Zamjena aviona u letu – prvi pokušaj neuspješan, j
- poruka: 4
- |
- čitano: 9.429
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nije mi jasno zašto su padobran zavezali za rep aviona, pa se kod pada na nos skoro cijeli slupao. Zašto padobran nije vezan za gornji dio aviona, pa da ga spusti na trbuh? Zašto avioni nisu imali i daljinsko upravljanje, pa da je kontrolu preuzeo operater (pilot) sa zemlje, kad je krenulo loše? Nisam stručnjak za avione, pa bih volio da mi netko razjasni moja pitanja.
Nije mi jasno zašto su padobran zavezali za rep aviona, pa se kod pada na nos skoro cijeli slupao. Zašto padobran nije vezan za gornji dio aviona, pa da ga spusti na trbuh? Zašto avioni nisu imali i daljinsko upravljanje, pa da je kontrolu preuzeo operater (pilot) sa zemlje, kad je krenulo loše? Nisam stručnjak za avione, pa bih volio da mi netko razjasni moja pitanja.
Dobra pitanja. Nagadjam da im je bilo jeftinije nac neke jeftine aviona nego ih ici preradjivati, a padobran su stavili tek tolko da smanje udarac u zemlju, a ne da zastite avion. Osim tog, vjerojatno su planirali da ce uspjeti pa im se mozda nije dalo igrati sa svime time. Ovo je ipak Red Bull, a ne Nasa koja salje astronaute na mjesec.