U Europi iOS dvostruko veći od Androida

poruka: 154
|
čitano: 21.210
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "U Europi iOS dvostruko veći od Androida".
16 godina
Re: U Europi iOS dvostruko veći od Androida
ansha kaže...
Možda sam ja jednostavno budala*,

* - mislim da je definitivno to u pitanju...

ako neznaš vodit argumentiranu raspravu ili nemaš argumenata, onda nemoj vrijeđat što si izgubio raspravu.

Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
15 godina
protjeran
Mitch kaže...
ansha kaže...

ako neznaš vodit argumentiranu raspravu ili nemaš argumenata, onda nemoj vrijeđat što si izgubio raspravu.

S lazljivim klincima kao sta si ti sigurno necu vodit argumentiranu raspravu.

16 godina
ansha kaže...

ma tvrdi ti kolko oš da je ono laž, no ja, moji ukućani i naivac kome sam prodo znaju da nije.

kad si toliki fanboy steve jobsa onda se fino preseli u USA i budi njegov potrčko sa njegovom slikom na majici pa da vidimo sramote.

15 godina

Ja ne kužin vas koji mrzite apple. Jel imate android? Imate. Pa u čemu je onda problem?

Možda vas muči to šta je Apple zastupljeniji od androida, stvarno ne kužin toliku strku oko toga. Nazivate korisnike iPhonea fanboyevima a 90% slučajeva vi potaknete raspravu oko toga i onda serete kako je iPhone loš mobitel kako moraš izgubit garanciju i slično...

Očito je da iPhone ima određenu bazu korisnika koji su zadovoljni sa tin mobitelon i ne triba in ništa više.

Fanboyeva ima svugdi, apple, android (google), linux, windows, ati, nvidia... Kad se na forumu otvori tema ati vs nvidia odma se zatvori zato jer je pogodna za flame...a eto ove teme o apple-u nisu pogodne za to da baš.

http://about.me/antesirkovic
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

svakom svoje

meni otkad iman n8, opa mi je interes za ovakve rasprave

valjda se ovakvim raspravama bave ljudi koji nisu zadovoljni sa svojim uredajima

neznam, objasnite vi meni zasto. ionako ne vodite nicemu

fajf
15 godina
Mitch kaže...
Monopol kaže...
Mitch kaže...

pa je kvalitetan, ali sve ima manu kao što je meni mana pri kvaliteti ona plastika za zvučnike, ispadala mi je stalno (ona rupičasta mala na dnu)

EDIT - no i to može bit loš primjerak ili nešto, no takvo nešto se ne bi trebalo događat

Pojasni nemam pojma o cemu pricas, meni nista ne ispada?

čini se da sam naletio na loš primjerak

vidiš ove dve plastike lijevo i desno od porta ? (na zvučnicima), čini se da je to kod mene bilo lijepljeno ili nešto pa sam morao ić zamijenit jer je ispadalo van, pogubilo se po džepu, odem ja fino u t-mobile i zamijenim, nakon toga sam našao jako naivnog kupca kome sam prodo iphone za 6500 kn i od tog uzeo HD2 i ipad

Gledam ovu sliku koju si stavio, gledam svoj iphone 4 i stvarno mi nije jasno o cemu pricas. Kakva vrazja plastika koja moze ispasti? Pa na prvi pogled je ocito da se radi o aluminijskoj mrezici ispod kucista. Nema sanse da to ispadne. Ti si ili imao neku kinesku kopiju iphonea ili lazes koliko si dug i sirok.
16 godina
apoteka kaže...

valjda se ovakvim raspravama bave ljudi koji nisu zadovoljni sa svojim uredajima

neznam, objasnite vi meni zasto. ionako ne vodite nicemu

op, op, mislim da si ga sada skinuo u sridu.

Meni isto nije jasno čemu svađa, kada se ionako većina toga svodi na subjektivan dojam i potrebe. Nekome treba funkcionalni bluetooth a nekome treba nešto drugo, i tako u krug...

Stoja
15 godina
neaktivan
encoresx kaže...
Ljudi koji defendaju iPhone, i to još na forumima koji bi trebali biti orijentirani prema malo naprednijim korisnicima, su telad. Eto, there, I've said it.

Nisam trenutno na svom glavnom kompu, pa ne mogu linkati, ali sjećam se jedne ankete provedene u Švedskoj mislim, gdje su ljudi koji koriste iPhone redom odgovarali kako nemaju pojma što "smartphone" termin znači.

iPhone je slatki marketinški trik te sjajna igračka, ako se ne slažete, onda spadate u skupinu ljudi koja valjda misli i da je iPad super proizvoid, koji je sasvim vrijedan novca. Shvaćam da postoji tržište za sve, ali promovirati tablete, ops, pardon, touchscreen "PC"-ove, koji se ionako ne mogu koristiti u pokretu, te je normalan laptop sasvim superioran ? Možda sam ja jednostavno budala, ali smartphonovi s velikim ekranom su sasvim dovoljni za bilo kakav posao koji tablet može obaviti dok si u pokretu i gdje ne možeš otvoriti laptop te tipkati na miru.

Ali uglavnom, ja vam neću solit ovdje pamet zato jer nema teoretske šanse da nekome tko misli da je iPhone superioran proizvod zapravo promijenim mišljenje, ali ovo je trebalo biti rečeno. Postoji RAZLOG zašto je standardni PC superioran Macovima, te postoji razlog zašto će Android uređaj kupiti svaki normalan pametan čovjek kojem zapravo i treba smartphone ( ako ne danas, onda u bliskoj budućnosti ). 

p.s. žalosno je što je određeni ljudi smatraju Android preteškim za uporabu, osjećam se intelektualno superioran pored takvih ljudi, što je u najmanju ruku žalosno, jer i petogodišnje dijete može koristiti Androida, a ljudi u pitanju su svi od reda studenti pomalo težih fakseva

Bilo bi super da nam ti tako superioran navedeš po jedan primjer za ove stvari koje si naveo. :)

znači:

- zašto su ljudi koji brane iphone telad (uporabe engleski riječi kao što je defend je superiorna?)?

- zašto je iphone igračka?

- zašto se ne smije misliti da je iPad super uređaj?

- Zašto je normalni laptop superioran iPadu?

- Zašto je mobitel s velikim ekranom dovoljan za stvari koje bi se radile s iPadom?

- Zašto je standardni PC superioran Macu?

- Kako se ti moeš osjećati intelektualno superioran ikome?

P.S. zašto ne možeš linkati anketu iz Švedske ako nisi na svom glavnom kompu? Tamo je imaš spremljeno u bookmarkse? Ne možeš je googlati?

17 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

Ja ne kužin vas koji mrzite apple. Jel imate android? Imate. Pa u čemu je onda problem?

Možda vas muči to šta je Apple zastupljeniji od androida, stvarno ne kužin toliku strku oko toga. Nazivate korisnike iPhonea fanboyevima a 90% slučajeva vi potaknete raspravu oko toga i onda serete kako je iPhone loš mobitel kako moraš izgubit garanciju i slično...

Očito je da iPhone ima određenu bazu korisnika koji su zadovoljni sa tin mobitelon i ne triba in ništa više.

Fanboyeva ima svugdi, apple, android (google), linux, windows, ati, nvidia... Kad se na forumu otvori tema ati vs nvidia odma se zatvori zato jer je pogodna za flame...a eto ove teme o apple-u nisu pogodne za to da baš.

Ja ne mrzim Apple, daleko od toga. Mrzim zadrte fanboyeve koji nemaju pametnijeg posla nego svima nabijati na nos da je njihov uredaj superiorniji i da je sve ostalo smece.

[Protocol4] NOVA ENCODE GRUPA NA ANIME SCENI http://protocol4.animehr.com
15 godina
GW freak kaže...
sirka666 kaže...

Ja ne mrzim Apple, daleko od toga. Mrzim zadrte fanboyeve koji nemaju pametnijeg posla nego svima nabijati na nos da je njihov uredaj superiorniji i da je sve ostalo smece.

Slazem se. Nema potrebe nabijati na nos kad ionako svi znaju da je superiorniji.
17 godina
ansha kaže...
Mitch kaže...
ansha kaže...

Ti nikada nigdje nisi argumentirano raspravljao jer tvoj je stil da kao padobranac upadnes u raspravu, nekoga suptilno uvrijedis te se povuces.

Tvoji komentari zbog toga nemaju nikakvu tezinu i potpuno su irelevantni.

Rade se ugledaj na kolegu Artfulla, koji bar zna nesto napisati i raspravljati.

- Psiho246
16 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

Ne ne mrzimo mi apple, nego fanboyeve koji nemaju pametnijeg posla nego izazivaju i onda kad im netko vrati istom mjerom onda taj ispadne hejter i budala.

a ljudi kakve mrzimo?

evo primjer:

Ezio kaže...

Slazem se. Nema potrebe nabijati na nos kad ionako svi znaju da je superiorniji.

hobi: androidhr.blogspot.com
15 godina
Meni se cini da je iphone ne samo superiorniji androidu nego je superiorniji i zadrtim fanboy vlasnicima androida.
Moj PC  
2 3 hvala 0
16 godina
Ezio kaže...
Meni se cini da je iphone ne samo superiorniji androidu nego je superiorniji i zadrtim fanboy vlasnicima androida.

po tebi je iphone superiorniji od boga

15 godina
neaktivan

Da rijesimo ovu raspravu {#}

Meni je najbolji:

10 iOS
12 Anroid
3 Symbian
0 Windows Phone 7
3 Ni jedan
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.4.2011 17:56 (popstar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
popstar kaže...

Da rijesimo ovu raspravu {#}

Meni je najbolji:

ni jedan.

svi imaju mane

15 godina
Mitch kaže...
Ezio kaže...

po tebi je iphone superiorniji od boga

Pa cuj kad citam kakve gluposti se pisu tu po forumu od strane zadrtih antiajfonovaca stvarno mi dodje da mislim da im je inteligencija negdje na razini panja. Ti si se sa svojom izmisljotinom o plasticnim zvucnicima koji otpadaju sa iphone 4 (LOL) takodjer pokazao kao vrlo reprezentativan primjerak. Sorry, ali stvarno ste pateticni.
16 godina
Ezio kaže...

ja bih isto mogao reć za zadrte ajfonovce tipa TI.

14 godina
U obranu Androida ću samo navesti jedan sitan ali dinamitan detalj, home screen, koji na Iphone-u se jednostavno ne može induividualizirati onako kako ja to radim na HTC DHD-u i. Bilo tko od vlasnika Iphone-a neka bude manga, pa neka me demantira sa slikom home screena koji je bitno drukčijiod defaultnoga, znači sa task barom s jednim redom ikona dolje + aplikacije ili folderi s aplikacijama na ekranu, uz statusni task bar gore na vrhu ekrana. Možda je malo, nebitno, nevažno, ali sama kustomizacija i mogućnost kao takve me frapantno privlači ka Android i software-u i mobu koncepcijiski kao takvom. iskustvo kao takvo sam sticao u radu s Iphone 3GS-om, istina kratkom, obzirom mi je pao na tečaju ronjenja, mojom i samo mojom zaslugom i nepažnjom, he he he he, mogu ja koliko gog hoću hehehati, nije mi bilo svejedno kada sam saznao za nemili događaj.
ATJ Lučko
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
Mitch kaže...
Ezio kaže...

Za razliku od tebe ja se ne sluzim lazima da bih obranio svoje stavove.
15 godina
protjeran
ATJLučko kaže...
U obranu Androida ću samo navesti jedan sitan ali dinamitan detalj, home screen, koji na Iphone-u se jednostavno ne može induividualizirati onako kako ja to radim na HTC DHD-u i. Bilo tko od vlasnika Iphone-a neka bude manga, pa neka me demantira sa slikom home screena koji je bitno drukčijiod defaultnoga, znači sa task barom s jednim redom ikona dolje + aplikacije ili folderi s aplikacijama na ekranu, uz statusni task bar gore na vrhu ekrana. Možda je malo, nebitno, nevažno, ali sama kustomizacija i mogućnost kao takve me frapantno privlači ka Android i software-u i mobu koncepcijiski kao takvom. iskustvo kao takvo sam sticao u radu s Iphone 3GS-om, istina kratkom, obzirom mi je pao na tečaju ronjenja, mojom i samo mojom zaslugom i nepažnjom, he he he he, mogu ja koliko gog hoću hehehati, nije mi bilo svejedno kada sam saznao za nemili događaj.

Googlaj malo, imas ih kolko oces...

16 godina
Ezio kaže...
Mitch kaže...
Ezio kaže...

Za razliku od tebe ja se ne sluzim lazima da bih obranio svoje stavove.

Ajde onda vise navedi koji su to tvoji stavovi i obrani ih argumentirano!! i tko je ovdje lagao? i tocno sto?

jokaCRO ingame
15 godina
neaktivan

ne znam je li lagao ili ne, ali Mitch je naveo kako je njemu s iphonea otpala "ona plastika za zvučnike" što je dosta nevjerojatno budući da nije uopće riječ o plastici i što gotovo da ne postoji način da mrežica otpadne budući da je umetnuta unutar kućišta i kao takva ne može otpasti. pretpostavljam da je Ezio mislio na taj "argument".

P.S. zanimljivo je također kako si mi dao thumb down (nije da me to smeta, tvoje pravo) na post u kojem sam samo tražio nekoga da argumentira svoje toliko očite navode.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.4.2011 19:19 (profa31).
17 godina

AmigaOS, Workbench 3, daleko najbolji!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ezio kaže...

Biseru, pise ti gore u naslovu argument i ne znam sta ti ja vise trebam reci? A sto se laganja tice, Mitch je rekao da nije iphone bas kvalitetne izrade i onda to potkrijepio cistom izmisljotinom da su na njegovom i4 otpale "plastike" sa donjeg dijela. Glupost da ne moze biti veca. Onaj drugi panj se hvali kako je u plusu a oni koji imaju ajfon su u minusu. Prije te bedastoce izjavi da je google vrijedniji od applea a to bazira na vrijednosti pojedinacne dionice. I onda kad mu ljudi ukazu na to tip je i dalje panj koji ne moze shvatiti koju glupost je izvalio. Nako procitanih par takvih postove covjek stvarno nema volju voditi argumentiranu raspravu. Pogotovo zato sto su upravo ti panjevi pozivali na argumente a njihovi argumenti su lazi i gluposti. Davno sam ja bio u osnovnoj skoli a prerastao sam i tv parlaonice pa za takve "genijalce" nemam volje iznositi druge argumente osim ocite cinjenice da su ili lazljivci ili budale. I svatko tko ih podupire samo zato sto su oni vlasnici androida i pljuju po ajfonu a ne zbog realnih razloga je budala. Nemam kaj drugo za rec.

da u plusu sam i koji je sad tvoj problem??

ajd mi sad tu zaljepi tekst u kojem sam rekao da su korisnici iphonea u minusu, molim te baš me zanima. spomenuo sam jednog korisnika za kojeg znam da žica okolo jer nema za pretplatu.

i da, rekao sam da je jedna googleova dionica vrijednija od appleove, i gdje je tu opet problem?

ako ne znaš čitat plati si školu čitanja, ili da ti je ja platim? mislim android korisnici jesu u minusu ali mogu posudit od iphone korisnika pa ti platim školu.

hobi: androidhr.blogspot.com

1 0 hvala 0
15 godina
nsoul kaže...

ako ne znaš čitat plati si školu čitanja, ili da ti je ja platim? mislim android korisnici jesu u minusu ali mogu posudit od iphone korisnika pa ti platim školu.

ke?

17 godina
Ezio kaže...
GW freak kaže...
sirka666 kaže...

Superiorniji? Hahahaha!

Danas sam imao srecu isprobati jedan iPhone 3G sa novim softwareom. (4.0+ valjda)

Taj iznimno superiorni mobitel danas se vuce kao krepana krava, sporiji od ijednog smartphone-a kojeg sam isprobaozadnjih par godina, zapravo brzina je negdje u rangu prvog cookie-a, a veliko hvaljena kvaliteta izrade je takva da onaj gornji gumb za gasenje radi svaki 18. pritisak.

Hahahhaaha.

Svi drugi mobiteli postaju brzi siftwareskom nadogradnjom a ne sporiji.

iPhone 4 s druge strane trenutno izgleda stvarno kvalitetno izradeno, ali izgledao je nekoc i 3G, takoda me zivo zanima kako ce isti izgledati za godinu, godinu i pol.

Mozda se staklo pocne odljepljivati? Tko zna.

S druge strane, moja "stara" i plasticna Nokia 5800 izgleda kao i prije, izuzev par ogrebotina, te je brzi nego ikada.

Sada tko je tu superiorniji, pitam se ja?

- Psiho246
15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Evo moj: {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.4.2011 20:42 (popstar).
15 godina
neaktivan

Nisam na ničijoj strani i držim do toga da su oba osa vrhunska.

No Iphone 3gs s 4.1 tj. baš taj psiho koji si ti naveo radi puno brže od recimo Htc wildfirea ili Legenda koji se stvarno vuču kao krepane krave a ne Iphone.

Naravno da ne ispadne da pričam gluposti sve sam  isprobao mnogo puta.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

1 0 hvala 0
17 godina
explorer 4 kaže...

Nisam na ničijoj strani i držim do toga da su oba osa vrhunska.

No Iphone 3gs s 4.1 tj. baš taj psiho koji si ti naveo radi puno brže od recimo Htc wildfirea ili Legenda koji se stvarno vuču kao krepane krave a ne Iphone.

Naravno da ne ispadne da pričam gluposti sve sam  isprobao mnogo puta.

Ja pricam o 3Gu, a ne 3GS-u.

3GS sa novim softwareom nisam probao pa nemam sta pricati o tome.

- Psiho246
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice