SpaceX-ova Misija Polaris Dawn: Privatna posada u

poruka: 5
|
čitano: 1.496
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "SpaceX-ova Misija Polaris Dawn: Privatna posada u ".
16 godina

Poveremeno sam skeptičan na Space X i Muska..., ali ovo je big fucking deal.

Možda nešto bude od homić sampijensa u svemiru.

5 0 hvala 0
8 godina

Cekam spin(ove) kako je Musk bad, i kako ce propasti uskoro :) Fak jea

2 0 hvala 0
8 godina
Re: SpaceX-ova Misija Polaris Dawn: Privatna posad
Ne znam jesam li jedini u tome da mi se ova odijela ne cine bas kao nesto dovoljno robusno za svemirsku “setnju”. Sve sto je do sada bilo van letjelice je kud i kamo vece i robusnije.

1 1 hvala 0
16 godina
tokyu kaže...
Ne znam jesam li jedini u tome da mi se ova odijela ne cine bas kao nesto dovoljno robusno za svemirsku “setnju”. Sve sto je do sada bilo van letjelice je kud i kamo vece i robusnije.

Zato jer ovo odijelo nema "ruksak" sa sustavom za odrzavanje zivota, nego ce bit spojeno crijevima i kablovima cijelo vrijeme.

Tako da ce usput i taj dio testirat kako funkcionira u stvarnim uvjetima.

15 godina
Renesis kaže...
tokyu kaže...

Zato jer ovo odijelo nema "ruksak" sa sustavom za odrzavanje zivota, nego ce bit spojeno crijevima i kablovima cijelo vrijeme.

Tako da ce usput i taj dio testirat kako funkcionira u stvarnim uvjetima.

"Crijeva i kablovi" su postojali kada su prvi astronauti izvodili EVA. Osobno me zanima zasto to onda nije bila dobra ideja a sada jeste? Neka nova "crijeva i kablovi" su smisljeni mozda?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice