Vozačica u Zagrebu zaboravila podići ručnu kočnicu

poruka: 17
|
čitano: 6.152
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Vozačica u Zagrebu zaboravila podići ručnu kočnicu".
18 godina

Lol, koja glupa indolentna koza.

Ne samo da je zaboravila potegnuti ručnu nego ima slobodan parking na koji joj se ne da parkirati nego radije blokira propisno parkirano vozilo i zauzme cestu.

I onda samodopadna koza niti ne skuži da joj se auto sam od sebe pomiče još dok prolazi pored njega. Još je dobro i prošla, ovo je ništa što se realno moglo dogoditi...

Jedino mi nije jasno radi li se zaista o manualnom mjenjaču izbačenom izvan brzine jer automatski u parkingu se ne bi pomaknuo.

Gledam te!

10 0 hvala 0
15 godina

Neznam koji je vrag ženama, opet vidim ženu danas, uključuje se na slavonsku direkt odma sa skretanja i stane, i čeka/stoji i gleda da se ubaci, umjesto da po ubrza po svojoj traci za ubrzavanje i samo se ubaci između auta, muške nikad nisam vidio da tako rade, uvijek ubrzaju pa se uključe.

Moj PC  
9 1 hvala 0
13 godina
Re: Vozačica u Zagrebu zaboravila podići ručnu koč
Cryogenic kaže...

Neznam koji je vrag ženama, opet vidim ženu danas, uključuje se na slavonsku direkt odma sa skretanja i stane, i čeka/stoji i gleda da se ubaci, umjesto da po ubrza po svojoj traci za ubrzavanje i samo se ubaci između auta, muške nikad nisam vidio da tako rade, uvijek ubrzaju pa se uključe.

Ja upravo dosao iz VG i jedno 200m ispred mene SUV i iza SUVa jos jedno 4-5 auta, ja u lijevu traku jer je prazna... i pred stop shopom SUV stane na zebru i normalno da automatski i ja stajem jer je vjerovatno pjesak.. i tak ja stanem a od pjesaka niti P, pogledam za volan SUVa kad ono zenska gleda u mobitel, ja krenem kad odjednom odozada cujem par vrsta trube 

2 godine
Cryogenic kaže...

Neznam koji je vrag ženama...

Jednostavno im fali neki čip u mozgu za vožnju auta i prometnu logiku, bar velikoj većini.

Konstantno upadaju s autima u nekakve rupe, okreću na krov, zabijaju se u izloge, padaju u more itd... hrpa našminkanih glupača kojoj je još veći glupan kupio auto.

18 godina
Cryogenic kaže...

Koncept trake za ubrzavanje je pre stresan za žene, zamisli da mora pazit ispred sebe, pogledat mrtvi kut i onda pratit u lijevom retrovizoru da li se otvara prostor za ulazak na glavnu cestu. Njihove "multitasking" sposobnosti ne služe za takve stvari

5 godina
Od toliko hw vijesti cime se vi bavite🥱🤢🤮
Moj PC  
1 6 hvala 2
14 godina
Ges kaže...

Koncept trake za ubrzavanje je pre stresan za žene, zamisli da mora pazit ispred sebe, pogledat mrtvi kut i onda pratit u lijevom retrovizoru da li se otvara prostor za ulazak na glavnu cestu. Njihove "multitasking" sposobnosti ne služe za takve stvari

I prešaltati u nižu pa tek onda puni gas. Ma ne treba, ide to u 5. ili 6. brzini. 

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
16 godina

momci, nije važno ono među nogama, nego ono među ušima...

nije to "ženska" stvar, nego stvar odgoja, kulture i samorefleksije...

bitno je da ta koza samodopadno izleti iz auta, niti ne pogleda okolinu - ja uvijek kad se spakiram, pogledam ne cijeli krug oko auta, ali uz bočne linije, da vidim jesam li se dobraoo sparkal, a bez brige, samopouzdanja mi ne nedostaje, dapače...

i nije mi problem, osobito ako mislim dulje vrijeme ostaviti auto, sjesti natrag unutra i sparkat se opet...

ova, da je samo na tren zastala i bacila oko, skopčala bi da se auto kotrlja...

a što se tiče prve tvrdnje - imam junošu sa zlorabljenim BMWom na poslu - pitao sam ga da li se prepoznao - naravno da ne, iako mu je ljubljeni tuti završio na pol parkirališta, jer njemu ručna ne treba...

i vlasnici 23. para XY kromosoma mogu biti takvi, to je pitanje pameti a ne spola...

Ju je je? Je ju je!
Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
Boris grozni kaže...
Od toliko hw vijesti cime se vi bavite🥱🤢🤮

https://autonet.bug.hr/

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.7.2026 8:30 (tomi_hr).
17 godina

Dragi ljudi niste shvatili situaciju, gospođa je samo prepustila automobilu da se samoparkira. Što je on više ili manje uspješno, presudite sami, i napravio .

2 0 hvala 0
18 godina
Mrzim vlasnike skupljih automobila koji misle da su bogomdani. Što sam ja jedina budala koja obiđe parking pa ako nema mjesta kružim gradom 15 minuta i parkiram ako treba 2 km od destinacije?

2 0 hvala 0
17 godina
Zar nije ovo Q2? Nije ti to baš skupo auto. Autohrvatska je godišnjake davala za 22k€
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.7.2026 7:45 (Gajotres).
9 mjeseci

Meni isto nije jasno, ovo je noviji audi pa jebote el. ručna se diže čim ugasiš auto čak i ako je izbačen iz brzine... Pokušavam skužiti kak se ovo dogodilo, ali ne razumijem. Al s obzirom na to da je u pitanju audi vjerojatno je el. ručna dodatna oprema koju ovaj auto nema, pa ga je gospoja ostavila u leru i samo izletila van. Ne vidim drugo objašnjenje.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.7.2026 8:20 (Hrža).
16 godina

Vjv je krivo stavila u N a ne P. Mada ne opravdava ovu glupost.

Xbox: RENZOR GT 1
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 mjeseci

strojevi trebaju sluziti covjeku a ne obratno. Ovakva glupost bi trebala biti regulirana, ako je auto automatik, a mogao bi biti sudeci po curetku koji je izasao van, nista manje krivice ne snosi niti taj Audi. 

P i rucna se aktiviraju automatski cim otvoris vozaceva vrata, a dok se ne aktivira auto urla i galami.

Lud onaj koji ce ocekivati disciplinu od svih vozaca jednako, lud 100%, tu automatika mora uskociti.

Isto ovo bi se i mojoj moglo desiti kao i masu drugi slicnih glupostii pa kada sam kupovao auto svojoj skvo, morao je biti opremljen svim sigurnosnim sustavima.

Najbolje mi je kada joj pobegne pa mi veli :"ja ti neki puta zaboravim zakociti ali auto zakoci pa je sve ok". Sutim i molim se dragom Bogu da sustavi uvijek rade, jer nema tu pomoci.

Nije to cak niti glupost, jednostavno postoje "bitnije teme" koje okupiraju sivu materiju, npr da li se haljina jako guzva dok je u autu :)

0 0 hvala 0
2 godine
My2Cents kaže...

Nije to cak niti glupost, jednostavno postoje "bitnije teme" koje okupiraju sivu materiju, npr da li se haljina jako guzva dok je u autu :)

Za takve osobe postoji izum koji se zove taxi, a ne da se glupiraju sa 1.5 tonom metala po cesti.

Ako nemaš mozak za auto onda se okani istoga.

12 mjeseci

Koliko god se ja slazem sa narativom koji propovjedas realnost, zakonska to demantira. Maksimalno se forsira automobilnost, cini ih se sto dostupnijima, cak su i autoskole cista smijurija iz kuta drila i treninga novih vozaca. Brzine na cesti se spustaju toliko da je ocito kako se racuna sa nesrecama te nije cilj izbjeci ih nego smanjiti stetu kada se nesreca desi. Pri 60 manja je steta i posljedice nego pri 90 koliko se komotno mozes voziti na 99% cesata. Trend spustanja brzina je ocit u zadnji 20 godina, a to se racionaliza raznim argumentima koji stoje no dvojim da je to stvarna motivacija. Racuna se sa tim da je prosjecan vozac nesposoban posvetiti se prometu dok je smanjivanje prometa i prebacivanje na efikasan javni promet ekonomski manje lukrativno i dugotrajno u odnosu na politicke mandate, pa nikome ne pada na pamet primiti se toga.  Taxi, probali. Kada su navale nemres dobiti taksi po sat vremena. Jos ako su kratke relacije pokupiti ce te samo ako nema bas nista drugo, nije to usluga koja je uvjek dostupna unutar 10 do 15 minuta, dok bezuvjetni najam taksista, tj skoro pa privatnog sofera, nije bas jeftin sport. Neki kolege to imaju za svoje zene, no puno je to eurica, koji se mogu i pametnije potrositi, recimo na auto sa svom sigurnosnom opremom :) 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice