Znači li to da se više razvoj neće nastaviti ili da ovo nije bilo testiranje?
SpaceX Starship IFT-7: katastrofalni završetak amb
- poruka: 10
- |
- čitano: 4.207
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovako će završiti i politička karijera Ilone Musk
Jbte nismo u stanju napraviti Tv da ne šteka a kamoli ovako nesto da funkcionira
Tako je to dok traje razvoj i usavršavanje nove tehnologije.
Biti će druga još bolja....ne sumnjate u to.
Baj d vej, gdje je Vaša raketa? Koliko je visoko poletjela?
Tako je to dok traje razvoj i usavršavanje nove tehnologije.
Biti će druga još bolja....ne sumnjate u to.
Baj d vej, gdje je Vaša raketa? Koliko je visoko poletjela?
Da se nesto tako kompleksno raspadne ili da nesto ne funkcionira je najnormalnija stvar jer smo jos uvijek neuki i premali, no za tv mi je nejasno kao i za tvoj td
Test nije bio potpuni neuspjeh, članak se koncentrira na drugi stupanj a ne spominje da je potisnik uspješno vraćen na lansirnu rampu i u zraku uhvaćen hvataljkama. Koliko znam to je tek drugi put da su to pokušali i prošlo je savršeno, sad se mogu koncentrirati na drugi stupanj. Po meni, problemi sa istim su bili očekivani obzirom šta su sve izmijenjali - tj. što su sve odlučili testirati odjednom.
Ja ne kužim kako ljudi iz HR mogu biti toliko retardirani da navijaju za Muska ili protiv. Niti nam taj tip određuje sadašnjost/budućnost, niti bilo što drugo. Valjda propuh u glavi i IQ manji od 90. Glava za ukras, mozak je tu da se brine za životinjske nagone.
Ja ne kužim kako ljudi iz HR mogu biti toliko retardirani da navijaju za Muska ili protiv. Niti nam taj tip određuje sadašnjost/budućnost, niti bilo što drugo. Valjda propuh u glavi i IQ manji od 90. Glava za ukras, mozak je tu da se brine za životinjske nagone.
nemaš šta navijati, ali može se cijeniti nečiji uspjeh, čovjek je opet pokrenio utrku u svemiru, što mnogi ne shvaćaju ili ne žele shvatiti jer su drugačijih političkih pogleda
Naravno da navijamo da uspije u oba slučaja, da naftne oligarhe malo steše i da mu niti jedna raketa više ne padne 🚀
Ali nemoj misliti da mi je Musk najjači , "Kill Bill" 😂 ( Bill Gates ) je jači .
Test nije bio potpuni neuspjeh, članak se koncentrira na drugi stupanj a ne spominje da je potisnik uspješno vraćen na lansirnu rampu i u zraku uhvaćen hvataljkama. Koliko znam to je tek drugi put da su to pokušali i prošlo je savršeno, sad se mogu koncentrirati na drugi stupanj. Po meni, problemi sa istim su bili očekivani obzirom šta su sve izmijenjali - tj. što su sve odlučili testirati odjednom.
Treći put. Prvo je bio uspješan, drugi put je bio problem s rampom pa je sletio u more, a sad je treći put opet uspješan.
Inače, Musk bi sljedeći pokušaj htio već idući mjesec, ali ga FAA planira zaustaviti u tome...