Jednu na eks za potonuli brod. Nisam doduše nikad koristio ovaj sajt.
Old pirate
Jednu na eks za potonuli brod. Nisam doduše nikad koristio ovaj sajt.
Old pirate
Uh velikog uspjeha,
ugasili jednu piratsku stranicu jezuš kristuš smihurije.
izgleda da ova moja public rarbg je u problemima...a ništa za privatne nemam resurse...kad se nakupi...budem dao oglas da kupujem remux filmove...2E po komadu :)
Uopće više ni ne znam koje se Torrent stranice koriste... Koristim TorrSE app, kopiram link u realdebrid i direkt download, ali i to ultra rijetko. Mislim da su sada aktualni streaming servisi, što legalni što ilegalni tako da Torrent postaje prošlost. Kao VHS i USB stick
Jesam li ja jedini koji prvi puta čuje za ovaj "najveći i najdugovječniji servis"?
Jesam li ja jedini koji prvi puta čuje za ovaj "najveći i najdugovječniji servis"?
Treba malo klikbejtati 
Obzirom na trenutnu fragmentaciju legalnih streaming servisa, torrent mi je i dalje glavni izvor medijskih i ostalih produkata.
Pa ko normalan plaća sve streaming servise? Svaki gura neki svoj ip koji mi je možda i zanimljiv, ali pored toga nemam kaj za gledati.
A za sve mjesečno bacat €50+ 
mene je strah i napisati koji su mi poznatiji, naći će se neki pernar pa prijavit
EDIT
eto jbga sad, kolega, ako pernar ovo utrne, ti si kriv