SpaceX Starship IFT-7: katastrofalni završetak amb

poruka: 10
|
čitano: 4.207
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "SpaceX Starship IFT-7: katastrofalni završetak amb".
3 mjeseca

Znači li to da se više razvoj neće nastaviti ili da ovo nije bilo testiranje?

0 2 hvala 0
8 godina

Ovako će završiti i politička karijera Ilone Musk  

waaagh ;

1 6 hvala 0
4 godine

Jbte nismo u stanju napraviti Tv da ne šteka a kamoli ovako nesto da funkcionira

Moj PC  
1 4 hvala 1
16 godina
Re: SpaceX Starship IFT-7: katastrofalni završetak
Pa šta ako se raketa raspala?
Tako je to dok traje razvoj i usavršavanje nove tehnologije.

Biti će druga još bolja....ne sumnjate u to.

Baj d vej, gdje je Vaša raketa? Koliko je visoko poletjela?
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.1.2025 16:03 (dankodr).

10 2 hvala 2
4 godine
dankodr kaže...
Pa šta ako se raketa raspala?
Tako je to dok traje razvoj i usavršavanje nove tehnologije.

Biti će druga još bolja....ne sumnjate u to.

Baj d vej, gdje je Vaša raketa? Koliko je visoko poletjela?

Da se nesto tako kompleksno raspadne ili da nesto ne funkcionira je najnormalnija stvar jer smo jos uvijek neuki i premali, no za tv mi je nejasno kao i za tvoj td

16 godina

Test nije bio potpuni neuspjeh, članak se koncentrira na drugi stupanj a ne spominje da je potisnik uspješno vraćen na lansirnu rampu i u zraku uhvaćen hvataljkama. Koliko znam to je tek drugi put da su to pokušali i prošlo je savršeno, sad se mogu koncentrirati na drugi stupanj. Po meni, problemi sa istim su bili očekivani obzirom šta su sve izmijenjali - tj. što su sve odlučili testirati odjednom.

Amenoum
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.1.2025 13:44 (PaleRider).

6 0 hvala 1
16 godina

Ja ne kužim kako ljudi iz HR mogu biti toliko retardirani da navijaju za Muska ili protiv. Niti nam taj tip određuje sadašnjost/budućnost, niti bilo što drugo. Valjda propuh u glavi i IQ manji od 90. Glava za ukras, mozak je tu da se brine za životinjske nagone.

1 0 hvala 0
15 godina
dd.inc kaže...

Ja ne kužim kako ljudi iz HR mogu biti toliko retardirani da navijaju za Muska ili protiv. Niti nam taj tip određuje sadašnjost/budućnost, niti bilo što drugo. Valjda propuh u glavi i IQ manji od 90. Glava za ukras, mozak je tu da se brine za životinjske nagone.

nemaš šta navijati, ali može se cijeniti nečiji uspjeh, čovjek je opet pokrenio utrku u svemiru, što mnogi ne shvaćaju ili ne žele shvatiti jer su drugačijih političkih pogleda

3 mjeseca
I ne samo utrku za svemir nego i električne automobile . Sjetite se kakvi su auti na struju bili prije Tesle i koliko je Musk to ubrzao, čak i za ozbiljno započeo.

Naravno da navijamo da uspije u oba slučaja, da naftne oligarhe malo steše i da mu niti jedna raketa više ne padne 🚀

Ali nemoj misliti da mi je Musk najjači , "Kill Bill" 😂 ( Bill Gates ) je jači .
16 godina
PaleRider kaže...

Test nije bio potpuni neuspjeh, članak se koncentrira na drugi stupanj a ne spominje da je potisnik uspješno vraćen na lansirnu rampu i u zraku uhvaćen hvataljkama. Koliko znam to je tek drugi put da su to pokušali i prošlo je savršeno, sad se mogu koncentrirati na drugi stupanj. Po meni, problemi sa istim su bili očekivani obzirom šta su sve izmijenjali - tj. što su sve odlučili testirati odjednom.

Treći put. Prvo je bio uspješan, drugi put je bio problem s rampom pa je sletio u more, a sad je treći put opet uspješan.

Inače, Musk bi sljedeći pokušaj htio već idući mjesec, ali ga FAA planira zaustaviti u tome...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice