Windows 11, poboljšana verzija 22H2: totalna ofenz

poruka: 43
|
čitano: 23.155
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windows 11, poboljšana verzija 22H2: totalna ofenz".
3 godine

Čitam da su pojedinci još uvijek na Win 11 ?!

Odavno sam se vratio na Win 10.

合氣道 Nikada nas nitko i nije napao. Rat u Hrvatskoj je počeo napadima tuđmanovaca na garizone JNA.@PzKpfw
Moj PC  
6 0 hvala 1
16 godina
Re: Windows 11, poboljšana verzija 22H2: totalna o
Zaporožac kaže...

Ja ne idem dalje od Win 7.

Amenoum
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.9.2023 12:29 (PaleRider).
16 godina
Zaporožac kaže...

Zakaj ne?

Ne vidim neku problematiku, jel rade, rade. Jel prave probleme, ne prave

4 godine

Toliko su dobri da kad istekas usb hdd i ustekas ga u drugi usb sve krepa i nista ne radi sto je bilo instalirano na njemu

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.9.2023 0:44 (Boris grozni).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Boris grozni kaže...

Toliko su dobri da kad istekas usb hdd i ustekas ga u drugi usb sve krepa i nista ne radi sto je bilo instalirano na njemu

Nemam pojma, preštekavam usb-e (i stickove i hdd) na dnevnoj bazi min 10x jer mi malo malo treba neki vrag za prebacit na relaciji biznis lap-komp, i još nisam doživio takvo 'čudo'.

Doduše, osim što nekad noću vidim lampicu od hdda na kejsu da blinka učestalo, nisam primjetio nijedan bitan problem u ovih par mjeseci na 11ici.

Da nije 11ica došla na biznis lapu u 6om mjesecu, i da nisam u 7om premrdavao komp, nema šanse da bi se maknuo s 10ke sve dok ne bi morao, ali vidjeh na laptopu da radi kak treba sve, pa sam išao tom linijom da si stavim i na komp 11icu kad već moram sve ispočetka slagat.

4 godine
jopis kaže...
Boris grozni kaže...

Nemam pojma, preštekavam usb-e (i stickove i hdd) na dnevnoj bazi min 10x jer mi malo malo treba neki vrag za prebacit na relaciji biznis lap-komp, i još nisam doživio takvo 'čudo'.

Doduše, osim što nekad noću vidim lampicu od hdda na kejsu da blinka učestalo, nisam primjetio nijedan bitan problem u ovih par mjeseci na 11ici.

Da nije 11ica došla na biznis lapu u 6om mjesecu, i da nisam u 7om premrdavao komp, nema šanse da bi se maknuo s 10ke sve dok ne bi morao, ali vidjeh na laptopu da radi kak treba sve, pa sam išao tom linijom da si stavim i na komp 11icu kad već moram sve ispočetka slagat.

Pricam o instaliram aplikacijama i igrama, opcenito je retardirano da on ne kuzi promjenu u redosljedu, imam hrpetinu hdd i nedaj boze da nesto pomaknem u drugi usb i sl nastane mi kaos koji moram popravljati i gubiti vrijeme!

16 godina

Ako 10x preštekavaš USB, možda je vrijeme da počneš koristiti file share (lagano) ili cloud servise (još lakše)? Ne bi više nikad ništa morao uštekavati. Ili skoro nikad.

Idi i radi nešto korisno!
13 godina

Je li netko možda zna jesu li omogućili opciju "combine taskbar buttons"? To me najviše živciralo na W11 u odnosu na sve ostale windowse. Jednostavno nisi mogao namjestiti da ako imaš više prozora istog tipa (npr. excel) da na taskbaru svaki bude zasebno. Znači ako imam 5 otvorenih tablica svaki put moraš stisnut na skupinu tabova na taskbaru i onda odabrati koji želiš. 

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Trebala bi biti omogućena opcija.

Tako su najavili Hands on with Windows 11's 'never combine' taskbar feature (bleepingcomputer.com)

Na developer verziji Windows-a koji je imao ovo već par mjeseci, to izgleda kao slika u privitku. Ako ti je popunjen taskbar (taskbar ne može imati 2 linije), ovo iza tri točkice desno je neupotrebljivo.

taskbar taskbar
4 godine

Combine taskbar vjerojatno dolazi s 23H2 updatom. Nema ga još na ovom jučerašnjem kao ni kopilota u EU.

1 0 hvala 0
17 godina

Kod mene ga ima, stiglo s jučerašnjim KB5030310. Jest da to neću nikad koristiti ali tu je.

5 godina
zstef kaže...

Kod mene ga ima, stiglo s jučerašnjim KB5030310. Jest da to neću nikad koristiti ali tu je.

I kod mene....

16 godina

-ms update (veći-mjesečni..) standardno stiže drugog utorka, usa vrijeme 18h... za nas srijeda, + ovisno o postavkama računala tj kad se okidač pokrene (ili ručno provjera..) tako da prosječan juzer to dobije recimo danas ili vidi idući dan na radnom mjestu ovisno o postakama, paljenje, radno vrijeme itd..

-nestrpljivi uvjek mogu skinuti install-iso i obaviti upgrade-reinstall jer je iso obično dostupan prije tog datuma, tj za ovo 26.ti..

edit.. ms katalog.. (tko treba ručno).. za razne winver 2023-09.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.9.2023 22:08 (ihush).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice