Vraća se Ford Capri u ponešto izmijenjenom, elektr

poruka: 6
|
čitano: 4.403
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Vraća se Ford Capri u ponešto izmijenjenom, elektr".
15 godina

Ovo osim imena Capri nema nikakve dodirne točke sa dizajnom starog Caprija koji je po meni 10 puta lijepsi. 

Intel 80286
Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina
Re: Vraća se Ford Capri u ponešto izmijenjenom, el

Pratim nekog njemca kaj ima kanal na Youtube s autima i bil je neki dan napravil video o tom autu.. Znaci na vratima plastika, ova gore koju su zamutili na fotki. Ne da je jeftina, nego nesto neopisivo ruzno! Dacia i shit you not ima bolju plastiku na autu za 12k €.
Inace je auto ko auto tipican SUV wanna be Coupe. Nit smrdi niti mirisi. Daleki bratic od Enyaqa ID4 i ne znam kaj ima Seat. Ako bi birao onda Skoda.
Ovaj galeb ima koliko toliko realne recenzije automobila.

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.7.2024 7:52 (NEW_MAN).
12 godina

Uskoro će se na odjelu bijele tehnike u Pevecu proširiti mjesto za nove automobile. 

Toliko su zanimljivi i podignu emociju da komotno uz Candy/Gorenje/Beko proizvode mogu na policu.

Ovdje doslovno mislim SVE nove automobile bez obzira kakav pogon imaju.

1 0 hvala 0
15 godina
Ako ovo ima veze s Caprijem onda sam ja papa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Sve to fuj. Jedino Opel Manta koja je samo bila prototip mi je bila zanimljiva zbog rucnog mjenjaca.

0 0 hvala 0
6 godina
Meni nije jasan trend podizanja limarije toliko visoko, a prozori postaju kao vizir na tenkovima. Zar im nije jasno koliko smo već izgubili percepciju što vidimo iz auta. Recimo postaje sve teže procijeniti gdje nam završava prednji kraj auta kod parkiranja, upravo zato što auti će uskoro imati haubu kao američki Mak kamion. A da ne spominjem koliko su suženi stražnji prozori, kao i bočni.
http://3.bp.blogspot.com/-Y_mg1c8jN5k/Tomiaxtwe9I/AAAAAAAAAB0/Tnroahwe2ic/s1600/1988-mack-bicentennial-super-liner.jpg
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice