Xiaomi Smart Band 9 stiže u Europu i donosi metaln

poruka: 8
|
čitano: 2.112
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Xiaomi Smart Band 9 stiže u Europu i donosi metaln".
16 godina

Imao sam Mi Band 5, trebao je biti vodootporan, ali skok s mola u more mu je bio previše. Band 7 nije imao taj problem, ali baterija kad se uključi sve i pojača svjetlina traje samo 2 dana. Inače sam s njim zadovoljan, no kupiti ću ovaj novi kad dođe na tržište i vidjeti da li je baterija bolja.

0 0 hvala 0
12 godina
Re: Xiaomi Smart Band 9 stiže u Europu i donosi me
Imao sam 4, 5, 6, 7 i sad imam 8. Svi su bili dobri.
Galaxy S23 Ultra
Moj PC  
0 0 hvala 0
3 mjeseca
dd.inc kaže...

Band 7 nije imao taj problem, ali baterija kad se uključi sve i pojača svjetlina traje samo 2 dana.

Ili si imao fejk Band 7 ili defektan, na svim Xiaomijevim narukvicama baterija traje 2-3 tjedna.

P.S. Band 9 je dostupan već neko vrijeme u Instaru:

https://www.instar-informatika.hr/pametna-narukvica-xiaomi-smart-band-9-midnight-black/260330/product/

9 godina

Imao sam ih nekoliko (3, 4 i 6 valjda, zaboravio sam već). Neki crknuli, neki se utopili, a neki jednostavno izgubili zbog iznenadnog i neprimjetnog pucanja remena. Nikad više. 

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
SharkZ kaže...
dd.inc kaže...

Band 7 nije imao taj problem, ali baterija kad se uključi sve i pojača svjetlina traje samo 2 dana.

Ili si imao fejk Band 7 ili defektan, na svim Xiaomijevim narukvicama baterija traje 2-3 tjedna.

P.S. Band 9 je dostupan već neko vrijeme u Instaru:

https://www.instar-informatika.hr/pametna-narukvica-xiaomi-smart-band-9-midnight-black/260330/product/

2-3 tjedna s uključenim svim parametrima za praćenje je nemoguće. Imam band 7 i original narukvica mi je pukla #KakoToKakoTo.

meni baterija sa svim stvarima isključenima osim praćenja notifikacija s mobitela i traje nekih cca 10dana.

3 mjeseca

Naravno da je moguće.

Nosim xiaomi bandove već godinama, jedino isključim da mi stalno mjeri otkucaje srca i te gluposti, baterija nikad nije ispod 3 tjedna, i nakon 3 tjedna mi ostane 20% što znači da može i 4 tjedna.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.8.2024 8:05 (SharkZ).
16 godina
Nije bio fake ili defektan, jer je pri tuširanju radio normalno preko godinu dana. Vjerojatno ga je zeznuo udarac mora pri skoku (skok u more s metra visokog mola). 7-ici se taj problem nije očitao.
12 godina

prije mjesec dana nabavio sam miband 9 u neutrino shopu.

https://neutrinomobile.hr/xiaomi-smart-band-9-crni.html

nema neke velike razlike u odnosu na 8 ali 8 sam dao ženi. 

Galaxy S23 Ultra
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice