70000EUR.
150000DEM.
Za tu lovu je nekoc isao A8L, Maybach, S600 i sl.
A sada dvolitreni dizelas.
70000EUR.
150000DEM.
ali to je FauVe dizlo, dokaz uspjeha u Hrvata...
Gdje ti živiš?
https://autonet.bug.hr/trziste/pet-porschea-i-tri-bentleya-medju-najskupljim-su-automobilima-prodanima-u-46904
70000EUR.
150000DEM.
DEM ili ti ga BAM :D
Zasluzuju propasti sto ranije, zelim im sretan put u .
Gdje ti živiš?
https://autonet.bug.hr/trziste/pet-porschea-i-tri-bentleya-medju-najskupljim-su-automobilima-prodanima-u-46904
sestra mi kupila novi KGM (ex SSangYong) Korando, dođem ja sa svojom Kiom do nje nekaj joj pomoći i kad smo bili gotovi, rekoh, daj pokaži kolesa...
zagledam auto sa svih strana, pod haubom, prtljažnik, kabina, kad eto ti susede, prave Rvat'ce, debele, zapuštene, gleda nas dvoje, kako iskreno procjenjujemo novi auto, sve mane/manjkavosti, ali auto je kupljen da se sestra vozi po svojim potrebama...
i onda ova seljančura ne zna kaj bi rekla, pa veli: MI VOZIMO PASSATA ! - čini mi se da sam čuo kako joj labije mljackavo plješću od sladostrašća nad činjenicom da vozi passata...
govorimo o onom s kromiranim umetkom među svjetlima, B6 čini mi se, znači bar 15 godina starom...
a što se Porschea tiče, znam ih par koji ih voze, na leasing i stalno kukaju kako im je skupo...
Znam i ja jednog kaj vozi poršeja,nedavno mu je mercedes zapaljen na kvartu
Gdje ti živiš?
sestra mi kupila novi KGM (ex SSangYong) Korando, dođem ja sa svojom Kiom do nje nekaj joj pomoći i kad smo bili gotovi, rekoh, daj pokaži kolesa...
zagledam auto sa svih strana, pod haubom, prtljažnik, kabina, kad eto ti susede, prave Rvat'ce, debele, zapuštene, gleda nas dvoje, kako iskreno procjenjujemo novi auto, sve mane/manjkavosti, ali auto je kupljen da se sestra vozi po svojim potrebama...
i onda ova seljančura ne zna kaj bi rekla, pa veli: MI VOZIMO PASSATA ! - čini mi se da sam čuo kako joj labije mljackavo plješću od sladostrašća nad činjenicom da vozi passata...
govorimo o onom s kromiranim umetkom među svjetlima, B6 čini mi se, znači bar 15 godina starom...
a što se Porschea tiče, znam ih par koji ih voze, na leasing i stalno kukaju kako im je skupo...
Javi za 15 godina što bi s SSangYong-om a i tom Kiom, dakle zakljucak je da susjeda veli da vozi bolji auto od vas jos od prije 15 godina ili?
Mozda i je u globalu, al def ne kao rondavi 4L cilindras.
Lp
Najbolji bi bio fuelcell ali da umjesto iz vodika, struju pretvara iz dizela. Strujni pogon a točiš ulje
Meni se čini da ste vi i nju procjenili a ne samo vaše aute
Najinteresantnija stvar mi je da si ti njezin komentar da vozi starog Pasata doživio kao udar na vlastiti ego...
Gdje ti živiš?
Javi za 15 godina što bi s SSangYong-om a i tom Kiom, dakle zakljucak je da susjeda veli da vozi bolji auto od vas jos od prije 15 godina ili?
Vrlo vjerojatno isto što i sa današnjim passatom za 15 godina.
čini mi se da sam čuo kako joj labije mljackavo plješću od sladostrašća nad činjenicom da vozi passata...
O srce ti ...., skoro se ugusio kavom i usput pospricao monitor i tipkovnicu.
Evo cistim sada i jos se cerekam ko retard.
A bas si blentav
Ubio je s tim komentarom!
Ubio je s tim komentarom!
CAR!!!!
Meni se čini da ste vi i nju procjenili a ne samo vaše aute
Najinteresantnija stvar mi je da si ti njezin komentar da vozi starog Pasata doživio kao udar na vlastiti ego...
Pravi Hrvat, žena iz sela, krava iz sela do, ali avto samo iz Nemačku, dizlo FauVe...
Ja nikad nisam tvrdio da je VW loš, dapače, u velikoserijskoj proizvodnji je njihov kombo EA288 i DSG jedna od najboljih simbioza, ali isto tako nisu ni tako nenadjebivo nepoderivi niti kvalitetni - osobito novije serije...
ali samo na Balkanu i u Turskoj (alma mater mnogih Rvat'na sudeći po glazbenom izričaju koji se sluša) je VW dignut na nivo božanskog ukazanja na Zemlji...
To si napisao kao da na cestama nema Ssangyongova i Kia starih 15 godina. Kaj je najgore, Kie stare 15 godina su manje trule od većine VW-a starih 15 godina.
To si napisao kao da na cestama nema Ssangyongova i Kia starih 15 godina. Kaj je najgore, Kie stare 15 godina su manje trule od većine VW-a starih 15 godina.
Dovoljno sam star da se sjecam iste price kada su se kod nas pojavile Kie i Daihatsui.
A sada se Kie uzimaju kao refernetni primjeri.
Pogledaj koji je auto najprodavaniji. T-Roc, rijetko ruzan auto koji kad se spimpa ide prek 40k a osnovni paket je auto na klocnama bez volana i prozora.