Navali narode...još malo pa nestalo...1+1 nije gratis
Moj život ponovno ima smisla. ROTFL.
Sad pricaju s majkom prirodom. Koja je crnkinja, naravno…
Ovo su gluposti koje samo ameri mogu popušiti. Pol sata pričaju o eco bajkama, a štancaju 50 različitih modela identičnog mobitela svake godine, zalemljuju RAM i SSD u Mac i ne dozvoljavaju popravljanje uređaja od strane korisnika.
Jel' itko primjetio kako 70% reklame za novi proizvod bude samo pričanje o softverskim updejtovima i novim bojama. Toliko malo mijenjaju uređaje da moraju izmišljati toplu vodu. Taj "double tap" je softversko čudo koje svaki apple watch može imati, ali naravno, rezerviraju to samo za najnovijeg.
Uostalom, zar nisu neki android satovi to imali? Javljanje na poziv pokretom zapešća i sl?
Ispada da kupnjom sata posadite nekoliko stabala u Keniji i kupnjom iphona posadite hektar brazilske šume.
Već pola sata o co2.
Ispada da kupnjom sata posadite nekoliko stabala u Keniji i kupnjom iphona posadite hektar brazilske šume.
Već pola sata o co2.
From virgin titanium to 95% recycled.
Tako da sve bajke koje pricaju o ekologiji padaju u vodu. Sve ti je oprosteno memulica.
Jel ovo USBc sad feature u odnosu na Lightning?
Kuš, razbu ovo predstavljanje sa strane Apple, je ono, tebra baš amazing, efektivno...
Toliko dobrih stvari nose novi proizvodi sa strane Apple.
To će znati cijeniti samo pravi znalci, one male razlike kaj Apple izdižu u odnosu na konkurneciju.
Pravo je pitanje, dal Apple uopće ima konukrenciju?
Apple spašava ljudske živote, a ljudski život nema cijenu.
Hvala našim bugovcima na textualnom prijenosu.
To vam ljudi progres. Najte, biti ironični. To vam je tehnologija. Kaj ne osjećate uzbuđenje, kada vidite kako tehologija napreduje?
Kako kupiti nove modele Apple uređaja? Budi muško, radi dva posla ako treba.
Pravi EDC phone. Spoj savršenog dizajna i moćnog hardvera. Uz brigu o ekologiji.
Sa posjedovanjem Apple proizvodima, vam je ista stvar kao i sa ženama i mišićavima mušakarcima.Sve su protiv žene kontra mišića na muškarcu dok ga ne dobiju. Tak i korisnici imaju predrasude kontra Iphone, dok ga ne počnu koristiti.
"Making the world... ...a better place"
HAHAHAHAH
Opa Resident Evil 4 i Village na Iphonu! E sam radi ovog ce se prodat u 2% vise primjeraka!
Kuš, razbu ovo predstavljanje sa strane Apple, je ono, tebra baš amazing, efektivno...
To će znati cijeniti samo pravi znalci, one male razlike kaj Apple izdižu u odnosu na konkurneciju.
To vam ljudi progres. Najte, biti ironični. To vam je tehnologija. Kaj ne osjećate uzbuđenje, kada vidite kako tehologija napreduje?
Pravi EDC phone. Spoj savršenog dizajna i moćnog hardvera. Uz brigu o ekologiji.
Sa posjedovanjem Apple proizvodima, vam je ista stvar kao i sa ženama i mišićavima mušakarcima.Sve su protiv žene kontra mišića na muškarcu dok ga ne dobiju. Tak i korisnici imaju predrasude kontra Iphone, dok ga ne počnu koristiti.
Nadam se da si sarkastičan
Mogao bi ubosti Pro Max 15 🤔
@mGT
Nisam. Fakat to mislim vezano za Apple. To su elitni proizvodi.
Možda, text tako zvuči kada se pročita, al mislim da ljudi ne vole Apple, jer ne znaju cijeniti sve kaj on donosi.
15 pro je odličan ali marketing im je kao da gledam Jehovine Svjedoke
I koje su sad na kraju cijene kod nas cirka?
Jel ja samo nisam skuzio ili u nijednom casu nisu spomenuli USB-C nego samo USB 3?
EDIT: A ne, spomenuli su u obicnom Iphone 15 dijelu preze
Ugl, super za Pro Max za 5x zoom, nikad nisam imao iphone kao daily driver pa ne znam kolko je taj mute switch bio bitan i jel ovo sad bolje s tim action buttonom.
To se ne pita. Ko godine.
Nisi ni gledao ovu ne-živu prezentaciju. Pop quiz hotshot: u koje formate može snimati iphone pro?
Oko.
Pogledaj Webove telekoma, ako ne večeras, onda sutra. Svi će imati cijene. Tako je uvijek bilo.
Cijena Pro Max 256GB u Austriji 1449€, toliko je koštao 14 pro max sa 128GB.
512GB - 1699€
1TB - 1949€
Baš me zanima hoće li sada naši pohlepni trgovci svejedno dignuti cijene novih modela u odnosu na prošlu godinu, iako ih Apple nije dignuo.
Bila je priča o bržem punjenju mobitelja, izgleda ništa... Najviše sam se nagledao animacije prelaska iz jedne sobe u drugu i ekologija 🤣 Ništa posebno nisu rekli o kvaliteti fotografija. Očigledno da je nedostajalo još proizvoda da se predstavi pa su pričali o softveru. Očekivao sam barem airtag novu verziju da predstave.
jel se zna koliko točno grama ima 15 pro i koliko mah ima baterija ?
solidan iP15 pro.
jel se zna koliko točno grama ima 15 pro i koliko mah ima baterija ?
14 pro je 206g a 15 pro nagađanje 185g