Idu stopama YT-a, iduci korak otkrivanje ko je obitelj a ko ne
It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so
Idu stopama YT-a, iduci korak otkrivanje ko je obitelj a ko ne
It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so
Vjerojatno će se obiteljska moći slušati samo u istoj kući i ako su svi na istoj mreži. Jer ako odeš van trčati ili nedajbože u teretanu, nisi dio obitelji 
Tak i treba. Em, kradeš Spofity, em državu zbog poreza. Primaš plaću u Hrvatskoj, a ne i porez. Kaj to nije antidomuljblje?
Primaj ti druže afričku plaću, pa tamo plaćaj taj servis koji manje koštaj.
Nzm zkj se uopće potiče taj kriminal? Kao olfo, nije kriminal.

Tak i treba. Em, kradeš Spofity, em državu zbog poreza. Primaš plaću u Hrvatskoj, a ne i porez. Kaj to nije antidomuljblje?
Primaj ti druže afričku plaću, pa tamo plaćaj taj servis koji manje koštaj.
Nzm zkj se uopće potiče taj kriminal? Kao olfo, nije kriminal.

Veċi kriminal je šta plaċamo veċu cijenu od onih koji su daleko razvijeni od nas.
Tko vam je kriv, ja imam kolekciju MP3-ca, i nisam Spotify sa svim njegovim manama poprilčno dugo koristio 
Tko vam je kriv, ja imam kolekciju MP3-ca, i nisam Spotify sa svim njegovim manama poprilčno dugo koristio 
Nova muzika na osnovu osobnih preferencija te ne zanaima pretpostavljam ?
Apple za razliku od ostalih nije briga da li plaċamo Apple Music preko Indije, Turske... i zbog toga je Apple postao pošteniji od Youtube, Spotify....
@GameKing1
To ti je kapitalizam, druže. Tako je i ovdje. Što je veće tržište, to je cijena manja.

@GameKing1
To ti je kapitalizam, druže. Tako je i ovdje. Što je veće tržište, to je cijena manja.

Države sa manjom plaċom moraju imati niže cijene za sve streaming usluge
K
Nova muzika na osnovu osobnih preferencija te ne zanaima pretpostavljam ?
To dobim na youtubeu, kolko tolko, pa downloadam ako mi je dobro, mislim i on i Spotify ti uvaljuju poprilično mali krug pjesama, u usporedbi sa radiom.