Tvorac popularne Roombe, iRobot, proglasio bankrot

poruka: 9
|
čitano: 4.376
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Tvorac popularne Roombe, iRobot, proglasio bankrot".
15 godina

Ono kad budeš lider u polju, praktički bez konkurencije prvih par godina...

Osiliš se i misliš da si too big to fail - i na kraju propadneš.

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
Moj PC  
6 0 hvala 0
6 mjeseci

Znači mogu svog J9+ hititi u smece korz neko vrijeme kao što vlasnici dionica iste mogu baciti u Recyvlebin. Zgodno.

Vlasnici su podkoženi i vjerovatno su samo izgubili interes nakon sto su se opernatili te pustili da stvar lagano ode u zahod.

najsiromiasniji od trojice je procjenjen na neto vrijednost preko 3 miliončeka, a najpernatiji preko 80m. 

Ha, klasičan proljev.

Vise mi sreće drugi puta kod izbora proizvoda 

4 0 hvala 1
15 godina

Tako je to kada ti je proizvodanj u Kini, pa kinezi lagano "poremete opskrbne lance" i onda samo preuzmu firmu i dalje opskrbni lanci funkcioniraju bez problema.

1 1 hvala 1
17 godina

Što ovo znači za mojih 8€ koje sam uložio u njihove dionice? 

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Tvorac popularne Roombe, iRobot, proglasio ban

znaci da su transformirani u yuane. ti sad imas k, a chin chong gleda kako mu vrijednost portfelja raste

2 godine
maxus182 kaže...

Tako je to kada ti je proizvodanj u Kini, pa kinezi lagano "poremete opskrbne lance" i onda samo preuzmu firmu i dalje opskrbni lanci funkcioniraju bez problema.

logika na nivou

Kinezi su vjerojatno krivi i što Amazonu nije dozvoljena kupovina iRobota

https://seekingalpha.com/news/4531439-from-amazon-buyout-offer-to-bankruptcy-irobot-gets-swept-away

15 godina

I sad ti imaj posla s Kinezima. Ok to je samo robot usisavač pa nema veze, tržišna utakmica i takve stvari, ali što je sa hranom i proizvodima koji su bitni za egzistenciju države. A u biti i mobiteli su problem jer se kontrolira samo sva populacije preko njih. Mislim da bi država trebala više paziti na ključne stvari.

2 2 hvala 1
2 godine
pet kaže...

I sad ti imaj posla s Kinezima. Ok to je samo robot usisavač pa nema veze, tržišna utakmica i takve stvari, ali što je sa hranom i proizvodima koji su bitni za egzistenciju države. A u biti i mobiteli su problem jer se kontrolira samo sva populacije preko njih. Mislim da bi država trebala više paziti na ključne stvari.

14 mjeseci
Pa niti jedna suverena država si ne bi smjela dopustiti da ovise o nekim trećem , bila to Kina , PRC ili Ovčji Otoci, pogotovo za hranu.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice