Stotine Porschea u Rusiji pretvoreno u 'cigle'

poruka: 11
|
čitano: 5.229
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Stotine Porschea u Rusiji pretvoreno u 'cigle'".
9 godina

Khm. 

ICE automobili. I tako ih srokaju. 

Sto ce tek raditi s elektricnima kada dodje naredba: "execute Order 66"

Link

6 0 hvala 0
7 godina

To je ta elektronika za automobile, ladies and gentelmens.
Danas se voziš u autu sutra si pješak, sve zato jer je netko kliknuo na ekranu "onesposobi".

10 0 hvala 0
13 godina
Re: Stotine Porschea u Rusiji pretvoreno u 'cigle'
A uvijek se pričalo da će to Kinezi napraviti sa svojim automobilima.
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.12.2025 8:27 (gordan0810).

1 1 hvala 0
15 mjeseci
Neki mokri snovi korporacija, voziš skupi, recimo bmw i ne platiš pretplatu auto stane !

U svakom slučaju lijepa reklama za Porće , ako su kupci pametni trebali bi kazniti ovako ponašanje i ne kupovati/poticati takve proizvode .
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Sirotanovic kaže...
Neki mokri snovi korporacija, voziš skupi, recimo bmw i ne platiš pretplatu auto stane !

U svakom slučaju lijepa reklama za Porće , ako su kupci pametni trebali bi kazniti ovako ponašanje i ne kupovati/poticati takve proizvode .

Evo, ja necu kupiti novog porschea 

18 godina
Cemu strah, ako mi ugase auto ugasit cu placanje rate leasinga. Nikome nije u interesu izgubiti musteriju, osim Porsche jer ocito imaju rekordnu godinu pa si to mogu priustiti!

Q3 2025: Porsche meldete einen operativen Verlust von $966 Millionen Euro, verglichen mit einem Gewinn von $974 Millionen Euro im Vorjahresquartal.

Iskreno bas me zanima koji glupson je ugasil aute u Rusiji i iz kojeg razloga. Ako su to sankcije i dosla je naredba s vrha onda nema pomoci, ali ako je neki admin kliknul nesto krivo onda gl hf u trazenju novog posla.
8 godina
Ne znam zašto je ovo ikome čudno. Ti automobili su opremljeni satelitskim praćenjem, mjerom zaštite protiv krađe. Ako auto ne dobije signal od satelita (pretpostavljam, kroz određeni vremenski period ili intervalno), on-board računalo imobilizira vozilo jer je pretpostavka da je auto ukraden.

Rusija aktivno blokira satelitske signale (između ostalih i GPS) da se zaštiti od ukrajinskih napada dronovima.

I to je cijela priča. Isto bi bilo da je Mercedes, Lamborghini, Fiat ili Škoda, ako ima takav sustav.
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.12.2025 9:21 (robogo).
Moj PC  
5 0 hvala 2
10 godina

Nek golf 2 ugase

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 mjeseci
Kako Rusi selektivno blokiraju satelitsku vezu , recimo GPS?
Ako je neki jamming u pitanju onda bi i svojim ljudima zeznuli sve satelitske veze , kao i svoj GLONAS.

Ili neka caka da "oslijepe" GPS satelit ali to bi bilo kao objava rata SADu.
17 godina
Sirotanovic kaže...
..

Ili neka caka da "oslijepe" GPS satelit ali to bi bilo kao objava rata SADu.

-ne ako je eu satelit, pri čemu je to moguće.. kao što je moguće da su za sve krive solarne oluje (koje neobično selektivno pogode ciljani satelit).. barem kao moguće političko pokriće ili tko je za što kriv, npr belgijanci za ruski novac pa nisu baš voljni to raditi itd.

-sve je moguće, pa i scenariji koji su filmski, slučaj.. jer i slučajnost je moguća, samo je pitanje koliko vjerojatno i što je vjerojatnije uz occhama i kiss :) ..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.12.2025 13:30 (ihush).
15 mjeseci
Dali je onda Porsche Auto namješten samo na Galileo (EU) satelite? Zašto Kolega onda spominje američki GPS?

Recimo moj mobitel ili sat hvata tri vrste satelita za što precizniju lokaciju , pa ako izgubi GLONAS onda uvati GPS i obrnuto , a postoji i kineski beidou.

Ne pravim se pametan ovakvim pisanjem pa da dobijem minuse, neg me zaista zanimalo kako Rusi to rade kako je kolega gore napisao, ako postoji tehnologija volio bih znati.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice