Balon.
Vrijednost Nvidije veća je od BDP-a većine država
- poruka: 13
- |
- čitano: 6.139
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Balon.
Uletjeli u pravi trenutak na AI vlak.
Balon.
Oni su kreirali taj vlak, nije da im je palo s neba. Ali ovolika pomamam za njihovim čipovima je svakako jednom u 100 godina događaj
Smjesne ekonomske patke....sutra to moze past 80 posto..to je samo vrijednost, sto znaci cista manipulacija
Eto za primjer gdje je vrijednost one firme sto su svi kupovaili cd da je propadne ...mislim prosle godine bilo...ili nokije
Ljudi zaboravljaju da se ne nalazi bas sve na burzi
Ima ih koji cijene... Buffet. Prošle godine profitirao skoro 100 milijardi dolara; bolesno šta klasično, konzervativno ulaganje u dosadne firme kao što su trgovine hranom, transport i slično mogu uprihoditi.
Balon.
Oni su kreirali taj vlak, nije da im je palo s neba. Ali ovolika pomamam za njihovim čipovima je svakako jednom u 100 godina događaj
Tako je.Sjecam se kak su se neki podrugivali,investitori imali skepsu prema svemu.......sada zanju plodove svog rada.Na zalost mi placamo na njihovim grafama tu neku "ekskluzivu".
I mislim da tu vrijednost dionica Nvidije nebu stala i da nisu dotakli plafon.
Jači su i od hitlerovske Rusije
To su dosadne i nezanimljive industrije za ulagače koji bi najrađe zaradili 1000 puta na uloženo a od toga ništa u normalnim vremenima. Doduše, hrpa novaca se okrenula na umjetnom mesu i sličnim stvarima po raznim start-upovima. Izgleda da se taj balonček ipak polako ispuhava.
Apple čak i nije previše precijenjen. Za razliku, Tesla, Amazon, nVidia...
Dosta je da sutra ovima na drugom mjestu pukne film, pa da vidiš vrijednosti. Ni pero ne bi ostalo.