Testirali smo MOVA S20 Pro, aparat za kavu koji je

poruka: 19
|
čitano: 10.666
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Testirali smo MOVA S20 Pro, aparat za kavu koji je".
14 godina

Nakon dubokih veza s ekranima i zvučnicima, (miševe da i ne spominjem) ekipa baga otkriva da i aparati za kavu mogu podjednako uzvratiti osjećaje.

Čekamo recenziju robota za bazen. Uz poneku Rick & Morty referencu.

Moj PC  
10 0 hvala 0
18 godina

Mogli ste to kupit za ured i korisiti ga npr godinu dana pa onda napisati relani članak.
Sve je lijepo, super, ružićasto prvih mjesec dana, ali kako se korisiti tako ima više problema, teže se čiste stvari i nastaju kvarovi i problemi.
A to je naj naj najbitniji dio za ljude da su riješenja za to jednostavna, lako dostupna i jeftina...

To live is to suffer, to survive is to find some meaning in the suffering. Friedrich Nietzsche
Moj PC  
7 0 hvala 1
16 godina

Ma Nespresso (Delonghi) je zakon , aparat je bio cca 70€, kupiješ kapsule originalne ili zamjenske (više manje sve su iste...kupim koje su na akciji) ,čistiš ga tekućinom za uklananje kamenca svakih cca 500 kava ili 6 mjeseci i evo ga radi veće 3 godine...ovo ostalo su perverzije koje nikom normalnom ne trebaju...

Moj PC  
1 6 hvala 0
15 godina
Re: Testirali smo MOVA S20 Pro, aparat za kavu koj
Kod svih tih aparata za kavu najvažnije je koji tip kave koristite.
vicious
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Kod svih tih aparata za kavu najvažnije je koji tip kave koristite.
vicious
Moj PC  
0 0 hvala 0
22 mjeseca
Moja lošija polovica prestala piti tursku kavu radi kiseline u želucu koju joj izaziva, te kupila nespresso aparat i nakupovala raznih kapsula okusa i bila oduševljena sigurno tri godine.

Te ljetos probala tursku kavu Ali marka bar cafe te od onda obožava opet tursku kavu... zapravo joj smetala prava kava, što je i meni problem kod kave.

Treba li kome nespresso aparat?
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina

Znači ovo je extra dupli espresso ako je 38-42g u šalici i bome rastrošan. Ja sebi radim od 8g kafe dobijem 16g u šalici.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
moderator
dery kaže...

Znači ovo je extra dupli espresso ako je 38-42g u šalici i bome rastrošan. Ja sebi radim od 8g kafe dobijem 16g u šalici.

Standardni dupli espresso "recept" je 18-19 g zrna i omjer 1:2 (dakle 36-38 g tekućine). S testiranim aparatom također dolazi košarica za jednostruki espresso pa je to opcija za one kojima dupli ne odgovara 

Never put Dolby on snake detectors.
18 godina
moderator
Sirotanovic kaže...
Moja lošija polovica prestala piti tursku kavu radi kiseline u želucu koju joj izaziva, te kupila nespresso aparat i nakupovala raznih kapsula okusa i bila oduševljena sigurno tri godine.

Te ljetos probala tursku kavu Ali marka bar cafe te od onda obožava opet tursku kavu... zapravo joj smetala prava kava, što je i meni problem kod kave.

Treba li kome nespresso aparat?

Tu zapravo može biti dosta faktora. Nije nužno problem u "pravoj" ili kvalitetnijoj kavi, niti isključivo u načinu pripreme. Vrsta zrna, stupanj prženja, količina kofeina, doza i način pripreme mogu utjecati na to kako će nekome kava sjesti na želudac, a individualne razlike su poprilične. Tako da je sasvim moguće da joj jedna konkretna kava odgovara, a druga izaziva tegobe. Spominjem čisto kao potencijalno korisnu informaciju za one koji vole kavu, ali su zbog sličnih problema potpuno odustali od nje 🙂

18 godina

Čisto korektna recenzija! A to kakav je aparat na duge staze, tko će ga znati.

Za sad ovo što nudi za 400€ je bago rečeno jako puno. 

E da, jedno pitanje vezano uz plastiku, koliko je krhka? Kad zavrneš portafilter da li imaš dojam da ćeš ga slomiti (aparat) ili samo treba drugom rukom ga pridržati?

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.8.2026 12:22 (zdgrunf).

1 0 hvala 0
18 godina
moderator
zdgrunf kaže...

E da, jedno pitanje vezano uz plastiku, koliko je krhka? Kad zavrneš portafilter da li imaš dojam da ćeš ga slomiti (aparat) ili samo treba drugom rukom ga pridržati?

Nema straha od lomljenja uređaja, bez brige. Plastika uopće ne djeluje krkho, samo što nema onaj "premium" taktilni osjećaj. Aparat je preporučljivo pridržati drugom rukom kad se portafilter zaključava u grupu, može se cijeli pomaknuti kod energičnijeg trzaja (a takvi će biti svi nakon početnog privikavanja, kad se uhvati grif za točan kut pod kojim portafilter ulazi u grupu).

Drago mi je da ti je recenzija bila čisto korektna! 

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.8.2026 14:04 (Davor).
17 godina

Meni recimo robusta radi probleme..dok 100 posto arabica ne..nadalje ovisi dali piješ na prazan želudac ili pun..i na kraju...kofein otpušta LES..donji sfinkter jednjaka..i time kiselina ide gore...ako imaš problema s time..najbolje je ne piti...

18 godina
Davor kaže...
zdgrunf kaže...

Nema straha od lomljenja uređaja, bez brige. Plastika uopće ne djeluje krkho, samo što nema onaj "premium" taktilni osjećaj. Aparat je preporučljivo pridržati drugom rukom kad se portafilter zaključava u grupu, može se cijeli pomaknuti kod energičnijeg trzaja (a takvi će biti svi nakon početnog privikavanja, kad se uhvati grif za točan kut pod kojim portafilter ulazi u grupu).

Drago mi je da ti je recenzija bila čisto korektna! 

Imam Sage, jedan od onih koji dođe par puta više, ali nije to bitno, nego ljudima se svidi kava pa onda krenu i oni bi ali kad spomenem cifre, onda se ohlade :)
A ovo čudo iz recenzije djeluje kao čisto ok alternativa za nekog kome kapsule nisu ok, a ne da mu se davati previše para. Koliko vidim garancija je na nekim trgovinama 3 godine. Po meni, skroz ok djeluje! Tražio sam malo dalje po webu recenzije da vidim mlinac, rekao bi identilčan kao Sage, nije da su nešto izmišljali. Termoblokovi, fajn, ne vidim problem, bojlere očekivati je suludo, a i ima to svojih nedostataka (zagrijavanje npr), a to se "običnom"korisniku ne da čekati.

Thx na povratnom komentaru!

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.8.2026 15:15 (zdgrunf).
18 godina

Ja bih bolje dao 50 eur vise i imao kvalitetniji i provjeran aparat za kavu. DeLonghi ECAM 350.55.B 

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
21 mjesec
Ne pijem kafu. :D

1 0 hvala 0
18 godina

Niti ja ne pijem kavu ali vidim da se spominje Nespresso a ne spominju se reusable SS kapsule. Meni odlična stvar, ja sam si radio čaj u tome, žena si je miješala svašta (raznorazne čajeve ali bitnije za temu i kave).

Vezano za (ne)pijenje kave, probao sam ju više puta u životu i grozan mi je okus. Unatrag ~5 godina počela mi je sama kava mirišati jako fino (prije mi je smrdila) ali okus nema šanse i dalje. Možda i bolje za želudac...

Gledam te!

0 0 hvala 0
22 mjeseca
Pojasni ovo za rejuzabl kapsula?
Nw kontam.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
18 godina

Da sad ne linkam na Temu, Shein i sl., potraži "reusable nespresso pods". Imaš ih za različite aparate tako da pripazi na točan model ako planiraš naručivati.

Ima ih plastičnih, čak sam te prvo bio naručio za test jer su bili par eura 3 kom. ali malo mi je meh da to prolazi kroz plastiku. E sad, koliko je kod SS kapsula zaista stainless steel u pitanju, ne bih znao...

Gledam te!
8 mjeseci
Kaj više nitko nezna kuhat kavu? 😂

5 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice