Velika većina varalica u CoD: Black Ops 7 uhvaćena

poruka: 18
|
čitano: 5.318
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Velika većina varalica u CoD: Black Ops 7 uhvaćena".
9 godina

Džonom protiv razmasene deriščadi s nekoliko eura u džepovima. 

1 0 hvala 0
16 godina
Re: Velika većina varalica u CoD: Black Ops 7 uhva
Znaci TPM-ov glavni selling point sada metamorfozira u anticheat.

Ovo je u rangu kombija na kojem piše "Free Candy"
We live in a society exquisitely dependent on science and technology, in which hardly anyone knows anything about science and technology.

1 0 hvala 0
16 godina

-laž i marketing-reklame.. ili što-zašto-kako itd..

-zato i nema brojki, nego 'opisno' tj kao rezultat tpm2.0-antičitsofta.. dok je realnost drugačija, naravno želja za interpretacijom rezultata na način koji im ide u prilog je čak 'legitimno' sredstvo u bizu, no i dalje je laž, glupost..

-činjenice, da je to stvar antičita, tpm2.0, tad čiteri ne bi ni mogli ući u igru, jer tad od boota računala ne može čiting soft.. ako radio ono što kažu da radi i kako radi.. dok činjenično vidimo što, da čitere izbacuju koju minutu nakon ulaska.. činjenica, tad to nije zasluga tpm i antičitsofta.. kvaka22, ili-ili.. dok i dalje ohrabruju prijave, tj klasični način kad netko prijavi-žalba i tad banaju.. tj lako je tad provjeriti npr kretanje i pucanje lika koji koristi npr wallhack ili autoaiming.. tj problem prijava je što oni koji gube, ljute se i prijave i dobre-poštene igrače.. tj zato i ide sav marketing oko tog, pa i mogućnost tužbi, žalbi poštenih gamera koji plate i gejmaju dok ih netko bana.. a kad to radi 'algoritam' tad se krivica pere s vlastitih ruku ili se kaže 'greška'..

-da tpm radi što bi radio kao zaštita, tad čiteri ne bi ni mogli ući u igru, pokrenuti, spojiti se na server.. jer antičit soft tome služi, prevenira-onemogućava nepotpisan soft uključivo driver i tako osigura da samo čisti soft-app-igra može zadovoljiti kriterij ulaska.. odnosno, ako ih sad love.. nitko ne pita kako su ušli? kvaka22.. da antičit radi, ne bi ni ušli, ne bi bilo više kickanja iz igre, ono čime se hvale kao uspjehom.. tj klasična propaganda, kao u ratu gdje obje strane proglase pobjedu.. laž, glupost, nemoguće itd.. no to je ok, biz, normalno :)

edit: da.. (sync) .. zato ms gura tpm, jer tad ima kontrolu od nule, id, sve za cloud servise-usluge.. ne za win-os, nego win365.. ne za word, nego igre, netflix, usluge-servise online.. zato ms gura, dok klasično korisit posrednike-oeme i ovakve platforme za svoje ciljeve.. no opet, to je normalno, biz.. ne zato što oni nešto kažu itd.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.10.2025 13:48 (ihush).

6 0 hvala 0
17 mjeseci

Ja se samo bojim da će za sve buduće igre biti potreban taj TPM i SB, pa čak i za single-player igre (mada ne treba, ali naći će oni način).

Samim time će i Win11 biti kao "vidite, zato smo vam rekli da to treba kao osnovni zahtjev za instalaciju OS-a"...

Sve u svemu ne sviđa mi se da mi igra ima kernel-ovlasti..pogotovo ako je multiplayer.

127.0.0.1
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
yoko999 kaže...

Sve u svemu ne sviđa mi se da mi igra ima kernel-ovlasti..pogotovo ako je multiplayer.

Igzekli

We live in a society exquisitely dependent on science and technology, in which hardly anyone knows anything about science and technology.
11 godina
syncmaster245b kaže...

Netcode i anticheat,đaba sve ostalo ako to nevalja tj. igra je DOA

16 godina
syncmaster245b kaže...
yoko999 kaže...

Igzekli

-naprotiv ako ovo vidite kao razlog za-protiv :) .. razmislite, tko-što radi.. hack? ako ne želite sumnjiv pristup kernelu, resrusima.. tad koristite tpm, što osigurava uz secboot da necertificiran soft ne može biti instaliran.. tak da, pogrešan stadion :) mada je želja dobra.. 

-ili za lakše čitanje, nema igra pristup, to traži-želi zaštita, dok je na ovaj način to izmješteno s nekog trećeg soft-appsa kao punkbuster na hw-čip kao tpm + bios postavke, koje tad od boota predaju osu kontrolirano stanje i ne dozvoljavaju modificiran gpu driver koji bi dozvolio pristup mimo dozvoljenih apps načina itd.. istina, za laike mutno.. no tako je sa stvarima koje traže znanje kao programiranje da bi se razumljelo-znalo što koji dio radi, kako radi itd..

edit: ili usporedba tpm, stanja 'čistog-origigi' računala vs modificirano-hack stanje.. i nešto blisko-razumljivo ljudima, npr tehnički pregled za auto ili provjera novčanice skenerom.. ako auto redovito prolazi tehnički tad se smatra da je normalan-standardan.. smije u promet, kao i igra-gaming.. tpm u tome osigurava dio koji dozvoljava isključivo certificiran soft-install.. što eliminira hack-drivere-soft .. zaštita, filter u igri ili dodatna apps kao punkbuster tad čekira ima li računalo ispunjene uvjete kao tpm, da-ne,.. i ako je odgovor 'da' pušta dalje, odgovor ne, blokira.. ne radi ništa pametnije.. no zato u početnom postu kažem, glupost.. jer tad varalice ne bi ni ušle u igru-server.. ili-ili .. ili ih sustav onemogući ili imaju rupe koje i dalje ručno riješavaju, dok sve marketinški prikažu kao uspjeh, neovisno pobjeda-poraz itd.. 

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.10.2025 15:38 (ihush).
16 godina
ZGamer kaže...

Cisto sumnjam da je DOA.

Vidjeti ces prodajne rezultate.

16 godina
ZGamer kaže...
syncmaster245b kaže...

Nama što prepoznamo kvalitetu ne valja dok tik tok gen valja, oduševljeni što je veča budalaština i glupost.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
16 godina
dery kaže...

Nama što prepoznamo kvalitetu ne valja dok tik tok gen valja, oduševljeni što je veča budalaština i glupost.

Mislis?

Pogledaj prodajne rezultate Oblivion Remastered.

I tiktok generacija kuzi da ih se zaglupljuje, odnosno prodaje muda pod bubrege.

Iako ja kao starkelja sam volio reci "mladjarija nema pojma", ova nas nova generacija je puno bistrija nego sto mislimo.

Ono, posipam se pepelom, samo tako. 

16 godina
syncmaster245b kaže...
dery kaže...

Mislis?

Pogledaj prodajne rezultate Oblivion Remastered.

I tiktok generacija kuzi da ih se zaglupljuje, odnosno prodaje muda pod bubrege.

Iako ja kao starkelja sam volio reci "mladjarija nema pojma", ova nas nova generacija je puno bistrija nego sto mislimo.

Ono, posipam se pepelom, samo tako. 

Ugasi im struju i internet da vidiš kako su bistri.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
16 godina
dery kaže...
\ Ugasi im struju i internet da vidiš kako su bistri.

Ma joj, znam tocno na sto mislis, no  s druge strane moram ti priznati da su me iznenadili

Prije dva mjeseca pravio sam rostilj za frendove od sina (16 godina) , i onda onako "podmuklo" (dok sam si przio prste iznad chevapa) sam slusao o cemu pricaju dok su cekali hranu.

Da!,

Hrpetinu gluposti sam cuo ( i to gluposti koje sam i ja izgovarao dok sam bio njihovih godina), no s druge strane cuo sam, po pitanju gejmanja, kako svi uglas govorre kako nece kupiti/igrati neku AAA igru jer je glupa ( u intelektualnom smislu)

Sto da ti kazem, mali je od posljednjeg dzeparca (citaj, rodjendaska placa) kupio si  Morrowind, jer eto svi njegovi frendovi to igraju.

Jos jednom, ova mladjarija je puno odraslija, nego sto mi mislimo (po nekim stvarima, da se razumijemo)

11 godina
syncmaster245b kaže...
ZGamer kaže...

Cisto sumnjam da je DOA.

Vidjeti ces prodajne rezultate.

Krivo si shvatio,govorim općenito o MP igrama

15 godina
syncmaster245b kaže...
dery kaže...
\ Ugasi im struju i internet da vidiš kako su bistri.

Ma joj, znam tocno na sto mislis, no  s druge strane moram ti priznati da su me iznenadili

Prije dva mjeseca pravio sam rostilj za frendove od sina (16 godina) , i onda onako "podmuklo" (dok sam si przio prste iznad chevapa) sam slusao o cemu pricaju dok su cekali hranu.

Da!,

Hrpetinu gluposti sam cuo ( i to gluposti koje sam i ja izgovarao dok sam bio njihovih godina), no s druge strane cuo sam, po pitanju gejmanja, kako svi uglas govorre kako nece kupiti/igrati neku AAA igru jer je glupa ( u intelektualnom smislu)

Sto da ti kazem, mali je od posljednjeg dzeparca (citaj, rodjendaska placa) kupio si  Morrowind, jer eto svi njegovi frendovi to igraju.

Jos jednom, ova mladjarija je puno odraslija, nego sto mi mislimo (po nekim stvarima, da se razumijemo)

Znali su da ih cujes, i da ih slusas sta pricaju.

16 godina
KIKI3ooo kaže...

Znali su da ih cujes, i da ih slusas sta pricaju.

Hehehe, da su pricali o curama, to bih i sam pomislio, no nisu.

14 godina
syncmaster245b kaže...

Prije dva mjeseca pravio sam rostilj za frendove od sina (16 godina) , i onda onako "podmuklo"...

.. sam im pojeo više od pola dok su oni laprdali o nečemu. Keto dijeta rules.

16 godina
ante_etna kaže...

prije dva mjeseca pravio sam rostilj za frendove od sina (16 godina) , i onda onako "podmuklo"...

.. sam im pojeo više od pola dok su oni laprdali o nečemu. Keto dijeta rules.

Kriv po svakoj stavci.

11 godina

Black Ops 6 je besplatan do četvrtka,dovoljno za SP kampanju i probat zombije ili mp

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice