Koje su prednosti u odnosu na LasPass koji je besplatan na 2 ili 3 uredjaja?
Upravljanje lozinkama bez plaćanja pretplate - Saf
- poruka: 10
- |
- čitano: 3.693
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne znam nudi li lastpass nesto vise, ali prva prednost je da ovdje punu funkcionalnost dobijes odmah/na mobitelu za 34kn, dok je lastpass ogranicen u besplatnom izdanju, a cak i ako placas - placas pretplatu
A Bitwarden? Besplatno i open source rješenje. Koristim ga već duže vrijeme i obavlja sve kako treba. Jedino je možda vizualno manje privlačan...
Razlika je i u tome što last pass koristi svoj vlastiti cloud dok safe in koristi servise kao što su google disk, dropbox itd.
Razlika je i u tome što last pass koristi svoj vlastiti cloud dok safe in koristi servise kao što su google disk, dropbox itd.
I kakva je prednost korisniku u tome?
I kakva je prednost korisniku u tome?
Pa nekome je nekome nije. Meni baš i nije svejedno da li su lozinke u mom cloudu ili lokalno na uređaju ili na nekom "tuđem" cloudu.
Znam dosta ljudi koji ne žele koristiti last pass jer su lozinke pohranjene kod njih odnosno u njihovom cloudu.
Sa LastPassa sam prešao na BitWarden kojeg hostam u kontejneru na Synologyju.
Hm...... prije svega hvala autoru što je napisao osvrt na ovu aplikaciju nisam znao za istu, a baš mi treba ovakva aplikacija ......
Eh, sada da li može pomoć koja je razlika između ove dvije verzije iste aplikacije?
https://apps.apple.com/us/app/safeincloud-pro/id785120026
https://apps.apple.com/us/app/safeincloud/id895062927
Ja ne vidim nikakvu razliku osim da je prva jeftinija od druge ......
Sa LastPassa sam prešao na BitWarden kojeg hostam u kontejneru na Synologyju.
@eneryman
Ima li još nešto vrijedno isticanja u vezi "Bitwardena"? Pitam jer sam zainteresovan za program i to iz više razloga: open source, povoljna cijena ($10/godina) ....... dobra free bazična ponuda neograničen broj passworda sa opcijom sinhronizacije na više uređaja, podržano je i više platformi (Android, iOS, Linux, Mac, Windows) ...
Ima li još nešto vrijedno isticanja u vezi "Bitwardena"? Pitam jer sam zainteresovan za program i to iz više razloga: open source, povoljna cijena ($10/godina) ....... dobra free bazična ponuda neograničen broj passworda sa opcijom sinhronizacije na više uređaja, podržano je i više platformi (Android, iOS, Linux, Mac, Windows) ...
win, mac, linux, ios, android, addonsi rade u chromeu i firefoxu + browseri na njihovim engineima... web, command line etc.
premium - 10 dolara godišnjefamily - dolar mjesečno
inače nedavno sam prešao sa free roboforma na bitwarden, import baze passworda je prošao bez problema, i jedino bolje na roboformu je što ima automatiziran kompletan proces logiranja, kod bitwardena mora se na stranici za autentifikaciju kliknuti "login"
edit: nisam siguran radi li addon na starom edgeu, na novom radi OK
...i uopće ne izgleda loše