Spider-Man: Novo doba prešao dvije milijarde dolar

poruka: 5
|
čitano: 2.282
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Spider-Man: Novo doba prešao dvije milijarde dolar".
8 godina

još kad dođe u ruke gusarske...budu izračunali gubitak od milijardu...došao dopola sa hi menom i mogu reći...bolji nego skoro sve od marvela i završit će u minusu:(

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
5 0 hvala 0
11 mjeseci

Samo Tobey, ovaj Holland sa svojim ženskim glasićem mi je toliko odbojan, a počeli su ga gurat u svaki kurac Hollywooda.

Moj PC  
2 1 hvala 0
4 godine
Re: Spider-Man: Novo doba prešao dvije milijarde d
sve je prije bilo bolje

6 0 hvala 0
11 godina
Re: Spider-Man: Novo doba prešao dvije milijarde d
herc_vtc kaže...
HCMAA kaže...

još kad dođe u ruke gusarske...budu izračunali gubitak od milijardu...došao dopola sa hi menom i mogu reći...bolji nego skoro sve od marvela i završit će u minusu:(

Jest da je off topic, ali apsolutno se slažem za He-Man-a . Kao nekom tko je odrastao na Mastersima prezabavan film. Baš me vratio u djetinjstvo.

Cak i je prvi He-man film bio flop, a ovaj novi jos gori. Ali ima nas svakakvih.

1 0 hvala 1
18 godina

Ne znam, ja sam odrastao na Mastersima, ali meni novi He-Man nije baš legao, došao do pola i odustao....

AMD Ryzen 7900X3D; Gigabyte Gaming X670 X AX; G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 C30 32 Gb; MSI 4090 24 Gb X Trio; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice