Par crtica ...
Na ugovorima s AI tvrtkama (Anthropic, Google) SpaceX ne razvija i ne prodaje vlastite komercijalne AI modele korisnicima u tom segmentu.
Prihod od 2,6 milijardi dolara generira se pruženim računalnim kapacitetima i infrastrukturom (iznajmljivanje/pružanje servera i data centara za treniranje modela). Riječ je o pružanju Cloud/AI infrastrukture (slično modelima koje nude CoreWeave, Lambda Labs ili veliki hyperscaleri), a ne o prodaji samih AI rješenja.
Tako da SPCX ne zarađuje od umjetne inteligencija, nego ima prihode od najma HW stacka, a i na tome gubi kad se sve zbroji i oduzme.
A zašto gube?
Masovna ulaganja u opremu (GPU-ove, izgradnju data centara, hlađenje i napajanje), taj segment je izuzetno kapitalno intenzivan i trenutačno stvara značajan negativan novčani tok (gubitak).
Ukratko, CAPEX se ne vraća za njih. Samo krpaju gubitke. Jer na kraju dana, bolje manji gubitak, nego veći gubitak.
A kako smo došli do mega ulaganja?
Plan a) je bio izgraditi Cloud/AI infrastrukturu koja će pokretati Tesla lvl 5 autonomna vozila. Od vozila odustali, jer ih kinezi razbili ko beba zvečku.
Plan b) je bio izgraditi Cloud/AI infrastrukturu koja će pokretati 2.5 milijarde humanoidnih robota koje Tesla misli proizvoditi. Opet ga kinezi razbili ko beba zvečku.
* Za plan a i plan b nema garancije na cemu je Musk točno bio i koliko je to bilo jako. Ili trava, ili bijelo, ili gljive. Ja sam skloniji verziji sa halucogenim gljivama.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nedavno sam pročitao da Only Fans ima promet veći od SpaceX Launch odjela - nisam mogao vjerovati i išao provjeravati - istina je.
"Revenue SpaceX launch: ~US$5–6 billion.
Only Fans: ~US$6.5–7 billion gross platform revenue (creator earnings + platform commission)"
S tim da Only Fans ima daleko manje troškove i veću zaradu na istom prometu. Jedini profitabilni dio SpaceX-a je Starlink.
-trava i c) .. (obična krađa ili piramidalni ragpull trilijardom na ipo .. daleko lakši, pragmatičniji cilj, novac, ne roboti, autonomno vozilo, marsovci.. tj ono što ide pod marketing a-b odgovore..) :)
No comment needed :D
https://www.cnbc.com/2026/08/05/spacex-moon-crash-share-price-elon-musk.html
Ma zaboli Elončkovića šta mi trubimo i kako firma ide jer ima para više nego pola EU skupa. Zanimljivo kako se svi zapletu šta radi sa firmama a ne zašto pacijent sa svim tim parama ne napravi ništa od društvene koristi za sve.... znam debilna leftardska ideja kako bi bilo ljepo da si ljudi pomažu, jbg debil!
A kako smo došli do mega ulaganja?
Plan a) je bio izgraditi Cloud/AI infrastrukturu koja će pokretati Tesla lvl 5 autonomna vozila. Od vozila odustali, jer ih kinezi razbili ko beba zvečku.
Plan b) je bio izgraditi Cloud/AI infrastrukturu koja će pokretati 2.5 milijarde humanoidnih robota koje Tesla misli proizvoditi. Opet ga kinezi razbili ko beba zvečku.
* Za plan a i plan b nema garancije na cemu je Musk točno bio i koliko je to bilo jako. Ili trava, ili bijelo, ili gljive. Ja sam skloniji verziji sa halucogenim gljivama.
Sve tocno osim da su ih kinezi razbili.
Tesla ima najbolji i rasireniji sustav samovožnje u zapadnom svijetu. Tesla je doslovno ugasila proizvodnju starih automobila Model X i S da se fokusira na robote i robotaxi, a vidimo kako dobro napreduju sa FSDom i po Europi zadnjih par mjeseci.
Od kineza nema ni K na tom polju kod nas.
It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so
Možda zato što se ne prodaju ti modeli , sumnjamo da bi ugasili nešto gdje zarađuju.
I sad kocka na robote.
Radio sam u tvornici pa sam skeptik. Neki "odgovorni" visokopozicionirani su "ispitali tržište" za neki novi proizvod i navodno puno kupaca , uložili se milijuni , pogon (linija) izgrađen, vrhunski njemački strojevi, proizvodnja se digla u tri smjene i kad se prepunilo skladište a kupaca na kapaljku ugasili dvije smjene , radila samo jedna. Na kraju cijeli pogon ugašen , a radnici uz otpremninu 👋
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS