Spotify predvodi streaming industriju: unatoč pove

poruka: 6
|
čitano: 2.623
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Spotify predvodi streaming industriju: unatoč pove".
14 godina

Probao sam vecinu popularnih i nastavio koristiti Spotify jer mi jedino on radi sa Samsung soundbarom. Svi drugi jedino podrzavaju stream na njega.

Sa Spotify mogu browesr na kompu ili app na mogu koristiti kao daljinski za soundbar, dok sam sa drugima uspio jedino stremati sa moba.
Razmisljam da upiknem Chromecast direktno u soundbar.

Gale
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.7.2024 10:25 (Legasus).
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine

Apple Music, iako točne brojke nisu javno objavljene, prema procjenama ima oko 93 milijuna pretplatnika, što čini oko 13,7 posto tržišta.

Amazon Music, glazbeni streaming servis trgovačkog diva može se pohvaliti s otprilike 82,2 milijuna korisnika (uključujući i plaćene i besplatne razine), što predstavlja oko 13,3 posto tržišta.

YouTube Music od Googlea pokazala je snažan rast dosegnuvši oko 100 milijuna premium pretplatnika i držeći 8,9 posto tržišnog udjela.

Math is not mathing?

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Re: Spotify predvodi streaming industriju: unatoč

ah, brojke se pogube, tu i tamo...

osim kod naplate svojih umotvorina...

Ju je je? Je ju je!
8 godina

Pretplatnik sam Spotifya već više godina i generalno sam zadovoljan, posebno podrškom za razne uređaje. Tako i moj jeftini internet radio ima podršku za Spotify Connect i to radi stvarno dobro. Zbog te podrške do sad nisam prešao na drugi streaming servis.

No, Spotify već par godina gura podcaste koji mene (a i gomilu drugih korisnika) ne zanimaju.

Nema mogućnosti prilagodbe naslovne stranice u aplikaciji, pa čak ignorira ako nešto kažeš da te ne zanima. Tako da meni, koji uglavnom slušam jazz, gura kao prijedloge muziku koja me ne zanima i koju ne poznajem (hip-hop i srodni žanrovi). 

Najgore je što time zatrpavaju naslovnicu. Ne usudim se ni kliknuti na nešto jer će to onda ostati zauvijek na naslovnici. 

Očito ne slušaju korisnike već guraju svoje, a može im i biti, jer su očito i dalje najjači.

Life is jazz. Play it cool.
Moj PC  
2 0 hvala 1
7 godina

Slušam glazbu na dnevnoj bazi i prošao sam kroz sve dostupne straming service. Spotify mi je bio i ostaje broj jedan. Ima svojih mušica i algoritam za preporuku nove glazbe je lošiji nego prija cca 2-3 godine (ovo je subjektivno), ali mi je i dalje najbolji. 

1 0 hvala 0
6 godina
Re: Spotify predvodi streaming industriju: unatoč
Na LG televizoru (webOS) tko nije ažurirao Spotify aplikaciju još uvijek je dobra stara verzija bez reklama, besplatna i mogu fast-forward pjesme neograničeno 👏👏

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice