Sunlu ima gadget za iskorištavanje ostataka filame

poruka: 9
|
čitano: 2.813
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sunlu ima gadget za iskorištavanje ostataka filame".
15 godina

Može li spojiti komade silka za trimer? Imam gomilu komada po 20cm. 

Your dad always said that one day Del Boy would reach the top. Then again, he always said Millwall would win the cup.

1 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Re: Sunlu ima gadget za iskorištavanje ostataka fi
uss kaže...

Među prvim filamentima za printanje se upravo i koristila ta najlon traka za trimer.

Zato i je standard veličina 1.75/2.85 mm filamenta za print. Jer je isto kao trimer traka.

Tako da, vjerojatno hoće.

Samo mi je malo čudno kako doslovno nigdje ne mogu pronaći dodatni tekst za ovu objavu. Samo BUG na čitavom internetu zna za novi Sunlu Filament Connector...

The planet broke before the Guard did!
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.7.2024 12:15 (imsonotgonnatellyoumyname).
16 godina

A ja to radio ručno sa upaljaćem i malim komadićem PTFE cijevi da osiguram promjer...

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Solo761 kaže...

A ja to radio ručno sa upaljaćem i malim komadićem PTFE cijevi da osiguram promjer...

E vidiš baš zato bi pozdravio ovakvu mašinicu.
Probao sam to ručno 5-6 puta i svaki put bi fulao promjer, barem malo. Samo mi se dvaput zaštopalo, no jako je lako fulati za 0.1-0.2mm i onda si u banani.

No ja i dalje nigdje ne vidim vijesti o ovom uređaju.

Moderatori/autore, odakle Vam izvor za ove vijesti? Ja nikako ne mogu potvrditi postojanje/najavu ovog uređaja, a trošim toliko filamenta da bi pozdravio kupnju istog.

The planet broke before the Guard did!
8 godina

Izgleda da je netko copy pastao fake news. Bude urednik sretan :)

0 0 hvala 0
11 godina

Mora da je Temu, a gdje drugdje .........

1 0 hvala 0
16 godina
moderator
imsonotgonnatellyoumyname kaže...
uss kaže...

Među prvim filamentima za printanje se upravo i koristila ta najlon traka za trimer.

Zato i je standard veličina 1.75/2.85 mm filamenta za print. Jer je isto kao trimer traka.

Tako da, vjerojatno hoće.

Samo mi je malo čudno kako doslovno nigdje ne mogu pronaći dodatni tekst za ovu objavu. Samo BUG na čitavom internetu zna za novi Sunlu Filament Connector...

Službena obavijest od Sunlua.

This space for rent!
16 godina
imsonotgonnatellyoumyname kaže...
Solo761 kaže...

E vidiš baš zato bi pozdravio ovakvu mašinicu.
Probao sam to ručno 5-6 puta i svaki put bi fulao promjer, barem malo. Samo mi se dvaput zaštopalo, no jako je lako fulati za 0.1-0.2mm i onda si u banani.

No ja i dalje nigdje ne vidim vijesti o ovom uređaju.

Moderatori/autore, odakle Vam izvor za ove vijesti? Ja nikako ne mogu potvrditi postojanje/najavu ovog uređaja, a trošim toliko filamenta da bi pozdravio kupnju istog.

Ja nisam imao problema sa promjerom, zato mala PTFE cjevčica da nakon spajanja provućem par puta kroz nju i tako "skrešem" promjer na potrebnu dužinu. Najveći problem mi je bio što je taj spoj bio dosta krhak pa je trebalo jako pažljivo baratati. Jednom kada prođe kroz ekstruder je bilo OK, samo da se ne presavine i pukne prije toga...

9 godina
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice