Valve proširuje svoju ponudu hardvera s tri nova u

poruka: 10
|
čitano: 3.732
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Valve proširuje svoju ponudu hardvera s tri nova u".
17 godina

Komentari ispod objave na YT-u su me posteno nasmijali:

For the first time in Valve history, they finally counted to 3

ili

Microsoft: endless announcements about their coming turnaround

Valve: says nothing for years, drops three devices on a random Wednesday

We live in a society exquisitely dependent on science and technology, in which hardly anyone knows anything about science and technology.

5 0 hvala 1
17 godina

"Iako se već pokazalo da 8 GB VRAM-a može biti nedovoljno u modernim igrama, čak i pri Full HD rezoluciji, Valve ovu konzolu reklamira kao 4K uređaj."

E pa ja znam barem jednog forumaša koji se igra/igrao na 4k rezi sa svojom 8gb investicijom , tako da ova tvrdnja Valva stoji.

Kontorolera bi volio uživo ispobati kakav je osjećaj.

Ide oni dalje sa svojim SteamOSom, nije to uopće loše. Dosta je MSove bahatosti.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina

Dugo dugo sam pratio leakove i moram priznati da sam zadovoljan sa ovime što vidim, drago mi je vidjeti da se Steam Machine vraća pogotovo nakon odličnog Steam Decka a i sama činjenica da je Steam OS i Proton bolji nego ikad i ta ideja plug n play PC-a koji se ponaša ko konzola koji je ujedno prilično malen a može bome vrititi svašta mi se jako sviđa. Sad ako pogode dobru cijenu, vjerujem da bi Steam Machine mogao biti veliki uspjeh. 

LP
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.11.2025 22:06 (zabbax21).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

1 0 hvala 0
11 godina

Steam Machine izgleda super. Mislim da ciljaju na cijenu do 500€. 8 gb vrama mi osobno ne smeta, ali vidim zašto se žale na internetu. 12 gb bi bilo idealno.

Moj PC  
5 0 hvala 0
8 godina

Prva verzija je uvijek slabija. Pitanje trenutka kad će najaviti više VRAM-a.

2 0 hvala 0
17 godina
Re: Valve proširuje svoju ponudu hardvera s tri no
Mislim da ce cijena biti oko 1000 eura, ako performanse budu zadovoljavajuce, kupujem, ali vrlo sam skeptican oko performansi kad se sve uzme u obzir. U svakom slucaju se veselim prvim pravim testovima. Viditi cemo.

0 0 hvala 0
17 godina

Po onom što sam uspio pohvatati cijena steam machine bi trebao biti oko 600 do 800 eura, ali treba pričekati službenu najavu od steam.
Osobno da sam zainteresiran, sigurno ne bih platio 1000 ili 1000+ eura za ovo.

Moja bivša 3060 8gb je SP igre dosta dobro vukla na 2k i sigurno će FSR dosta pomoći.

Ovo bi mogao biti dosta jak udarac za Microsoft gaming diviziju, ako Steam dobro odigra cjenovno.

Već im je Steam deck bio puni pogodak i sad Steam machine bude imao uspjeh.
Sigurno će onda biti jako puno igri optimizirano za Steam OS

fluffy_inside
17 godina
Kaze Linus da je novi steam machine u rangu PS5. Meni ne prihvatljivo. Mozda ako izade sljedeca verzija steam machina za istu cijenu. Kaze Linus 800 eura 🙄

0 0 hvala 0
15 godina

Sve me strah koja cijena bude, jedan od većih faktora je to što je cijena ramova sada ne realna, negdje sam pročitao da će čak biti i '' bare bones '' modela bez rama jel je takva neštašica 

LP
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice