Ujedinjeno Kraljevstvo na Eurosongu je predstavlja

poruka: 12
|
čitano: 2.821
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Ujedinjeno Kraljevstvo na Eurosongu je predstavlja".
8 godina

for the records...petnajsto mjesto zlatnog sjaja

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
5 0 hvala 1
7 godina
Re: Ujedinjeno Kraljevstvo na Eurosongu je predsta
HCMAA kaže...

for the records...petnajsto mjesto zlatnog sjaja

Nije imao šanse pored predivne i nadasve originalne pjesme izraelskog izvođača kojega je publika dočekala s neskrivenim ovacijama, a žiri mu dodijelio zasluženo 2. mjesto.
Usput rečeno, i ovogodišnji najveći sponzor manifestacije je Marokansko Ulje, koje je, prigodno, izraelska kozmetička tvrtka.

Svi smo čuli da će milijun majmuna koji lupaju o milijun pisaćih strojeva na kraju reproducirati cjelokupna Shakespeareova djela. Sada, zahvaljujući Internetu, znamo da to nije istina. - R. Wilensky
18 godina

Meni je njegova stvar bila medu favoritima ali ne bunim se sa odabranim pobjednikom.
Sokira me da je dobio 0 od publike ali sta je tu je.

- Psiho246
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina

Previše je i dobio.

Moj PC  
3 0 hvala 1
4 godine

Sva sreća pa im za brojanje njihovih bodova ne treba niti njemački, dovoljan je jedan prst. 🤭  

Neka tako bude i na predstojećem World Cupu, ne bi se žalili.

Moj PC  
0 0 hvala 0
19 mjeseci
Al Crane kaže...

Nije imao šanse pored predivne i nadasve originalne pjesme izraelskog izvođača kojega je publika dočekala s neskrivenim ovacijama, a žiri mu dodijelio zasluženo 2. mjesto.
Usput rečeno, i ovogodišnji najveći sponzor manifestacije je Marokansko Ulje, koje je, prigodno, izraelska kozmetička tvrtka.

Zanimljiivo da ali nema veze sa njihovim drugim mjestom.

7 godina
Novice kaže...
Al Crane kaže...

Zanimljiivo da ali nema veze sa njihovim drugim mjestom.

Naravno da nema... evo prošle godine im Španjolci dali maksimalni broj glasova, ove godine bojkotiraju Eurosong zbog istih 

Svi smo čuli da će milijun majmuna koji lupaju o milijun pisaćih strojeva na kraju reproducirati cjelokupna Shakespeareova djela. Sada, zahvaljujući Internetu, znamo da to nije istina. - R. Wilensky
19 mjeseci
Nisam pratio , zanima me kako je Rusija prošla?
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
7 godina
Sirotanovic kaže...
Nisam pratio , zanima me kako je Rusija prošla?

Trole jedan prljavi 

19 mjeseci
Ne ozbiljno pitam , mislio sam da iz sportskih, vjerskih,ekonomskih i zabavnih sadržaja izbacujemo zemlje koje "brane svoju otadžbinu", znači Izrael je tu ali Rusija nije.

Zbilja sam iznenađen , ono dvolično do jaja. Svaka čast iznimki poput Španjolske.
19 mjeseci
Sirotanovic kaže...
Ne ozbiljno pitam , mislio sam da iz sportskih, vjerskih,ekonomskih i zabavnih sadržaja izbacujemo zemlje koje "brane svoju otadžbinu", znači Izrael je tu ali Rusija nije.

Zbilja sam iznenađen , ono dvolično do jaja. Svaka čast iznimki poput Španjolske.

Rusija je napala europsku zemlju a izrael muslimane, mislim da je tu razlika

19 mjeseci
Ima i mnogo katolika u Libanonu gdje se trenutno vrši invazija, kao i u Siriji gdje su svježe okupirali neka "pogranična" područja , trenutno udaraju po četiri Države.

Također ima sad već mnogo Muslimana u Europi pa logika da Euoropljanima ne smeta što tuku Muslimane 🤔
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice