Što sve Google može zaključiti o vama na temelju v

poruka: 6
|
čitano: 4.200
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Što sve Google može zaključiti o vama na temelju v".
2 mjeseca

"Vishnu Mohandas bivši je Googleov inženjer koji je za tu kompaniju prestao raditi iz protesta, kad je doznao da su oni pomagali američkoj vojsci razviti algoritme za detaljnu analizu snimaka nastalih bespilotnim letjelicama. Korištenje tehnologije za primjenu u AI ratovanju bilo je za njega previše, pa je napustio Google (gdje je radio na projektu Google Assistanta)".

Jako zanimljivo i prvi glas da je Google surađivao s vojskom. Vjerojatno zato ima odriješene ruke za mnoge stvari koje rade. 

2 0 hvala 0
16 godina
Re: Što sve Google može zaključiti o vama na temel
Sirotanovic kaže...

"Vishnu Mohandas bivši je Googleov inženjer koji je za tu kompaniju prestao raditi iz protesta, kad je doznao da su oni pomagali američkoj vojsci razviti algoritme za detaljnu analizu snimaka nastalih bespilotnim letjelicama. Korištenje tehnologije za primjenu u AI ratovanju bilo je za njega previše, pa je napustio Google (gdje je radio na projektu Google Assistanta)".

Jako zanimljivo i prvi glas da je Google surađivao s vojskom. Vjerojatno zato ima odriješene ruke za mnoge stvari koje rade. 

Ne znam zašto te to iznenađuje?

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
14 godina

Ja sam možda zastario, ali silno se trudim da samo apsolutno bitno dijelim s nekime, s kim baš moram, tako da za mene cloud servisi ne postoje. oko 300GB fotografija postoje u 3 kopije na 3 različita diska i mjesta, ali ništa ni slučajno ne ide na te servise. S time sam se ograničio i ponekad je to malo nezgodno, ali to je moj način čuvanja sebe i svojih podataka. Ne treba nitko AI trenirati na mojim osobnim slikama  i podacima, naročito ne za vojne svrhe.

dolazim odmah - Godot
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.12.2024 21:45 (učo).
Moj PC  
5 0 hvala 2
6 godina

Ajde da Sirotanovica iznenadi, ali google inženjera "Vishnu" nema što čudit, znao je on dobro za koga radi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.12.2024 22:10 (gpd).
9 godina
ja namjerno sve uploadam kod njih, želim da vide sve moje fotke i nek rade s njima što hoće.
usput se cerekam kad vidim da ljudi koriste cloud (tuđi kompjuter) i čude se kako netko nešto radi s tim... lol
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
učo kaže...

Ja sam možda zastario, ali silno se trudim da samo apsolutno bitno dijelim s nekime, s kim baš moram, tako da za mene cloud servisi ne postoje. oko 300GB fotografija postoje u 3 kopije na 3 različita diska i mjesta, ali ništa ni slučajno ne ide na te servise. S time sam se ograničio i ponekad je to malo nezgodno, ali to je moj način čuvanja sebe i svojih podataka. Ne treba nitko AI trenirati na mojim osobnim slikama  i podacima, naročito ne za vojne svrhe.

Nisi zastario. Isto i ja, imam WD Gold od 3TB za backupirane slika s manje od 100 sati rada. To će se punit još ohohoho i kad se napuni, ići će ista fora s novim diskom takve kategorije.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice