Past će prodaja na balkanu
Sony prijavio patent za tehnologiju blokiranja pir
- poruka: 13
- |
- čitano: 5.136
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Past ce potraznja za Android telkama u Hr.
Samo čekam da mi perilica rublja dobije update gdje više ne prima sve deterđente.
Jesmo li mi to na tragu toga da će neka kompanija imati uvid i u popis TV emisija koje netko gleda? A nekad davno problem je bio što je nekoj kompaniji poznata lokacija uređaja/korisnika...
Rješenje - android box
A što ako blokiramo TV-u pristup internetu ili drito dotičnom serveru za provjeru? Hoće li biti "you need an internet connection to use this feature"?
Vidio sam da vec na lg tv-u ulicu reklame tokom gledanka programa. Jos malo i adblocker za Tv.
zato se i osiguravaju s tzv. crnom listom, a ako bude kakvih nesporazuma vjerojatno će postojati način da se vlasnik aplikacije žali na zabranu
i mislim da se tu korisnika ništa ne pita jel nešto zna ili ne zna, jer ne blacklistaju korisnike od korištenja svega drugog što oni smatraju legalnim, nego blokiraju aplikaciju čiji vlasnik nije korisnik
Koliko se sjećam Sony televizori dugo nisu prihvaćali ni divix/xvid kompresiju za gledanje filmova, serija s vanjskih uređaja ,stick, disk itd.
Još u dealu sa HRT-om naprave provjeru da li plaćaš TV pretplatu ili ne pa ti odmah zacrni ekran...
Dobro da se nisu sjetili ugraditi AI u televizore da i on gleda pa ako zaključi da nemaš pravo -cak-.
Ako sam platio uređaj onda ga valjda imam pravo koristiti ga kako god želim... Opet se vraćamo na ono tko je zapravo vlasnik... Tvrtka koja je proizvela ili kupac...
Dobro da se nisu sjetili ugraditi AI u televizore da i on gleda pa ako zaključi da nemaš pravo -cak-.