Malo kasnite za BiH:D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jako kasnimo za svima.
Cijena je puno previsoka.
Kad se u Osijeku otvarao coworking prostor - reklamirali su ga kao da je nešto senzacionalno. Mislim da nikad nitko nije ušao u tu prostoriju sa namjerom da nešto radi. Prazno i jadno...
Inace evo biti cu prvi koji ce pohvaliti projekt jer vidim jako puno pozitivnih stvari.
Cijene su ok, mozda bi mogle biti nize, ali su ok.
Sve pohvale, a i za razliku od OS, sto posto sam uvjeren da ovakva situacija nece biti u ZG.
Jedino kaj bi bilo dobro imat pakete tipa od 10 dana, ili 4 sata dnevno etc.
Ocekivat da ce ekipa iz zg dolazit tamo i visit - tesko.
Zagreb nije neki digital nomad hotspot, a takvi najcesce koriste ove usluge.
Ima nas pre malo, ja bum radije sjedio 2-3 sata u nekom ugodnom kaficu i radio pa onda jos 2-3 ovdje nego tamo cijeli dan.
Forsirat neke startupe koji to nisu nema smisla. Realno je tesko za ocekivat da ce netko htjet placat kod nas takav prostor, ako moze i doma radit. Neamo mi tih para i pre malo nas je :P
Jedino kaj bi bilo dobro imat pakete tipa od 10 dana, ili 4 sata dnevno etc.
Ocekivat da ce ekipa iz zg dolazit tamo i visit - tesko.
Zagreb nije neki digital nomad hotspot, a takvi najcesce koriste ove usluge.
Ima nas pre malo, ja bum radije sjedio 2-3 sata u nekom ugodnom kaficu i radio pa onda jos 2-3 ovdje nego tamo cijeli dan.
Forsirat neke startupe koji to nisu nema smisla. Realno je tesko za ocekivat da ce netko htjet placat kod nas takav prostor, ako moze i doma radit. Neamo mi tih para i pre malo nas je :P
Potpisujem Bobz. Recimo ekipa u ZIP-u u Remetinečkoj još nešto i radi, no još jedan prostor je možda previše, posebno za one koji uz svoj j.d.o.o. ili neki drugi oblik subjekta rade od doma, no možda će biti neki Workshopovi ili meetupi tamo :)
Jel ovo nekako povezano sa HUB387 i akedemijom 387 koje je prije ~2 godine osnovao onaj krkan saračević u sarajevu?
Čini mi se da se za sličnu cijenu i u inozemstvu može rentat takav prostor pa tako gledajući baš i nije nešto povoljno za domaće startupe bez love, ili?