekim novijim touchscreen mobitelom (cak sam i za samsunge slicne cijene cuo da su brzi).
"Što se tiče zamrzavanja, to je možda lošiji primjerak mobitela ili krivo korištenje."
Haha...nema tu krivog koristenja, koristis ga ili ne. Nisam debil, koristim gadgete otkako su se pojavili. Prvu digitalnu video kameru sam kupio prije 15ak godina, fotoaparat (dslr) takodjer. dakle, odbacimo u startu to "nepravilno" koristenje.
"Horizontalno tipkovnica i nije namjenja pisanju s prstima, nego s stylusom i s njim se vrlo brzo mogu napisati poruke."
ajde budi realan, tko ce stalno vadit taj stylus iz moba i tipkat sa njime. usput, to i nije uopce lako na ekranu koji nije kapacitativni, ako znas o cemu govorim. ovo na cookieju su najjeftinija vrsta touch ekrana, koji ne reagiraju na dodir kao ovi bolji.
"Što se tiče one 'normalne' tipkovnice i ona je vrlo dobra, posebice za klasu touchscreen mobitela. Pisanje poruka se odvija dosta brzo (ako se zna brzo tipkati, tj. dodirivati ekran). Što se tiče baterije, traje mi puno duže nego što mi je trajala na mojoj bivšoj Nokia-i 6288 ( i to kad je bila nova novcata). Znam pogledati par filmova, poslušati dva-tri sata glazbe, i još mi traje dan-dva...Stoga, mobitel je daleko od katastrofe..."
ta "normalna" tipkovnica je uzas frende jer je mobitel jako spor i nemas taktilnog dozivljaja (haptics nesto poboljsava to ali vrlo malo i uz to trosi ionako slabu bateriju). dobro ti je rekao kolega s foruma, gledas filmove na cookijeu? hahaha,, jesi ti siguran da uopce govoris o ovom mobitelu.
mobitel je smece namijenjeno sirokim masama. pomirite se s tim. ja sam isto nasjeo lijepim pricicama, odsad nadalje strogo gledam svaku recenziju na internetu :-) i jos sam ga morao nositi na servis jer se stalno gasio, gdje su stavili najnoviji softver i opet se zna zamrznut. ma katastrofa... lg vise nikad ni za zivu glavu
'Fala Isusu da je neko prizno da je mobitel smece kakvog nema na ovom planetu, nakon 2 minute koristenja mi se zgadio cijeli LG brand. Mobitel je odvratno spor ( aplikacije su mi se palile i po 15 sekudni sto je nedopustivo za 'nazovi' smartphone ). Sucelje, ne da je odvratno, nego stvarno nemam rijeci kako bih ga opisao, ikone su ruzne, dizajniran je nabrzaka, za tipa, 2 dana. Dizajn samog mobitel je takodjer ruzan. Stvarno neznam sta bih s ovim mobitelom, da ga posjedujem, osim da ga zakucam u zid. Dajte ljudi, ovo je Hrvatska, sve ja to znam, nerazvijeni smo, na trzistu imamo sve skupa 3 smartphone, ali poslusajte savjet: ako nemate novaca za priustiti si nesto bolje iz HTC-ove ponude ( toga bar imamo u Hrvatskoj, bar par modela ) ili mozda iPhone ( drugo uz HTC nemamo ), onda uzmite neku jeftiniju Nokiu naprimjer, ili tako nesto, a ne se sad tu za*ebavat sa ovim smecem. Prijateljski prijedlog, nista vise. : )
ti iznad... hoces rec da smo svi mi glupi sto smo ga uzeli... e pa kad iphone ili htc bude kosto toliko kolko kp500 kosta onda cemo njega kupit... ali uz ovu cijenu je mob i vise nego dobar... i molim te prestani jest go*vna ako ti se ne svidja nemoras ga kupit a isto tako ni komentirat... je*bo te i iphone i htc... spusti se na zemlju... nismo u americi, fala kur*cu da si skuzio da kaskamo za njimo ohoho... i prema tome, suzdrzi se svojih komentara...
ti iznad... hoces rec da smo svi mi glupi sto smo ga uzeli... e pa kad iphone ili htc bude kosto toliko kolko kp500 kosta onda cemo njega kupit... ali uz ovu cijenu je mob i vise nego dobar... i molim te prestani jest go*vna ako ti se ne svidja nemoras ga kupit a isto tako ni komentirat... je*bo te i iphone i htc... spusti se na zemlju... nismo u americi, fala kur*cu da si skuzio da kaskamo za njimo ohoho... i prema tome, suzdrzi se svojih komentara...
Pa HTC Magic ili Tattoo su sad u cjenovnom rangu Cookijea i oboje ga razvale.
I da, Cookie je đubre kakvog nema..