U subotu u Zagrebu zabranjeno letenje neovlaštenim

poruka: 131
|
čitano: 18.375
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "U subotu u Zagrebu zabranjeno letenje neovlaštenim".
8 mjeseci
Re: U subotu u Zagrebu zabranjeno letenje neovlašt
@gpd jbt jesi ti stvarno psiho ili stvarno ne znaš čitati.
Jel statistika da se gnječi tisuće ljudi , preko 600 ozlijeđenih i 21 mrtvih sa polomljenim rebrima 🤯

Druga stvar što se izvrne dvadesetak ljudi od srčanog ali stampedo ne spada u statistike. I da si čitao zalijepljeno shvatio bi da je to bilo na samom početku festivala , tik na ulazu i odmah je love parade prekinut , kancelarka Merkel je izrazila žalost na tv, tako da definitivno to ne spada u neku statistiku 2 000 000:21, nego je bilo na ulazu u grupi od par tisuća ljudi.
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.6.2025 23:45 (Sirotanovic).
7 mjeseci
gpd kaže...
mar123 kaže...
gpd kaže...
Sirotanovic kaže...
Veliki koncerti se izbjegavaju zbog više faktora većeg rizika, između ostalog i većeg rizika od stampeda. Ako se krivo procijeni sa pregradnim koridrorima ili premalo ulaza...
Recimo Love Parade veliki techno festival koji je bio jako popularan , do sredine 90tih na njemu je bilo više od milijun ljudi svake godine , došao do dva milijuna, završio je užasno uz grešku organizatora, samo jedan ulaz su postavili i u stampedu se ugušilo 19 ljudi, a mnogo ih je bilo ozlijeđenih.

I ovako su procijenili da će dvadeset ljudi umrijeti na Thompsonovom koncertu, a bit će sigruno i kritičnih naguravanja prema bini ili kad se budu razilazili.

19 stradalih na milijun ljudi je statistička pogreška.

tolko njih samo dobije infarkt ili moždani svaki dan.

to ti ima smisla samo ako na koncertu od milju ljudi 19 umre od infrakta. po tvome onda mogu usetat u milijunski grad i streljat 19 ljudi i kasnije rec jbg, ionako ih tolko umre svaki dan od infarkta. 

Organizacija koncerta od 500K ljudi je pravi logistički sigurnosni izazov, toliko nema ljudi na olimpijadi, na univerzijadi nije bilo toliko ljudi.

Bilo je kad je Papa bio, dvaput. 

6 godina

Klasican dernek sa hrpetinom pijanih, krezubih, vecinom cudnovatih ljudi. Neka je sa srecom svima koji ce taj dan biti u tom dijelu Zagreba. 

Ne znam zasto se toliko ljudi dozvolilo. Ako je vec Tomasevic popustio zbog prozivanja po medijima trebao je MUP reagirati. Ovako, ako se nesto nedaj Boze dogodi svi ce prebacivati odgovornost izmedju sebe i zavrsiti ce na klasican hrvatski nacin : pojeo vuk magare.

7 6 hvala 0
10 mjeseci
SamoPitam3 kaže...

Klasican dernek sa hrpetinom pijanih, krezubih, vecinom cudnovatih ljudi. Neka je sa srecom svima koji ce taj dan biti u tom dijelu Zagreba. 

Ne znam zasto se toliko ljudi dozvolilo. Ako je vec Tomasevic popustio zbog prozivanja po medijima trebao je MUP reagirati. Ovako, ako se nesto nedaj Boze dogodi svi ce prebacivati odgovornost izmedju sebe i zavrsiti ce na klasican hrvatski nacin : pojeo vuk magare.

A šta treba ovoj low IQ naciji nego mazanje očiju jednim fejk domoljubom koji bude do smrti pjevao od devesprvoj koju je vidio sam u svojim spotovima. U intervjujima seruckao kako ju voli, ali joj ne voli plaćati porez. Ali kune se u hrv kao i prosječan cajker koji jedva čeka subotu da digne desnicu, pa kasnije nakon koncerta produži razvaliti se negdje na cajke, vjerojatno u Nec ili BBS. 

9 godina

thompson me pretjerano ne zanima u životu, ali moram priznati da uživam na opću kmečaonu ljevičara na tematiku "ustaškog derneka, pijanih krezubih ljudi, pjevača koji ne plaća porez" i svu silu ostalih malumnih razloga da se popljuje nešto što navedene salonske ljevičare, pazi sad, uopće ne zanima. i onda, da apsurd bude veći, pokazuju neku brigu za navedene "pijane krezube ustaše" i kako je cijela situacija za "pijane krezube ustaše" opasna. naravno, elaborate ne da nisu vidjeli, nego i da su vidjeli nemaju stručnosti crno pod noktom za razumijeti napisano, ali po forumima, redditu su svi pravi stručljaci, ne.

jebemu, ak te thompson, tonson, toncon ili kakogod ne rajca, fuckin ga zaobiđi. ne idem na cajke, pa ne hodam po koncertima govoreći ljudima da su debili. ne idem na, recimo, inmusic ovih dana, pa nisam na jarunu koji cijeli tjedan itekeko odzvanja među lokalnim zgradama, ali to je u redu.

istovremeno, bilokoji koncert u areni zaguši okolne kvartove, ed sheeran je također zagušio dio hipodroma, pa nijedan salonski licemjerni ljevičar nije kmečao o tome i otvarao teme po redditu sa još kmečanja. ali thompson je problem. nije MPT problem, u glavi je problem i to ne pijanim krezubim ustašama nego onima koji te ustaše vide na svakom koraku. čovjek neće izvesti nijednu ustašku pjesmu, neće uzviknuti zds, neće mahati pavelićevom slikom, neće učiniti ništa ustaško na pozornici, ali, ali, mamice, kme, kme...to je ustaški dernek s 500k pijanih povamirenih ustaša. koji k ne valja u glavi?

ohladite, popijete nešto hladno, očito ove vrućine nisu za svakoga.

ps, ljevičarski sjw, pogledajte pozornicu splitske ultre i sad zamislite da thompson ima takvu kulisu. mozak bi vam je**** zakuhao.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.7.2025 10:00 (bruno1026).

15 1 hvala 7
10 mjeseci
bruno1026 kaže...

thompson me pretjerano ne zanima u životu, ali moram priznati da uživam na opću kmečaonu ljevičara na tematiku "ustaškog derneka, pijanih krezubih ljudi, pjevača koji ne plaća porez" i svu silu ostalih malumnih razloga da se popljuje nešto što navedene salonske ljevičare, pazi sad, uopće ne zanima. i onda, da apsurd bude veći, pokazuju neku brigu za navedene "pijane krezube ustaše" i kako je cijela situacija za "pijane krezube ustaše" opasna. naravno, elaborate ne da nisu vidjeli, nego i da su vidjeli nemaju stručnosti crno pod noktom za razumijeti napisano, ali po forumima, redditu su svi pravi stručljaci, ne.

jebemu, ak te thompson, tonson, toncon ili kakogod ne rajca, fuckin ga zaobiđi. ne idem na cajke, pa ne hodam po koncertima govoreći ljudima da su debili. ne idem na, recimo, inmusic ovih dana, pa nisam na jarunu koji cijeli tjedan itekeko odzvanja među lokalnim zgradama, ali to je u redu.

istovremeno, bilokoji koncert u areni zaguši okolne kvartove, ed sheeran je također zagušio dio hipodroma, pa nijedan salonski licemjerni ljevičar nije kmečao o tome i otvarao teme po redditu sa još kmečanja. ali thompson je problem. nije MPT problem, u glavi je problem i to ne pijanim krezubim ustašama nego onima koji te ustaše vide na svakom koraku. čovjek neće izvesti nijednu ustašku pjesmu, neće uzviknuti zds, neće mahati pavelićevom slikom, neće učiniti ništa ustaško na pozornici, ali, ali, mamice, kme, kme...to je ustaški dernek s 500k pijanih povamirenih ustaša. koji k ne valja u glavi?

ps, ljevičarski sjw, pogledajte pozornicu splitske ultre i sad zamislite da thompson ima takvu kulisu. mozak bi vam je**** zakuhao.

A šta radiš upravo ti nego kmečiš o tome jer netko komentira tog velikog domoljuba ? I kenjaš o etiketiranju njegove publike, a ti sad ljepiš političke etikete, malo licemjerno i ironično. Zaboli me za lijevu ili desnu stranu jednako kao što me i zaboli za tog ratnog profitera.
 Ovaj forum pati od prevelike količine tetkica i pičkica kojima se ništa ne smije reći, napisati bez da ne počnu kao pravi moderni muškarčići cendrati jer eto netko vrijeđa "velikog domoljuba" Thompsona.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.7.2025 9:42 (filip_medo).
9 godina

Moze i MPT, Prijovicka, klecavci i ostale biljke. 

Za to smo se borili 91'. 

Za mnoge druge stvari nismo, ali su svejedno dosle. 

Sad jel' nekog inkomodira, manja stvar.

Ocito je koncert odobren, i dogadja se, svidjalo se nekome ili ne. 

Ako ne odgovara, glasujte na slijedecim izborima. Ili glasajte drugacije. Ili ako smetaju Nepalci, imajte vise djece. itd. 

Svaka smetnja u vecini slucajeva ima protulijek.

A on ukljucuje, u vecini slucajeva, akciju IRL. 

1 0 hvala 0
16 godina

Ako organizacija bude na visokoj razini, neće biti problema i brige. A i vjerojatno neće biti 500 000 ljudi, nego 100-tinjak tisuća manje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Bilo bi zanimljivo koliko ce na koncertu biti domacih a koliko uvoznih domoljuba? 

Nebi se cudio da minken bojna okupira zagreb sa bar 300 000 borbenih rod pjesadija 

4 2 hvala 0
16 godina

Mogu se ljudi žaliti na Thompsona i omalovažavati koncert koji predstoji, ali ostaje činjenica da osim njega u Hrvatskoj vjerojatno nema pjevača koji ima veću publiku i koji bi prodao preko 500 000 karata. Meni je Thompson drag i ne doživljavam ga kao lošu osobu, jer loša osoba ne bi pjevala pjesme koje on pjeva. Što se tiče njegovih vokalnih sposobnosti, tu sigurno da ima puno, puno boljih pjevača, ali Thompson će ući u legendu s ovim koncertom. Samo da sve proteče uredno i mirno, bez ekcesa i nezgoda. Jer puno je to ljudi. Kartu nisam kupio, ali sve se mislim kako bi bilo posebno i lijepo, onako s kraja, stati barem na kratko i poslušati tu ogromnu masu ljudi koja će pjevati s njim.

Ovdje u Imotskom je bilo, kažu, 25 000 ljudi i zvuči moćno, a kako će tek biti kada ih bude nekoliko stotina tisuća. Samo, baklje su apsolutno nepoželjne u tolikoj masi ljudi.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.7.2025 16:20 (Izzy).
Moj PC  
4 3 hvala 0
16 godina
Izzy kaže...

...Meni je Thompson drag i ne doživljavam ga kao lošu osobu, jer loša osoba ne bi pjevala pjesme koje on pjeva. ...

Svi ostali komentari su suvisni 

16 godina
Izzy kaže...

Mogu se ljudi žaliti na Thompsona i omalovažavati koncert koji predstoji, ali ostaje činjenica da osim njega u Hrvatskoj vjerojatno nema pjevača koji ima veću publiku i koji bi prodao preko 500 000 karata. Meni je Thompson drag i ne doživljavam ga kao lošu osobu, jer loša osoba ne bi pjevala pjesme koje on pjeva. Što se tiče njegovih vokalnih sposobnosti, tu sigurno da ima puno, puno boljih pjevača, ali Thompson će ući u legendu s ovim koncertom. Samo da sve proteče uredno i mirno, bez ekcesa i nezgoda. Jer puno je to ljudi. Kartu nisam kupio, ali sve se mislim kako bi bilo posebno i lijepo, onako s kraja, stati barem na kratko i poslušati tu ogromnu masu ljudi koja će pjevati s njim.

Ovdje u Imotskom je bilo, kažu, 25 000 ljudi i zvuči moćno, a kako će tek biti kada ih bude nekoliko stotina tisuća. Samo, baklje su apsolutno nepoželjne u tolikoj masi ljudi.

Za profit spremni... 

4 godine
gpd kaže...
zašto si ti bitniji od 500k ljudi ?

Moja ljutnja ovisi o tome tko nastupa. 

Da nastupa Brena ne bih se ljutio. 

Inače, ima on i kvalitetnih pjesama (Zaustavi se vjetre” iz 2009. proglašena je najvećim hrvatskim evergreenom u posljednjih 50 godina u popularnom HRT-ovom showu “Evergreen”.), a ima svatko smeća, pa i pokojni Arsen Dedić je znao staviti na album niškoristi pjesme.

合気道 五段
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.7.2025 19:31 (Zaporožac).
16 godina
Zaporožac kaže...
gpd kaže...

Kako to? Pa ista je publika? A i manager mislim 

4 godine

Ekipa poslije koncerta ide na after u prvu birtiju. 

合気道 五段
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 mjeseci

.

3 0 hvala 0
17 godina
Ma katastrofa, već u sedam ujutro se krenula okupljati bagra. Izgledaju ko normalni ljudi, ispod one nakaradne odjeće.
Žena i ja pobjegli u Opatiju, tako da nas mimoiđe ovaj dernek. Kada opet dođu neki svjetski ljudi u kvart neće biti potrebe za bježanjem.
Hrvatska posla...
Gledam te!
16 godina
Zaporožac kaže...
gpd kaže...

Inače, ima on i kvalitetnih pjesama (Zaustavi se vjetre” iz 2009. proglašena je najvećim hrvatskim evergreenom u posljednjih 50 godina u popularnom HRT-ovom showu “Evergreen”.), a ima svatko smeća, pa i pokojni Arsen Dedić je znao staviti na album niškoristi pjesme.

Evo sada znamo i da je produkcija ista. Izgleda da ce samo "srpski" dronovi smjeti letjeti 

16 godina

Još pola sata i "piše se povijest". Počinje megaspektakl uskoro!!! Ruše se rekordi! Nekako mi je drago zbog svega, ovog događaja, makar nisam tamo.

Kao dijete sam...

Moj PC  
2 2 hvala 0
10 mjeseci

Istina piše se povijest kak će Hrvati izaći na ulice za sve, samo ne ono bitno. :)

16 godina
filip_medo kaže...

Istina piše se povijest kak će Hrvati izaći na ulice za sve, samo ne ono bitno. :)

Mislis hercegovci? 

16 godina

Dogoditi će se i to. Kada se skupi masa nezadovoljnih ljudi... Ali pustimo sada to.

10 mjeseci
konjRR kaže...
filip_medo kaže...

Mislis hercegovci? 

Ma to mi ne smeta, bosanci, hercegovci, hrvati. Samo kazem zao mi je sto se ne skupljamo u takvom broju za bitne stvari.

Izzy kaže...

Dogoditi će se i to. Kada se skupi masa nezadovoljnih ljudi... Ali pustimo sada to.

A gle nek ljudi uzivaju, bolje ljubav nego rat u svakom slucaju. Da je lijepo to sve vidjeti na jednom mjestu, jest.

16 godina
filip_medo kaže...

Ma to mi ne smeta, bosanci, hercegovci, hrvati. Samo kazem zao mi je sto se ne skupljamo u takvom broju za bitne stvari.

A gle nek ljudi uzivaju, bolje ljubav nego rat u svakom slucaju. Da je lijepo to sve vidjeti na jednom mjestu, jest.

Ni meni ne smeta samo mi smijesno da smo "mi" hercegovci ali ne ostali slavenski narodi. Neznam po cemu su "nam" hercegovci toliko dragi. 

A opet problem je sto bas ti koji su se skupili ne promoviraju ljubav nego rat, u svakom slucaju. 

6 godina
bruno1026 kaže...

Za nekoga koga kao thompson ne zanima napisao si poprilican komentar u kojemu si popljuvao sve i svasta . Koga ti muvas da ga thomson ne zanima ?!?!?  Izgleda jedino samoga sebe.... 

4 godine

Obožavam ovaj narod i jedne te iste argumente. 

Problem je njegov koncert ali nije problem četnikovanje x dana po Areni Zagreb kad dođu cajke, to bude pokriveno kao najveći kulturni događaj, iako isti s kulturom veze nema nikakve.

"Thompson "profitira" od ratne tematike." - Ovaj mi je često jako smiješan, pogotovo ako dolazi od metalaca koji svršavaju na Sabaton, ali i kad dolazi od ljudi koji ne slušaju metal, jer najednom više nije bitno što najveći pop izvođači već 60-70 godina otkako postoji popularna glazba, a i duže, profitiraju na jednim te istim praznim ljubavnim tematikama koje su dopizdile i bogu i vragu. Nije problem kad Ed Sheeran napuni kasu od pjevanja kako voli neku djevojku i sve njene oblike, ali problem je kad Thompson napuni kasu kad pjeva o domovini.

Moj PC  
7 3 hvala 0
11 godina

@Synthium

U Areni Zagreb se nekoliko puta za redom pjevalo o ljubavi. Nije bilo nikakve mržnje. Te nije cijeli grad bio blokiran zbog politike.

Iskreno, jučer se nisam osjećao dobro. Osjećao sam nelagodu, strah i strepnju. Nije bilo lako, niti nimalo lako proći pored mnogih grupa crnokošuljaša.

Cijelu večer su po gradu buljali pijane horde crnokošuljaša.

U Starom Trnju, neki Trnjani su nudili parking za 25 €. Mala dječica nasred cesta stoje sa natpisom i mašu sa kartonom, gdje piše parking i njegova cijena.

Kada sam to vidio na licu mi je nastala tuga i sažaljenje. Neke žene koje su pazile na tu djecu, samo su me poput snajpera prostjerila pogledom i nisu me micala iz vidnog polja.

Brže, bolje sam prošao svojim putem dalje.

dzg
4 godine
PzKpfw kaže...

@Synthium

U Areni Zagreb se nekoliko puta za redom pjevalo o ljubavi. Nije bilo nikakve mržnje. Te nije cijeli grad bio blokiran zbog politike.

Iskreno, jučer se nisam osjećao dobro. Osjećao sam nelagodu, strah i strepnju. Nije bilo lako, niti nimalo lako proći pored mnogih grupa crnokošuljaša.

Cijelu večer su po gradu buljali pijane horde crnokošuljaša.

U Starom Trnju, neki Trnjani su nudili parking za 25 €. Mala dječica nasred cesta stoje sa natpisom i mašu sa kartonom, gdje piše parking i njegova cijena.

Kada sam to vidio na licu mi je nastala tuga i sažaljenje. Neke žene koje su pazile na tu djecu, samo su me poput snajpera prostjerila pogledom i nisu me micala iz vidnog polja.

Brže, bolje sam prošao svojim putem dalje.

Razumijem to, i to je vise problem organizacije cijele stvari i naseg odvratnog oportunizma i pohlepe kao naroda. Realno, mislim da smo mi najodvratniji i najpohlepniji narod u takvim situacijama, pogledaj nam samo cijene na sezoni, cijene recimo majstora, bilo kakvih usluga, i toga kako se mi ponasamo kad je lova u pitanju.

That being said, ja samo vise kao đavolji advokat komentiram argumente osoba koji prozivaju doticnog pjevaca osobno za neke stvari koje njihovi najomiljeniji pjevaci i bendovi rade svaki dan i to im prolazi. Da, ne radi se o politici, oni idu na sigurno. Pjevaju kako nekog vole, kako žude, kako bi sve dali za ljubav jer je to super siguran nacin da se curice zapale i karte prodaju. Thompson zna da ce njegove pjesme podijeliti, i nije ga briga, a mogao je i on kao i ostali.

Osim toga, nisam primjetio da su Dražen Zečić, pokojni Jasmin Stavros i još poneka ekipa bili ikad demonizirani, a ranih 90-ih pjevali su mnoge sporne pjesme za što postoje i video dokazi. 

Ugl, Thompson je problem iz istih razloga iz kojih bi mnogi drugi mogli biti problem, ali eto nisu.

P.S. Profilna ti je logo Dinama. Ispravi me slobodno ako griješim, ali sam siguran da ja kao alternativac koji je do prije par godina imao dugu kosu i nosio majice od bendova ne bih smio proći određenim dijelovima Zagreba jer riskiram da me netko od BBB izbode, prebije i slično. Da ne spominjem ako prošetam u majici drugog nogometnog kluba, onda će me skupljati u komadima. I siguran sam da si i ti toga svjestan.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.7.2025 8:14 (Synthium).
16 godina
Synthium kaže...

ali nije problem četnikovanje 

Na koje tocno "cetnikovanje" mislis? Jedino "cetnikovanje" koje mogu primjetiti su horde crnih majica/kosulja, cega vec, kraj thompsona posto su ustase i cetnici braca, ono ako neznas sto je bilo 

p.s. a koje su bolje kombinacije najvecim domobljubima nego javno thompson a u privatno od cetnicke nevjeste cajke? Dokumenirano stalno i bez prekida.

Synthium kaže...
Thompson zna da ce njegove pjesme podijeliti, i nije ga briga, a mogao je i on kao i ostali.

Probao je, nije uspio pa je presao na crkveno ratnu propagandu mrznje. Ono, ako neznas sto je bilo. 

4 godine
konjRR kaže...
Synthium kaže...

ali nije problem četnikovanje 

Na koje tocno "cetnikovanje" mislis? Jedino "cetnikovanje" koje mogu primjetiti su horde crnih majica/kosulja, cega vec, kraj thompsona posto su ustase i cetnici braca, ono ako neznas sto je bilo 

p.s. a koje su bolje kombinacije najvecim domobljubima nego javno thompson a u privatno od cetnicke nevjeste cajke? Dokumenirano stalno i bez prekida.

Synthium kaže...
Thompson zna da ce njegove pjesme podijeliti, i nije ga briga, a mogao je i on kao i ostali.

Probao je, nije uspio pa je presao na crkveno ratnu propagandu mrznje. Ono, ako neznas sto je bilo. 

Ispravi me ako grijesim ali Ceca je imala vise koncerata u Zagrebu. Ako ne znas sto je radila po Vukovaru, mozda ni ti ne znas sta je bilo.

Enivej, ne da mi se o politici, ja samo volim kvalitetne rasprave. A zdrav razum kaze da vise od pola stvari koje se njemu zamjeraju se mogu zamjeriti i brojnim drugima, ali njima se ne zamjera jer su po popularnosti realno nula, iako su se trudili imati velike karijere. 

Pitanje za tebe - zasto je u redu da cajke mogu puniti arenu ZG a Thompson ne?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice