Tvorac Silk Roada: Od doživotnog zatvora do heroja

poruka: 5
|
čitano: 6.760
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Tvorac Silk Roada: Od doživotnog zatvora do heroja".
16 godina

Znaci jedini komentar protiv ove odluke je komentar oca ciji sin je napravija sranje i on sada optuzuje providera za tako nesto. Mislim znan da ima dosta njih u politickim redovima koji su protiv toga, ali jeli se mogao uzeti njihov komentar. Uvijek idu na ove srceparajuce komentare di oni koji ih daju samo ispadaju budale kada se bolje sagleda situacija

It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so

3 0 hvala 0
6 mjeseci

Neznam sta reci na ovo, koju posluku porati... Ovo je "dvosjekli mac" u jednu ruku drago mi je sto je vani a u drugu i ne bas. Ali uvijek je tvrdio da jedini razlog zasto je otvorio Silk Road jest taj da makne dilere sa ulica, kvartova tako da bude sigurnije, jer on osobno se nije osjecao sigurnim gdje je tada zivio jer su dileri bili na uglovima te cesto bi doslo do pucnjava i slicno gdje bi nevini ljudi nastradali i to mi se svidjelo...

One Man Games

0 0 hvala 0
18 godina

Još jedan pokazatelj kakav teatar apsurda je ova demokracija i pravni sustavi u istoj. Došlo je do toga da se na vrhu izmjenjuju stranke sa dijametralno suprotnim stajalištima a ista se zrcale u tzv. pravu i pravdi koja bi trebala biti neovisna i nepolarizirana. Za istu stvar jedni trpaju ljude u doživotni zatvor a drugi ih slave kao heroje. Neutralnog stajališta nema, barem ne na vlasti, ili si ovaj ili onaj, ako si svrstan kao ovaj dok je onaj na vlasti ne valjaš, ako si svrstan kao onaj dok je ovaj na vlasti opet ne valjaš. Po svemu sudeći na korak smo do totalitarizma, no budući da isti sasvim izgledno neće biti po uzoru na kineski komunizam, neće biti ni stabilnosti, što znači da slijedi kolaps te opća makljaža jer polarizirani nisu zreli za anarhiju.

Amenoum

1 0 hvala 0
12 godina
Re: Tvorac Silk Roada: Od doživotnog zatvora do he
Nema veze demokracija s tim. Jedino što dokazuje jest da su ljudi bili, jesu i uvijek će biti idioti. Barem velika većina.
Nadglednik dina
15 mjeseci
Re: Tvorac Silk Roada: Od doživotnog zatvora do he
U čudu sam pročitao ovaj članak, jbt . ludog li svijeta.

Lik izgleda kao da ima najmanje 50, možda ga zatvor postario.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.9.2025 21:48 (Sirotanovic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice