Velika metaanaliza potvrdila – nema dokaza da kori zaključana tema

poruka: 13
|
čitano: 1.770
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Velika metaanaliza potvrdila – nema dokaza da kori".
6 godina
Velika metaanaliza potvrdila – nema dokaza da kori

Odlične vijesti,

Pojačajmo snagu na odašiljačima, smjesta!

1 1 hvala 1
14 godina
Re: Velika metaanaliza potvrdila – nema dokaza da

Da prisnažim, Spinal Tapovski:

Ju je je? Je ju je!
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.9.2024 14:04 (Stric_Jura).
14 godina
tako je isto ko sto je covid cjepivo 100% sigurno..
R33mba#2892
Moj PC  
3 2 hvala 0
16 godina

2000g nam je profesor iz fizike na faksu napravio cijeli izraćun zašto mobiteli nisu štetni. S druge  strane umro je par godina poslje od raka. 

2 1 hvala 0
15 godina

"Blago" em zracenje ne ubija? Rly? Srsly? Omfg! Revolucija! 

0 1 hvala 0
14 godina
Gajotres kaže...

2000g nam je profesor iz fizike na faksu napravio cijeli izraćun zašto mobiteli nisu štetni. S druge  strane umro je par godina poslje od raka. 

Ovo je isto kao da kažeš kako ti je susjed pričao da deep-sea ronjenje nije opasno i da je, s druge strane, umro par godina poslije od plućne embolije.

Od koje je raka profesor umro ? Na glavi ? Na vratu ? Rak pruzoročio mobitel ili nešto drugo ?

Ili je možda od raka želuca, debelog crijeva, leukemije, gušterače, itd. ?

sig
15 godina

Bug forum srozan na razinu index ili facebook komentara.

9 1 hvala 1
8 godina

Žalosno je da na jednom ovakvom IT forumu ljudi ne znaju definiciju neionizirajućeg EM zračenja...

Moj PC  
6 1 hvala 0
16 godina

Zašto bi morali znati?

Matty ne sječam se ni kako se zvao, bilo je to prije 25g. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.9.2024 17:42 (Gajotres).
14 godina
Gajotres kaže...

Zašto bi morali znati?

Zato što impliciraš da je umro od raka koji je povezan sa zračenjem mobitela. Bar su ti tako složene rečenice.

sig
16 godina
Matty kaže...
Gajotres kaže...

Zašto bi morali znati?

Zato što impliciraš da je umro od raka koji je povezan sa zračenjem mobitela. Bar su ti tako složene rečenice.

Ne, impliciram samo da nam je napravio izračun da je to nemoguće 25g prije ovog članka

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.9.2024 7:54 (Gajotres).
15 godina
Gajotres kaže...
Matty kaže...
Gajotres kaže...

Zašto bi morali znati?

Ne, impliciram samo da nam je napravio izračun da je to nemoguće 25g prije ovog članka

Ako samo to impliciraš, zašto je bitno od čega je umro...ili zašto je za temu bitno da li je on živ ili nije?

No, ono što mene ovdje fascinira da je netko uopće išao raditi ovu metaanalizu koja u stvari ne dokazuje ništa novo niti ne donosi bilo kakvo novo istraživanje ili nova saznanja. Skupiti postojeće radove(svaki sa svojim pravilima i nedostacima i ograničenjima), upucati ih u model i ispljunuti podatke te to prikazati kao velike zaključke???

Prenošenje ove vijesti bez truda razumijevanja mi je na razini indexa i od toga mi je loše.

Einsteine, da ti olakšam teoriju: samo za svemir postoji vjerojatnost da nije bezgraničan
16 godina
genije_čudo_prirode kaže...
Gajotres kaže...
Matty kaže...
Gajotres kaže...

Zašto bi morali znati?

Ako samo to impliciraš, zašto je bitno od čega je umro...ili zašto je za temu bitno da li je on živ ili nije?

No, ono što mene ovdje fascinira da je netko uopće išao raditi ovu metaanalizu koja u stvari ne dokazuje ništa novo niti ne donosi bilo kakvo novo istraživanje ili nova saznanja. Skupiti postojeće radove(svaki sa svojim pravilima i nedostacima i ograničenjima), upucati ih u model i ispljunuti podatke te to prikazati kao velike zaključke???

Prenošenje ove vijesti bez truda razumijevanja mi je na razini indexa i od toga mi je loše.

1. Ne znam koliko godina imate ovdje na forumu ali prije 25g su samo Neo i Trinity imali mobitele kod nas i jedan Goran s kojim sam išao u srednju 

2. Urmo je od raka, bio je star, ako nešto impliciram je da nam je možda nam je gluspoti pričao pošto tad nitko nije imao mobitel barem kod nas u Slavoniji

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.9.2024 8:42 (Gajotres).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice