Dobit će brošuru!
Blago njima!
Da je meni bila brošura u njihovim godinama!
Dobit će brošuru!
Blago njima!
Da je meni bila brošura u njihovim godinama!
Čitam ovu vijest i pitam se je li sad to sad dobra vijest ili ne.
- Na izazove interneta reagirati - brošurom?
- "podijeljena učenicima petih razreda" - što jedan 11-togodišnjak radi s brošurom?
- kad sam ja zadnji puta imao u ruci jednu brošuru? Ne sjećam se.
- Koliko je to kila papira (imamo oko 30000 petaša) i para za tiskanje i distribuciju.
Pročitao PDF brošure. Šaren buket prilično smislenih tema, čak sam naučio neke nove izraze. Tako da i nije skroz bez veze.
Zašto HAKOM to radi? Ja vidim njegove kompetencije negdje drugdje. U radio frekvencijama i sličnim tehničkim, i posebice, pravnim aspektima umreženog državnog sistema. Mogao je HAKOM budžet za tu brošuru sponzorirati toj interesantnoj "udruzi Suradnici u učenju". Djeluju kao entuzijastična ekipa koji bi te teme prikladnije prenijeli na učenike.
Brošura je pohvalna, sve ono što mi neki pričamo po internetu, stavljeno je na jedno mjesto.
idealno,
djeca možda neće odmah razumjeti što piše u toj brošuri, ali će roditelji naći brošuru na recimo bugonline, ili će djete donesti doma brošuru.
i zajedno će proći gradivo brošure.
realno, neki će nešto naučiti iz te brošure.
.. hakom.. regulator koji se ponaša kao pokrovitelj-sponzor i organizator domjenaka koji dijeli penkale.. a sad i brošure.
Ja ću se ubit. U brošuri se spominje POKRETNI UREĐAJ!!! Umjesto mobilni uređaj...
Sva sreća pa su ostavili surfanje i influencer umjesto jahanje valova i utjecajnik.