Uz Appleove nove bežične slušalice više ne dolazi

poruka: 16
|
čitano: 2.395
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Uz Appleove nove bežične slušalice više ne dolazi ".
10 godina

Uskoro ne budu dolazile niti bežične slušalice, već samo kutija za njih da se prvo možete pohvaliti društvu - "da ih imate", a one će biti dobavljive naknadno kao i punjač - uz doplatu .. :) .. :) ..

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.9.2024 16:29 (W2000).

7 1 hvala 1
15 godina
Re: Uz Appleove nove bežične slušalice više ne dol
Zašto su uopće stavili i slušalice u kutiju?
😂😂😂😂😂😂😂

1 0 hvala 0
13 godina
Pa sta ce mi kabel, ionako kupujem kabel kakav zelim i/ili stalak sa bezicnim punjenjem. Zato i imam kutiju nepotrebnih kabela

6 1 hvala 0
8 godina
suspendiran
MP7 kaže...
Pa sta ce mi kabel, ionako kupujem kabel kakav zelim i/ili stalak sa bezicnim punjenjem. Zato i imam kutiju nepotrebnih kabela

Pa da. Sad se pitam jesam li uopće dobio kabel uz svoje sluške, i telefon i kutijica se pune preko bežičnog, na putu isto. jedino air punim preko usb-c. tako da ono, u čemu je vijest...

Ja rekoh
14 godina

Samo je apple ispred svog vremena.. realno bi svaki kafic ili neki objekt gdje se ljudi zadrzavaju duze trebao imati punjac sa kabelom da kad dođes negdje samo ubodes uređaj, bez potrebe da nosas punjac ili kabel...

0 5 hvala 0
15 godina
Ishit lovers ce opravdati i nepostojanje uredjaja. Jos koji model i dobivat ce sliku uredjaja preko Ikupujem 💩.
Brkoni

8 1 hvala 2
8 godina
suspendiran
bus kaže...

Samo je apple ispred svog vremena.. realno bi svaki kafic ili neki objekt gdje se ljudi zadrzavaju duze trebao imati punjac sa kabelom da kad dođes negdje samo ubodes uređaj, bez potrebe da nosas punjac ili kabel...

Ja sam pristalica bežičnog. Mogu biti ugrađeni u podlogu da se ne vide, ne mogu ukrasti ili oštetiti i ne smetaju ničemu...

Ja rekoh
7 godina

Bravo za Apple - manje smeca i otpada.

Ako netko nema usb-c kabel kod kuce onda mu je to prvi dodir sa tehnologijom i netko od starijih ukucana (tata, mama) ce mu dati jedan od usb-c kabela kojih vjerovatno imaju punu ladicu - jer je ranije sa svim i svacim dolazilo hrpa kabela i punjaca - potpuno nepotrebno.

Ili uostalom kupiš si jedan kabel po želji - ne košta puno.

0 1 hvala 0
16 godina
Kabel ne jer ce to ljudi polomit, ali bezicni da. Jos prije par godina su neka mjesta pocela stavljat bezicne punjace al je to nekak zamrlo. Vjerojatno zbog previse nekompatibilnih standarda u tu vrijeme.
Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being col
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.9.2024 22:50 (SupremeCommander).
14 godina

Pa dobro opcija bezicnog i kabela. Realno za par eura imas tucet kabela na aliexpresu... pa kad se polomi bacis...

0 0 hvala 0
14 godina

i onda ce za 6 mjeseci svi isto napravit, i to ce postat novi standard... kao i sve sta apple napravi.

14 godina

Ovdje valjda jedino ja kupujem svaki mjesec-dva C kabel jer riknu, pa se zgube, pa daj puni 3 stvari odjednom, pa kabel 1 na punjaču 2 radi sporo pa ovo pa ono.

Apple malo-malo ušpara koji dolar na konzjumerima i prodaju eko priču.

marching up and down the squaaare
Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
suspendiran
ninotocka kaže...

Ovdje valjda jedino ja kupujem svaki mjesec-dva C kabel jer riknu, pa se zgube, pa daj puni 3 stvari odjednom, pa kabel 1 na punjaču 2 radi sporo pa ovo pa ono.

Ovo je malo bezvezna izjava, tu si vrištao od sreće kad je EU naložila korištenje USB-C kako bi se smanjila količina elektronskog otpada. Zar si mislio da će se otpad smanjiti ako se USBA kabel i punjač pretvori u USBC? Ne, otpad će se smanjiti ako svi imaju isti standard pa ne moraju uz svaki uređaj imati zaseban punjač ili baciti stari punjač koji još radi prilikom kupovine novog uređaja. To ti je tvoja EU dala i to sasvim funkcionira. 

A to što gubiš kablove je stvar organizacije - pazi malo na svoje stvari. 

Ja rekoh
8 godina
ninotocka kaže...

Ihh, koliko tek oderu sa onih 8GB RAM-a i 256GB SSD-a, ako trebaš nešto jače. Ovo je fakat kikiriki, čak i za potrošaće, plus ekološki jeste prihvatljivo.

15 godina
Na koga si ti kivan? A i ako si, to nije razlog da kupetas.
Brkoni
15 godina
ninotocka kaže...

Zaboravljate, apple je uveo da je "strain relief" na kabelima "demode". 

Kvalitetan usb-c kabel ipak traje, samo kosta malo vise od 1-2 eura. 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice