Može li spojiti komade silka za trimer? Imam gomilu komada po 20cm.
Sunlu ima gadget za iskorištavanje ostataka filame
- poruka: 9
- |
- čitano: 2.765
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Među prvim filamentima za printanje se upravo i koristila ta najlon traka za trimer.
Zato i je standard veličina 1.75/2.85 mm filamenta za print. Jer je isto kao trimer traka.
Tako da, vjerojatno hoće.
Samo mi je malo čudno kako doslovno nigdje ne mogu pronaći dodatni tekst za ovu objavu. Samo BUG na čitavom internetu zna za novi Sunlu Filament Connector...
A ja to radio ručno sa upaljaćem i malim komadićem PTFE cijevi da osiguram promjer...
A ja to radio ručno sa upaljaćem i malim komadićem PTFE cijevi da osiguram promjer...
E vidiš baš zato bi pozdravio ovakvu mašinicu.
Probao sam to ručno 5-6 puta i svaki put bi fulao promjer, barem malo. Samo mi se dvaput zaštopalo, no jako je lako fulati za 0.1-0.2mm i onda si u banani.
No ja i dalje nigdje ne vidim vijesti o ovom uređaju.
Moderatori/autore, odakle Vam izvor za ove vijesti? Ja nikako ne mogu potvrditi postojanje/najavu ovog uređaja, a trošim toliko filamenta da bi pozdravio kupnju istog.
Izgleda da je netko copy pastao fake news. Bude urednik sretan :)
Mora da je Temu, a gdje drugdje .........
Među prvim filamentima za printanje se upravo i koristila ta najlon traka za trimer.
Zato i je standard veličina 1.75/2.85 mm filamenta za print. Jer je isto kao trimer traka.
Tako da, vjerojatno hoće.
Samo mi je malo čudno kako doslovno nigdje ne mogu pronaći dodatni tekst za ovu objavu. Samo BUG na čitavom internetu zna za novi Sunlu Filament Connector...
Službena obavijest od Sunlua.
E vidiš baš zato bi pozdravio ovakvu mašinicu.
Probao sam to ručno 5-6 puta i svaki put bi fulao promjer, barem malo. Samo mi se dvaput zaštopalo, no jako je lako fulati za 0.1-0.2mm i onda si u banani.
No ja i dalje nigdje ne vidim vijesti o ovom uređaju.
Moderatori/autore, odakle Vam izvor za ove vijesti? Ja nikako ne mogu potvrditi postojanje/najavu ovog uređaja, a trošim toliko filamenta da bi pozdravio kupnju istog.
Ja nisam imao problema sa promjerom, zato mala PTFE cjevčica da nakon spajanja provućem par puta kroz nju i tako "skrešem" promjer na potrebnu dužinu. Najveći problem mi je bio što je taj spoj bio dosta krhak pa je trebalo jako pažljivo baratati. Jednom kada prođe kroz ekstruder je bilo OK, samo da se ne presavine i pukne prije toga...