Sud odbio zahtjev Britanca za pretragu odlagališta

poruka: 13
|
čitano: 2.839
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sud odbio zahtjev Britanca za pretragu odlagališta".
12 godina

IT inženjer bez backupa. Slobodno se reklamiraju da ljudi znaju da je tobom najbolje ne raditi

5 2 hvala 0
8 godina

Zanimljivo da ima toliko bitcoina gore i biser slucajno baci krivi.
Pa čovječe, da imaš toliko na disku, ne da bi provjerio 3x prije bacanja, nego 33x

Moj PC  
5 1 hvala 0
4 godine

10% pa debilcino prokleta i dobro da ti nisu dali

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Treba mu dozvoliti da pretražuje, ali isključivo on sam osobno. Pa ako pogine, pogine.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina

puko je ko kokica u prijevodu

Intel 80286
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina

Glupost, da je to čak još uvijek na tom smetlištu pa nema boga da bi to našao, do sada je iznad tog diska sigurno jedno 20mt smeća i prije će dobit na lotu te pare nego nać taj disk. Uostalom da je pametan onu sekudnu kaj je to skužio je trebao otić do odlagališta i turnit 100 funti pajdi koji tam radi i kopat....

Moj PC  
4 0 hvala 0
8 godina
Re: Sud odbio zahtjev Britanca za pretragu odlagal
događa se. naučis na najtezi način. ... Ja sam na jednom hdd imao 1tb podataka, samo na tom disku. I htio sam preformatirati usb stic i greškom odabrao krivu putanju i obrisao taj 1tb disk.
14 godina
Crypt kaže...

Zanimljivo da ima toliko bitcoina gore i biser slucajno baci krivi.
Pa čovječe, da imaš toliko na disku, ne da bi provjerio 3x prije bacanja, nego 33x

Crypt

Ma koliko se sjećam on je disk bacio prije nego je Bitcoin prvi put skočio i onda je skužio da su mu podaci o bitcoinu na tom disku.

Taj siromak ne može ni spavati stalno misli na disk. Kao iz one reklane za torticu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.1.2025 10:37 (hummer0).
2 mjeseca
A kako je tek onome što je naručio pizzu i platio bitkonjima, koji tada nisu ništa vrijedili. To je bila vijest prije barem 5 godina da je pizza koštala kad se predračuna bitkoint vrijednost ispalo 120 000 000 dolara , a sad vrijednost te pizze što je proždro je dupla 🤑
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.1.2025 17:48 (Sirotanovic).
16 godina
Sirotanovic kaže...
A kako je tek onome što je naručio pizzu i platio bitkonjima, koji tada nisu ništa vrijedili. To je bila vijest prije barem 5 godina da je pizza koštala kad se predračuna bitkoint vrijednost ispalo 120 000 000 dolara , a sad vrijednost te pizze što je proždro je dupla 🤑

Dupla? Nisi ni blizu! Florida Man po imenu Laszlo Hanyecz je 22. maja 2010. za dve pizze dao 10 000 bitkoina!

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
16 godina

Meni nije jasno zašto je uopće bacao disk?

Imam još u ladici i SCSI diskove od 8GB, ispravni su, rade, ne vidim zašto ih baciti. A kamoli da samo tako bacam neki disk. Tek kada/ako bekne... Uvijek se nađe gdje se može upotrijebiti, bilo za nešto konstruktivno, bilo za retro pizdarije. Ili da i sam ne čačkam po tome bih dao takav disk nekome tko se zanima time. Tako sam i dobio te SCSI diskove, taman su mi trebali za Commodore A590 vanjski disk za Amigu 500, da ga vratim u žive pošto je origigi 20MB (da MB) MFM disk beknuo davno prije nego je to sve došlo do mene... Koji isto još uvijek imam, mada je beknuo...

A da ne govorim da ne bih bacio bilo kakav disk prije nego bih ga temeljito obrisao (i prebrisao)...

Ovaj je IT tehničar tipa "mali Pero iz ulice koji džabe instalira ofis"...

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.1.2025 7:51 (Solo761).
Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
Sirotanovic kaže...

meh... prodao bi ih vjerojatno kad su vrijedili 100$ i bio sretan kako je dobar biznis napravio... ni prvi ni zadnji

4 mjeseca

Koliko naivan možeš biti da misliš da češ pronaći HDD ( čak i čitav ) ispod 1-2m. tone otpada ?
"Imao je dva identična diska, a slučajno je odbacio onaj s kriptovalutom umjesto praznoga." Tko baca čitav, upotrebljiv HDD ?

https://linktr.ee/biciklisti.hrvatska

1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice