Sprej za nos protiv COVID-19 infekcije?

poruka: 37
|
čitano: 6.275
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sprej za nos protiv COVID-19 infekcije?".
12 mjeseci

Svašta , zar nam Tramp nije dao dobar i jeftiniji savjet oko toga. Gucneš malo varikine ali dobro je i grgljati sedam minuta te ispljunuti. Čak štoviše učinkovitije neg uzimati lijek kojem je cilj da se bogate farmaceutske kompanije još više obogate na bolesnima i siromašnima 😜

Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Moj PC  
3 11 hvala 0
16 mjeseci

Ja bi volio da doktor Berecki, napise jedan clanak i o poznatom neurokirurgu koji 7-8 godina nije radio u svojoj struci, a sad je dobio posao u bolnici.

I to je dobio tako da je izabran izmedju jos 2 kandidata, on bio najbolji izbor.

Moze li netko tko se ne usavrsava i ne prati struku godinama odjednom obuci bijelu kutu?

I onda kazu vjeruj doktorima, znanstvenicima, farmaciji...

:facepalm:

19 0 hvala 1
17 godina
Re: Sprej za nos protiv COVID-19 infekcije?
Sirotanovic kaže...

Svašta , zar nam Tramp nije dao dobar i jeftiniji savjet oko toga. Gucneš malo varikine ali dobro je i grgljati sedam minuta te ispljunuti. Čak štoviše učinkovitije neg uzimati lijek kojem je cilj da se bogate farmaceutske kompanije još više obogate na bolesnima i siromašnima 😜

das neki link na to? Trazim, no nalazim jedino videe gdje se lik ocito zajebava i trola debile

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.10.2025 10:10 (Aldo).
15 godina

Mrtvaci mu ležali po bolnicama jer nije bilo mjesta po mrtvačnicama a ovaj se zajebavao i trolao. Ko je tu debil onda?

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
Moj PC  
3 1 hvala 0
5 godina
Aldo kaže...
Sirotanovic kaže...

das neki link na to? Trazim, no nalazim jedino videe gdje se lik ocito zajebava i trola debile

Nema on kapaciteta za trollat i zajebavat. On je stvarno tako mislio.

7 godina
Napisao sam najsažetije što sam mogao.
Ili jesmo, ili nismo! Ili ono treće...
16 godina
Doc Berecki kaže...
Napisao sam najsažetije što sam mogao.

-možda ista intencija-misao.. no ja bi upravo suprotno, da ima lisice + dodanu zatvorsku-crtić kuglu za nogu. .. suprotno od društvenokorisnog rada, igranja golfa, guljenja krumpira .. i ponekad bi da mediji ili policijsko-sudsko izvješće umjeto blank-zamućenog mjesta navedu podatak, npr kontroverzni poduzetnik.. ili neimenovane kompanije u kaznama, pri čemu to nije gdpr ili dijete pa da je to odgovor.. :)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
11 godina
protjeran

Hm, pa ako se nećeš cijepiti, budeš snifao. Gdje ima volje, ima i načina.

Svi se trebamo cijepiti.

Mac
Moj PC  
0 3 hvala 0
2 godine
Aldo kaže...
 gdje se lik ocito zajebava i trola debile

zona sumraka je mačji kašalj za teoretičare i trumpovce

17 godina
Gallu kaže...
Aldo kaže...
Sirotanovic kaže...

Trump je vrhunski standup komicar, ne kuze bas svi njegov humor, niti im sjeda

12 mjeseci
Pa mutav ovaj mutan mu je humor, tipa da je Antifa najveća teroristička vojska , da piješ varikinu, da Zelenski ne poštuje am. predsjednika , te one fore što se nije htio rukovati sa Merkel, Putin bad- Putin best i postavljanje crvenog tepiha... bilo je toga.

Čovjek vodi državu kao što je vodio kao svoju firmu u onom reality showu "ti si otpušten". Mijenja mišljenje kao da nema svoga i to nazivamo šalom ili strategijom. Mislim da se već lagano gubi , dali Alshajmer ili virus u mozgu.
16 godina

upravo mu izmaknuo nobel (za mir..) .. i s pravom kaže, ljuto.. da je to politiziranje :) .. kao i to da je u odnosu na obamu više zaslužio nobela, no eto, zamalo.. ili kao za inat, ode ženi, latino.. nešto antipodnog trumpu i žici ako gledamo usa stanje.. pri čemu mi je čak logičnije da je trumpek dobio nobela, realnije.. no kao što i on sam kaže, politikanstvo, dok mi to ne kažemo za npr izbor eurosonga ili sport gdje politici ne bi trebalo biti mjesto no ipak je tu itd..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

1 0 hvala 0
5 godina
Da. Ima "posebna" vrsta ljudi koja "kuži" njegov "humor"...
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.10.2025 21:42 (Gallu).
17 godina
ihush kaže...

upravo mu izmaknuo nobel (za mir..) .. i s pravom kaže, ljuto.. da je to politiziranje :) .. kao i to da je u odnosu na obamu više zaslužio nobela, no eto, zamalo.. ili kao za inat, ode ženi, latino.. nešto antipodnog trumpu i žici ako gledamo usa stanje.. pri čemu mi je čak logičnije da je trumpek dobio nobela, realnije.. no kao što i on sam kaže, politikanstvo, dok mi to ne kažemo za npr izbor eurosonga ili sport gdje politici ne bi trebalo biti mjesto no ipak je tu itd..

dobitnica mu ga posvecuje...  https://x.com/MariaCorinaYA/status/1976642376119549990
nekako mi se to cini cak i veca stvar nego da su mu ga samo dodijelili na pocetku mandata... ko na primjer onom Obami..

16 godina
vrinho kaže...

Mrtvaci mu ležali po bolnicama jer nije bilo mjesta po mrtvačnicama a ovaj se zajebavao i trolao. Ko je tu debil onda?

Pretostavljam referiras se na Bolognu, Italija, gdje smo cak imali i snimke vojnih kamiona kako prevoze lijesove, jer eto nije bilo dovolnno ambulantnih vozila.

Mediji su tada, valjda da bi dobili na vaznosti, izdavali snimke tih istih kamiona kako prevoze lijesove pod naslovima, "Raw" ili "no comment", a koje su bile potpuno van konteksta

Nazalost, nitko nije rekao da u pocecima korona ludila, sto zbog pritiska javnosti, a sto sbog pritiska politike, zahtjevala se obdukcija svih preminulih na koje se sumnjalo da su preminuli od korone.

Kapaciteti mrtvacnica jednostavno nisu bili dovoljni ( a nisu niti danas) da ih se sve moze obraditi u razumnom roku, ergo, snimke vojnih kamiona.

Interesantno, Bologna (a ujedno i eventulane nove snimke) se nigdje nije ponovila.

We live in a society exquisitely dependent on science and technology, in which hardly anyone knows anything about science and technology.
16 godina
Sirotanovic kaže...

Pretpostavljam da mislis na Trumpovu izjavu o hydroxychloroquine-u, kojoj nije uopce govorio o varikini (natrijum hipohlorit)

Trump je svoju izjavu bazirao na radovima (jedan od primjera) gdje se pokazalo da hydroxychloroquine ima pozitivne ucinke ukoliko se adminstrira na vrijeme.

Dakako, polupismeni mediji su to odmah preveli da Trump govori o varikini.

Nemojmo zaboraviti da su ti isti mediji i Ivermectin proglasili iskljucivo "horse dewormer-om" (jer tko ce dalje citati od prve recenice u Nobleovoj izjavi za medije iz 2015.), iako je lijek spasio milijune ljudskih zivota, a cak i po pitanju Covida19 pokazao pozitivne naznake u tretiranju simpotoma, no dodatna istrazivanja su  ipak potrebna.

Nazalost sumnjam da ce potpuno istrazivanje biti ikada provedeno jer  Ivermectin je genericki lijek, pa nema interesa (financijskog).

We live in a society exquisitely dependent on science and technology, in which hardly anyone knows anything about science and technology.
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.10.2025 0:58 (syncmaster245b).
16 godina

"Narančasti" je bio glavna zvijezna pandemije u vrijeme predsjedničke kampanje! Uzimao klorakin i hidroklorakin da NE OBOLI od Covida? Kasnije ga pokupio, pa ozdravio za dva dana, jer je primio Regeneronov koktel monoklonskih antitijela, uz remdesivir i deksametazon! Kako li je uopće preživio sve te neuspjele lijekove?

Smetenjaci i smutljivci, mutikaše i bezglavnici, jalnuški diletanti i prodane duše! Crni vragovi, a i oni drugi, žuti i zeleni, ne samo da se nude, već bi i prodali dragu nam Hrvatsku za Judine škude!
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
BlackMoon kaže...

"Narančasti" je bio glavna zvijezna pandemije u vrijeme predsjedničke kampanje! Uzimao klorakin i hidroklorakin da NE OBOLI od Covida? Kasnije ga pokupio, pa ozdravio za dva dana, jer je primio Regeneronov koktel monoklonskih antitijela, uz remdesivir i deksametazon! Kako li je uopće preživio sve te neuspjele lijekove?

Mislis nesto kao  i Fauci?

Fauci boasts about being jabbed six times, but he still got COVID — three times

16 godina

Usput da se podsjetimo malo kolektivnog ludila

17 1 hvala 2
3 mjeseca
protjeran
syncmaster245b kaže...

Pretostavljam referiras se na Bolognu, Italija, gdje smo cak imali i snimke vojnih kamiona kako prevoze lijesove, jer eto nije bilo dovolnno ambulantnih vozila.

Možda si zaboravio kad je RTL prenosio isti takav scenarij, ali za neko mjesto u BiH. Međutim, to se nikad nije zbilo te su ih ljudi oštro kritizirali, a ona njihova glavna urednica se je samo podlo smijala na sve to. Osim njih, i NOVA TV je bila uhvaćena u manipulaciji sa brojkama, tojest u čistoj laži. 

A glede Trumpa, ono šta ljudi ne razumiju, pa se dijele u tabore: koristi se metodom -račvastog jezika-, istovremeno vam iznoseći drugačije, suprotne tvrdnje. Svrha toga je u zbunjivanju velikog broja ljudi - masa. Isti se je tada hvalio vlastitom zaslugom za covid-cjepivo, da je upravo on -otac tog cjepiva-.

Takav je i Musk, takvi su mnogi na obje umjetno stvorene strane (lijevo-desno). Mislite li da takvi pohoduju Vatikan bez razloga, jer im je dosadno? Zar niste vidjeli mjesto na kojem sjedi vatikanski poglavar, dok drži govor u zmijskoj sobi (Audience Hall)? Zar ne sjedi između 2 zmijska očnjaka, na mjestu račvastog jezika, dok iza njega stoji najgrozniji kip na svijetu?

Kakva je sve simbolika sadržana u Trumpovom tornju, izvana i iznutra - na šta ukazuje? Kakva je ono odijela u javnosti pokaziva Elon Musk - šta je htio poručit? Šta je sve izjavljiva u kontekstu duhovnosti? Kakav logotip ima NASA? Koliko puta su ulovljeni u laži i prijevari? Kakav logotip ima WHO? Tko su bili Auguri - čime su se bavili? Odakle potječe riječ inauguracija? Gdje su i kome po znanje išli starogrčki mislioci i izumitelji? Koja je prava vladarska kasta, od drevnih vremena do dana današnjeg? 

Kako da razumijete išta kad ignorirate duhovnost - najvažniji oblik znanja? Ne može životinja znat o visokim stvarima. Upravo zato su vas naučili da se smatrate životinjom, a ne čovjekom, i da se ponosite time. I dok god to prihvaćete, njihovo ste stado, njihova imovina. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.10.2025 11:25 (Napon).

1 1 hvala 0
16 godina
syncmaster245b kaže...

Usput da se podsjetimo malo kolektivnog ludila

Ekstremisiti, i jedni i drugi, pa isti ste. 

2 godine
Aldo kaže...
Gallu kaže...
Aldo kaže...
Sirotanovic kaže...

Trump je vrhunski standup komicar, ne kuze bas svi njegov humor, niti im sjeda

slažem se, nešto poput ovog tvog humora, malo tko to kuži 

12 godina

antivakseri su opet dobili svojih pet minuta na forumu...

a bogme i ovi trumpetaši

Moj PC  
3 3 hvala 1
11 godina
protjeran

Nekada u bolje vremena, cijepili smo 20 milijuna ljudi kao od šale, vrlo brzo i efikasno.

Prije je bilo bolje.

Mac
Moj PC  
1 2 hvala 0
3 mjeseca
protjeran

Knjiga: Dissolving Illusions: Disease, Vaccines, and the Forgotten History

Dokumentarni film: The Silent Epidemic: The Untold Story of Vaccines

Bertrand Russell discussed the possibility of a scientific dictatorship and described its methods of rule in this way:

Diet, injections, and injunctions will combine, from a very early age, to produce the sort of character and the sort of beliefs that the authorities consider desirable, and any serious criticism of the powers that be will become psychologically impossible. Even if all are miserable, all will believe themselves happy, because the government will tell them that they are so.

— Bertrand Russell, The Impact of Science on Society, 1953, Simon and Schuster, New York. Pages 50-51.

0 2 hvala 0
16 godina
picajzla0707 kaže...

a bogme i ovi trumpetaši

Same difference. 

16 mjeseci
picajzla0707 kaže...

a bogme i ovi trumpetaši

Antivakseri ispali još najpametniji kad se sjetim na šta se oslanjala struka i znanost, tj. kakve testove:

https://www.index.hr/afere/lazni-covid-testovi/100

A da ne spominjem onog kojeg su crtali kao betmena i lupali loncima dok je on grabio pare - svaka čast vakserima. 

12 mjeseci
Ma lako biti general iz fotelje , pametni ljudi bi se pitali: što bih ja napravio da sam bio odgovorna osoba (osoba na poziciji) i da dolazi zarazna bolest "koja može biti opasna i koja ubija" i da mi liječnici i savjetnici savjetuju da učinim to. Dali bih stavio ljude u karantenu , dali bih pokušao napraviti neku otstupnicu da se manje zaraze pa bilo to i smiješno banalno izgledalo (kao ono s maskama i čekanja u redu)?

Tko god kaže da on to ne bi uradio taj laže.

A dali su mnogi iskoristili situaciju, dali je bilo "ratnih profitera", naravno kao i u svim prilikama koje čine lopove.

Moj favorit humor korona (Klintom možda najjači) 💪
Moj PC  
12 0 hvala 1
6 godina
Sirotanovic kaže...
Ma lako biti general iz fotelje , pametni ljudi bi se pitali: što bih ja napravio da sam bio odgovorna osoba (osoba na poziciji) i da dolazi zarazna bolest "koja može biti opasna i koja ubija" i da mi liječnici i savjetnici savjetuju da učinim to. Dali bih stavio ljude u karantenu , dali bih pokušao napraviti neku otstupnicu da se manje zaraze pa bilo to i smiješno banalno izgledalo (kao ono s maskama i čekanja u redu)?

Tko god kaže da on to ne bi uradio taj laže.

A dali su mnogi iskoristili situaciju, dali je bilo "ratnih profitera", naravno kao i u svim prilikama koje čine lopove.

Sve si točno rekao. Baš me zanima tko bi bio ta faca koja bi rekla fućkaš sve mjere, nije to ništa. A naravno da je netko debelo zaradio u toj situaciji, kao ustalom i u svakoj drugoj nevolji od kad je svijeta i vijeka. 

16 godina
SharkZ kaže...
picajzla0707 kaže...

a bogme i ovi trumpetaši

Antivakseri ispali još najpametniji kad se sjetim na šta se oslanjala struka i znanost, tj. kakve testove:

https://www.index.hr/afere/lazni-covid-testovi/100

A da ne spominjem onog kojeg su crtali kao betmena i lupali loncima dok je on grabio pare - svaka čast vakserima. 

Vakseri su lupali loncima? Krivi sto sto je netko kriminalac? Bavili se PRom za HDZ? Omogucili HDZovim kriminalcima da kradu varaju i pljackaju? Svaka cast za sto tocno? Sto nisu glupi kao antivaxeri? A to da. Ok. 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice