Xiaomijev HyperOS 4 donosi novi izgled, bolje perf

poruka: 8
|
čitano: 2.673
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Xiaomijev HyperOS 4 donosi novi izgled, bolje perf".
17 godina

Xiaomi je, izlgleda, opčinjen dosovnim kopiranje iOS grafičkog sučelja.

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Xiaomijev HyperOS 4 donosi novi izgled, bolje
samo grafickog sucelja kazes 🤔
14 godina

Meni osobno se ne sviđa kuda je to otišlo, jdini kinez koji mi je super je Honor, baš sam susjedi savjetovao Honor 600 kupila ga je i žena je oduševljena.

Super Maria su stvorili Japanci,Talijan je a govori Engleski, kompanija mu ima urede u Americi, trči kao Ruski atletičar i skuplja novčiće kao Židov! Ne budimo rasisti budimo kao Mario!
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
ks39478 kaže...
samo grafickog sucelja kazes 🤔

Grafičko sučelje su kopirali u potpunosti, a fizički izgled mobitela samo donekle.

Ali, jedno im se mora priznati. Mobiteli su im prilično kvalitetno napravljeni. Moja kćer je imala Xiaomi-a od 3. dor 7. razreda osnovnoe škole (model Redmi 8T) dok npr. osnovni Samsung teško izdrži duže od 3-4 godinde da nedođe do drastičnog usporenja ili do kvara na mobitelu, kod prosječnog poslovnog korisnika.

13 godina

Kinezi i dalje nemaju Google i MS aplikacije?

0 0 hvala 0
14 godina
telefon 2 kaže...

Odakle ti to, Xiaomi i Honor i ostali Kinezi imaju SVE Google app , kad kupiš mob stock a MS aplikacije možeš skinuzi sa Trg Play... a sa večinom dobiješ i neku verziju Offica.

Super Maria su stvorili Japanci,Talijan je a govori Engleski, kompanija mu ima urede u Americi, trči kao Ruski atletičar i skuplja novčiće kao Židov! Ne budimo rasisti budimo kao Mario!
5 godina
suspendiran
Streetpunk kaže...
telefon 2 kaže...

Odakle ti to, Xiaomi i Honor i ostali Kinezi imaju SVE Google app , kad kupiš mob stock a MS aplikacije možeš skinuzi sa Trg Play... a sa večinom dobiješ i neku verziju Offica.

Daj zamisli u kojem taj lik svijetu živi i kojoj godini je zapeo kad pita to no i dalje mu nisi dao pravi i potpuni odgovor

22 mjeseca
Huawei nema Google i te servise . No mogu se postaviti uz neke kompromise i manjkavosti.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice