Street View donosi opsežniju pokrivenost zemalja Z

poruka: 3
|
čitano: 1.270
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Street View donosi opsežniju pokrivenost zemalja Z".
16 godina
Street View donosi opsežniju pokrivenost zemalja Z

Mapirati turisticke atrakcije mi je u redu, ali mapirati cijela naselja smatram sigurnosnim propustom na razini drzave. 

Ako izbije rat, neprijatelji bi mogli upoznati vojnike s terenom i raditi bolju pripremu strategije, sto umanjuje vrijednost domaceg terena.

You have to be odd to be number one
Moj PC  
1 4 hvala 0
16 godina
Re: Street View donosi opsežniju pokrivenost zemal
Top Bugovac kaže...

Mapirati turisticke atrakcije mi je u redu, ali mapirati cijela naselja smatram sigurnosnim propustom na razini drzave. 

Ako izbije rat, neprijatelji bi mogli upoznati vojnike s terenom i raditi bolju pripremu strategije, sto umanjuje vrijednost domaceg terena.

Što se ratovalo, se ratovalo.  Sa dronovima i današnjom tehnologijom tko će još se ganjati puškama i tenkovima, kamionima...

10 godina
Re: Street View donosi opsežniju pokrivenost zemal
bus kaže...

Što se ratovalo, se ratovalo.  Sa dronovima i današnjom tehnologijom tko će još se ganjati puškama i tenkovima, kamionima...

Doci ce moment, po meni mozda ne daleko, kada ce EMP male snage/dometa ili energetski usmjerena oruzja postati "the thing".

Onda ces u sprezi s AI, nekom mikrofonskom mrezom za detekciju dolaska swarma, i automatiziranom laserskom ili EMP stanicom imati "area denial automatizirane stanice" koje ce rusiti hrpu toga i to brzo. 

Pjesak s bilo cime u rukama ce ostati alfa i omega jos dugo. 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice