for the records...petnajsto mjesto zlatnog sjaja
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
for the records...petnajsto mjesto zlatnog sjaja
Nije imao šanse pored predivne i nadasve originalne pjesme izraelskog izvođača kojega je publika dočekala s neskrivenim ovacijama, a žiri mu dodijelio zasluženo 2. mjesto.
Usput rečeno, i ovogodišnji najveći sponzor manifestacije je Marokansko Ulje, koje je, prigodno, izraelska kozmetička tvrtka.
Meni je njegova stvar bila medu favoritima ali ne bunim se sa odabranim pobjednikom.
Sokira me da je dobio 0 od publike ali sta je tu je.
Previše je i dobio.
Sva sreća pa im za brojanje njihovih bodova ne treba niti njemački, dovoljan je jedan prst. 🤭
Neka tako bude i na predstojećem World Cupu, ne bi se žalili.

Nije imao šanse pored predivne i nadasve originalne pjesme izraelskog izvođača kojega je publika dočekala s neskrivenim ovacijama, a žiri mu dodijelio zasluženo 2. mjesto.
Usput rečeno, i ovogodišnji najveći sponzor manifestacije je Marokansko Ulje, koje je, prigodno, izraelska kozmetička tvrtka.
Zanimljiivo da ali nema veze sa njihovim drugim mjestom.
Zanimljiivo da ali nema veze sa njihovim drugim mjestom.
Naravno da nema... evo prošle godine im Španjolci dali maksimalni broj glasova, ove godine bojkotiraju Eurosong zbog istih 
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Trole jedan prljavi 
Zbilja sam iznenađen , ono dvolično do jaja. Svaka čast iznimki poput Španjolske.
Zbilja sam iznenađen , ono dvolično do jaja. Svaka čast iznimki poput Španjolske.
Rusija je napala europsku zemlju a izrael muslimane, mislim da je tu razlika
Također ima sad već mnogo Muslimana u Europi pa logika da Euoropljanima ne smeta što tuku Muslimane 🤔