Jednu na eks za potonuli brod. Nisam doduše nikad koristio ovaj sajt.
Ugašen jedan od najvećih i najdugovječnijih pirats
- poruka: 10
- |
- čitano: 16.909
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Uh velikog uspjeha, ugasili jednu piratsku stranicu jezuš kristuš smihurije.
izgleda da ova moja public rarbg je u problemima...a ništa za privatne nemam resurse...kad se nakupi...budem dao oglas da kupujem remux filmove...2E po komadu :)
Uopće više ni ne znam koje se Torrent stranice koriste... Koristim TorrSE app, kopiram link u realdebrid i direkt download, ali i to ultra rijetko. Mislim da su sada aktualni streaming servisi, što legalni što ilegalni tako da Torrent postaje prošlost. Kao VHS i USB stick
Jesam li ja jedini koji prvi puta čuje za ovaj "najveći i najdugovječniji servis"?
Jesam li ja jedini koji prvi puta čuje za ovaj "najveći i najdugovječniji servis"?
Treba malo klikbejtati
Obzirom na trenutnu fragmentaciju legalnih streaming servisa, torrent mi je i dalje glavni izvor medijskih i ostalih produkata.
Pa ko normalan plaća sve streaming servise? Svaki gura neki svoj ip koji mi je možda i zanimljiv, ali pored toga nemam kaj za gledati.
A za sve mjesečno bacat €50+
mene je strah i napisati koji su mi poznatiji, naći će se neki pernar pa prijavit
EDIT
eto jbga sad, kolega, ako pernar ovo utrne, ti si kriv