dimenzije 160x76 mm eto debljina 6mm...ča im to znači...debljina nije problem nego dužina i širina...mobiteli za ruke ko lopate...6 ili 10 mm meni isti djava...mene boli ovih 160mm
Tanji i lakši Samsung Galaxy S25 Ultra pokazuje mo
- poruka: 13
- |
- čitano: 4.385
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Barem su zaoblili rubove pa ne izgleda više ko cigla, za razliku od prošle dvije generacije.
Barem su zaoblili rubove pa ne izgleda više ko cigla, za razliku od prošle dvije generacije.
Po tome se telefon razlikovao od ostalih "generičkih". Taj dizajn je prepoznatljiv još od note10+ (IMHO - i sada mi je to najljepši telefon kojeg sam ikad imao), dakle 4 generacije telefona. Sada svi mobiteli na stolu izgledaju isto - ravna crna pločica ravnih bokova sa zaobljenim rubovima.
Skoro sva softverska poboljšanja (UI7)će zahvatiti bar tri generacije iza. Ostalo 99% korisnika neće vidjeti razliku u odnosu na prijašnji model.
Info: samsung.de otkupljuje stari uređaj kod nabave novog -S23 Ultra 512 gb - cca 500+ eur (sinoć član obitelji naručio novi uz zamjenu za stari)- dakle u dvije godine Samsung smatra da je izgubio cca 1.000 eur vrijednosti.
Ja sam na + modelima, ultra mi je preglomazna, a ni taj oblik mi se nije svidio, ali kako kome paše. Inače S7 edge mi ostaje njihov najbolji dizajn.
Kupite samsung S25 Plus, pa se mijenjamo za moj S24 Ultra (kupljen u kolovozu 2024, garancija, nije pretplata)
Hoću lakši telefon, a netko voli pen, pa
Next
Dok ne bude izgledala kao plavuša iz serije Westworld i dok ne bude dobro znala raditi one radnje, ne kupujem.
Kod Samsung 24 Ultra mi se baš zbog tih rubova super dopada izgled i uopće ne smetaju i s obzirom na veličinu ekrana u svakodnevnom korištenju. A ionako se za taj mob mora koristiti maska pa ne vidim problem jer s maskom izgleda kao i drugi mobovi, npr S24+.
točno
Ne vidim u čemu je problem. Tko voli neka gleda. Na S24 Ultra je ekran ful u čoškovima pa ne znam kako bi onda zaoblili maskicu. Meni uopće ne smetaju rubovi niti mi žulja ruku. Ako je nekom problem, neka kupi S plus model (npr. S22+, S23+, S24+....) i on ima zaobljene rubove ali i ekran pa se da zaobliti maskica.
A nekako da maskica bude deblja i šira pa da malo zaoble kutove.
Ali sam mislio više za ove kopije oštrobridnog iPhonea, da za njih naprave udobnu maskicu bez tog ravnog okvira . Meni žulja ruku i donji špic i otvor od USBa na maski (bio bih jako zadovoljan kad bi usb ulaz bio na gornjoj strani) .