Zbog driftanja po parkingu u Puli, sud ga poslao u

poruka: 51
|
čitano: 7.288
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Zbog driftanja po parkingu u Puli, sud ga poslao u".
15 godina
Re: Zbog driftanja po parkingu u Puli, sud ga posl
Ajde ti promijeni nick u "mali brat" ili "bratac" - tako nešto. Dok ne sazriješ pa budeš onda veeeeliki.
15 godina
@forumaš
Kazne su jedna od rijetkih stvari kod komunjara sta su bile dobre, a ne danas ove packe i razgovori....
VenAtoR#2231
15 godina
Veliki Brat kaže...
Posmatrač kaže...

Zasto je bitno je li cesta ili parking? Parking ne drifting. Radio je na parkingu ono za sta parking nije namijenjen. Treba cekati da nekoga zgazi pa da drzava reaguje?. Pretpostavljam da nemas djecu.....

Jesi li procitao ista od postova koje sam gore napisao ili samo proskeniras postove i bacis random komentar na random post?

procitali smo sve tvoje komentare, i od prvog nam je jasno kakav si tip osobe.

pricas gluposti, branis neobranjivo, sto je najgore, bez trunke cinjenica.

ne znas proslost osobe koju branis, ne znas prosle prekrsaje i krivicna djela. ne baca se u HR samo tako nekog u zatvor i oduzima vozilo.

moras biti malo potkapacitiran da to odbijes shvatiti. to sto si ti pristran, ne znaci da si u pravu.

pogledaj svoj prvi komentar: Ne kužim koja budala može donijeti ovakvu presudu?

bez ijedne cinjenice ti suca prozivas kao budalu?!? ja bih se na tvom mjestu zapitao, s druge strane, jasno mi je da ti neces...

11 godina

sad još treba barem nekoliko ovakvih presuda u svakom iole većem gradu, pogotovo za onakve idiote kao što je onaj u splitu što se naslikava po jubitu sa svojim kretenarijama ili kod nas u zadru gdje idioti skoro svaku večer driftaju po kružnim tokovima, ubrzavaju po bulevaru toliko da vrište motori ko da voze drag race

pa će možda takvi idioti, bilo da voze tatin auto ili vlastiti, ipak razmisliti prije nego pomisle da je cesta napravljena za njihovo iživljavanje

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina

Ne, nego se ti i tebi slični naslađujete što je netko negdje dobio kaznu kakvu je trebao dobiti netko drugi i boli vas dupe za pravnu državu i time ste dio problema.

Upravo zato što podobni prolaze bez kazni ovakvi koji nemaju veze ni vezice završavaju u zatvoru bez opravdanja.

Činjenice pišu u članku. Tip je dobio 10 dana zatvora zbog driftanja na parkingu. I to je sve, nema više. Sve više je izmišljotina.

U postu na koji si jedino ti stisnuo TD sam ti lijepo objasnio što je tu loše i kako i zašto naprednija i pravednija društva od našeg to ne rade na taj način.

No tebe to ne zanima. Tebi je jedino bitno da je netko negdje dobio opaku kaznu. Prava moralna vertikala, nema šta!

Gledam te!
16 godina
S obzirom da je snimljen u prekršaju vrlo vjerojatno je i radio sranje te je s razlogom kažnjen. Nažalost žalba će to sve poništiti.

Sumnjam da bi dobio i ovih 10 dana da je kulturan došao na sud ali to su moje špekulacije. Radije u zatvor nego kaznu platit.
13 godina

Godinama sam u auto sceni i jako dobro znam tkome ne bi posudio ni kolica, a kamoli automobil. Taj ce biti bez vozila nekih mjesec dana pa ce mu biti vraceno, lekcija naucena.

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.12.2024 18:02 (ivanzu).
Moj PC  
1 0 hvala 0
7 godina

Upravo tako, članak je nedorečen. Vozilo nije njegovo, no ne znamo povijest vlasnika vozila. Iz članka, potpuno je neopravdano uzeto tuđe vozilo. Ljude stavljaju u pritvor na 10, 15 dana pod normalno. To je takva procedura, pogotovo kada se želi poslati poruka. 

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.12.2024 19:51 (cvaja997).
9 godina
Članak ne mora biti dorecen, clanak je prenio sta se desilo, ne mora citirati presudu. Sud je vjerojatno imao razloga za oduzeti vozilo. Sta kada tata kupi auto a sin drifta, kako to riješiti, kako objasniti tati da to nije u redu?

3 0 hvala 0
16 godina
Bug je loše copy pastao članak s jednog portala koji ga je još gore copy pastao s istra24.
11 godina

Tip je driftao po parkingu u 8 sati navečer. Oduzimanje automobila radi "narušavanja javnog reda i mira" i dovođenja u opasnost neke hipotetske djece koje u 8 sati navečer na parkiralištu nema, a nema niti drugih automobila previše jer onda ne bi ni bilo mjesta za driftanje ( po mojem shvaćanju, nisam stručna) je kazna neprimjerena prekršaju.

Na primjer, sinoć iza 10 sati navečer čula se nekakva muzika s nekakvog koncerta negdje, 12. je mjesec i svaka šuša ima neku "manifestaciju" sa živom muzikom i razglasima, a o kvaliteti muzike dalo bi se diskutirati. Domet tih razglasa zahvaćao je više ljudi nego zvuk tog driftanja na parkingu u Puli. Treba li tim muzikašima oduzimati sredstva za rad, ili ste za neki drugačiji pristup?

Znam da driftanje i loša muzika nisu skroz usporedivi, ali ako malo nategnemo...

Btw, kada smo kod prekršaja, kako ste svi vi naučili voziti? Isključivo 30 sati prakse vožnje s instruktorom u automobilu s dvostrukim pedalama?

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.12.2024 7:56 (telefon 2).

1 4 hvala 0
9 godina
Nema niti drugih automobila previše? Ako ih nije previše, može se driftati? A previše ih je kada se ne može driftati? Znači, ostali automobili nisu bitni?
9 godina

Ajmo svi driftat

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Ne, ne moze se driftat na parkingu i trebalo ga je kazniti ali ne zatvorom i ne oduzimanjem automobila.

Automobil bi mu bilo opravdano uzeti jedino da je vec vise puta ponovio isti prekrsaj, a zatvor ne vidim kao opciju za bilo sto sto nije nerazumno opasno za drustvo.

Ljudi prekorace brzinu za 30, 50 ili 100 km/h, sto je neusporedivo opasnije, pa ne idu u zatvor, dajte se saberite.

Put od "evo ti zatvor" do "ajmo sve driftat" je jaaaako dugacak i izmedju ima tisucu nijansi sto, kako i zasto.

Imas tipa koji pokrade cijelu drzavu (dakle sve njene gradjane) za milijune milijuna i ne zavrsi u zatvoru, jbte drustvo u kojem zivimo.

Nemojte bit ovce i jalni, pravo i pravda su bitniji od kaznjavanja random lika.

Gledam te!
9 godina
Veliki Brat kaže...

Ne, ne moze se driftat na parkingu i trebalo ga je kazniti ali ne zatvorom i ne oduzimanjem automobila.

Automobil bi mu bilo opravdano uzeti jedino da je vec vise puta ponovio isti prekrsaj, a zatvor ne vidim kao opciju za bilo sto sto nije nerazumno opasno za drustvo.

Ljudi prekorace brzinu za 30, 50 ili 100 km/h, sto je neusporedivo opasnije, pa ne idu u zatvor, dajte se saberite.

Put od "evo ti zatvor" do "ajmo sve driftat" je jaaaako dugacak i izmedju ima tisucu nijansi sto, kako i zasto.

Imas tipa koji pokrade cijelu drzavu (dakle sve njene gradjane) za milijune milijuna i ne zavrsi u zatvoru, jbte drustvo u kojem zivimo.

Nemojte bit ovce i jalni, pravo i pravda su bitniji od kaznjavanja random lika.

Nisam nit ja za zatvor. Jos da jede na moj racun. Nek plati kaznu za to i gotovo.

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
16 godina

Ma to treba preodgojit, a za to to sluzi drustveno koristan rad. Ako mu i to uopce pomogne, jer odgoj krece iz obitelji, tesko je to naknadno nadomjestiti vec formiranoj osobi.

Gledam te!
6 godina

Nije lik uhićen jer drifta, nego remeti javni mir, vjerojatno probio dozvoljene decibele.

A automobil oduzet jer nema ispravne gume, ili nema auspuh, ili nešto takvo.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.12.2024 11:00 (gpd).

0 0 hvala 0
16 godina

Ti bi uveo i javna vješanja, to je isto bila zabava za mase...lopovima da se skrate rukavi i sl. 

Nakon 20 takvih godina na red bi došlo i paljenje na lomači...hmmmmm

15 godina

ma kakvi. samo po džepu. Uzmeš mu auto, nema bolje kazne. To kaj bu bio u zatvoru deset dana takvom dođe ko ratnička boja, nešto za hvalisanje. Ali kad mu uzmeš auto....eeeee to je to :D :D :D

Nek si kupi drugio pa mu ponovno uzmeš kad se bahati po cesti ili parkingu, samo treba biti uporan i dosljedan.

16 godina

Ako je odriftao lijepo kontrolirano pohvalio bi ga jer zna znanje za razliku od večine koji su na cesti potencijalne ubojice sa mobitelom. Tu bi ja oduzimao auto i tukao kazne da se ne mogu oporavit.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ima Grobnik pa nek drifta tamo.

Moj PC  
6 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice