Ne dam nista.
Ne dam nista.
Ne dam nista.
Ja da, koristim uslugu pa je pošteno da je i platim.
Čak sam čitajući pomislio da bih za ovo platio, ali onda pročitao da nema family pretplate.
Kad mi se gleda YT posudim od žene Revanced. 
Old pirate
Čak sam čitajući pomislio da bih za ovo platio, ali onda pročitao da nema family pretplate.
jedan od razloga zasto ne dam nista.
Uvijek je neka otrovana jabuka u prici.
Evo odlican paket, fali samo ovo ili ono. Magarac s 3 noge, macka bez 1 oka, zvaka a ne kusur.
Imaš pravi premium, ima sve.
Ne dam nista.
zasto?
Ne dam nista.
ma pusti ih,isfrustrirani deckici..placaju svakakve gluposti a ovo kao iz inata nece :D znam hrpu takvih likova...ali bitno da imaju potrebu to rec...mi to moramo znat! znas :D
Ne dam nista.
ma pusti ih,isfrustrirani deckici..placaju svakakve gluposti a ovo kao iz inata nece :D znam hrpu takvih likova...ali bitno da imaju potrebu to rec...mi to moramo znat! znas :D
Ne dam nista
Ne dam nista
Pliz i nemoj nikada.
Ne dam nista
Pliz i nemoj nikada.

A ti budi ljudina pa uzmi pretplatu na Bug 
Ne dam nista.
Ne dam nista
Ne dam nista
Pliz i nemoj nikada.

A ti budi ljudina pa uzmi pretplatu na Bug 
Zašto, ne koristim ad blocker na Bug-u i ne čitam Bug Premium sadržaj na neki zaobilazni način
Ajde, ne budi Rom i pretplati se...
Zašto ako ne koristim Premium sadržaj? Ciganski bi bilo čitati premium članke bez da ih platim.
Plaćam Premium i veseli me vijest o jeftinijoj Lite opciji jer ne koristim YT Music i za Shortse me apsolutno nije briga
Zašto ako ne koristim Premium sadržaj? Ciganski bi bilo čitati premium članke bez da ih platim.
AMD Ryzen 7900X3D; Gigabyte Gaming X670 X AX; G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 C30 32 Gb; MSI 4090 24 Gb X Trio; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2