Ono kad budeš lider u polju, praktički bez konkurencije prvih par godina...
Osiliš se i misliš da si too big to fail - i na kraju propadneš.
Ono kad budeš lider u polju, praktički bez konkurencije prvih par godina...
Osiliš se i misliš da si too big to fail - i na kraju propadneš.
Znači mogu svog J9+ hititi u smece korz neko vrijeme kao što vlasnici dionica iste mogu baciti u Recyvlebin. Zgodno.
Vlasnici su podkoženi i vjerovatno su samo izgubili interes nakon sto su se opernatili te pustili da stvar lagano ode u zahod.
najsiromiasniji od trojice je procjenjen na neto vrijednost preko 3 miliončeka, a najpernatiji preko 80m.
Ha, klasičan proljev.
Vise mi sreće drugi puta kod izbora proizvoda 
Tako je to kada ti je proizvodanj u Kini, pa kinezi lagano "poremete opskrbne lance" i onda samo preuzmu firmu i dalje opskrbni lanci funkcioniraju bez problema.
Što ovo znači za mojih 8€ koje sam uložio u njihove dionice?
znaci da su transformirani u yuane. ti sad imas k, a chin chong gleda kako mu vrijednost portfelja raste
Tako je to kada ti je proizvodanj u Kini, pa kinezi lagano "poremete opskrbne lance" i onda samo preuzmu firmu i dalje opskrbni lanci funkcioniraju bez problema.
logika na nivou
Kinezi su vjerojatno krivi i što Amazonu nije dozvoljena kupovina iRobota
https://seekingalpha.com/news/4531439-from-amazon-buyout-offer-to-bankruptcy-irobot-gets-swept-away
I sad ti imaj posla s Kinezima. Ok to je samo robot usisavač pa nema veze, tržišna utakmica i takve stvari, ali što je sa hranom i proizvodima koji su bitni za egzistenciju države. A u biti i mobiteli su problem jer se kontrolira samo sva populacije preko njih. Mislim da bi država trebala više paziti na ključne stvari.
I sad ti imaj posla s Kinezima. Ok to je samo robot usisavač pa nema veze, tržišna utakmica i takve stvari, ali što je sa hranom i proizvodima koji su bitni za egzistenciju države. A u biti i mobiteli su problem jer se kontrolira samo sva populacije preko njih. Mislim da bi država trebala više paziti na ključne stvari.

Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS