Tesla i dalje bilježi ogroman pad prodaje u EU

poruka: 4
|
čitano: 5.409
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Tesla i dalje bilježi ogroman pad prodaje u EU".
17 godina

Pada im pridaja a riješili su to tako da su povečali cijene :D

Ok znam da dolazi jeftiniji Osnovni model ali svejedno.

1 0 hvala 0
15 godina

Ma kakva Tesla, ..... ili jeftini kinezi koji su ljepsi i jeftiniji za po gradu.. ili klasični benzin i dizel.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.11.2025 13:41 (bus).

1 1 hvala 0
3 mjeseca

Tesla je yesterday's news.... Sad se voze šaomiji, geely, mg i ostali...

Moj PC  
3 1 hvala 0
17 godina
Re: Tesla i dalje bilježi ogroman pad prodaje u EU

Xpeng G6 kosta manje/isto od Y a bolji je po svemu.
Ima ekrani iza volana a Tesla nema, ima mjenjac na volanu i to fizicki a ne swipe po ekranu a Tesla nema, ima 360 kamere a Tesla nema, puni se 12 minuta a Tesla 30 minuta, ima Android Auto/Apple Carplay a Tesla nema. G6 4,1sec vs Y 4,8sec.
G6 50W wireless punjenje telefona u autu Y 15W. G6 V2L - Y nula bodova, G6 Nappaleather - Y Nappaleateher na vratima a zicevi nula bodova. G6 18 zvucnika - Y 15 zvucnika. G6 besplatni XPILOT Assist vs Y 7500€, G6 parkirni senzori - Y nula parkirnih senzora i sve je na kameru koja mi btw sad po zimi svaki drugi dan ne radi!

Tesli je pala prodaja za skoro 50% ove godine na Europskom kontinentu i sljedece godine bude pala ponovo jer se od ove godine Xpeng proizvodi u Grazu a BYD bude sljedece godine pocel neki put proizvoditi u Madarskoj. Zeekr, Geely i ekipa voze s brodovima i u pravilu svi su bolji od Tesle u svakom pogledu.

Imam novi Y i auto je ok ali kraj recimo Xpeng G6 je kontejner na kotacima. Kad otplatim Teslu prelazim na Xpeng ili Xiaomi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.11.2025 11:29 (NEW_MAN).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice